Evidensia Bærum Dyreklinikk

Din personlige dyreklinikk

Idag: 09:00–13:00

Før besøket

På denne siden finner du informasjon det er nyttig å kjenne til før du besøker oss.

Før ankomst

Timeavtale: Alle dyr som skal til konsultasjon må ha timeavtale. Ring 310 00 778 for å bestille time. Unntak er dersom igangsatt behandling ikke ser ut til å ha effekt eller dersom et sykdomsbilde forverres og man ikke kan vente på avtalt time. Ring og snakk med våre veterinærer som vil hjelpe deg så godt de kan. Vi tar imot akuttpasienter.

Avbestilling: Avbestilling av time må gjøres senest 24 timer i forveien. Timer som ikke er avbestilt senest 24 timer i forkant, blir taksert med gebyr.

Faste Det er ønskelig at alle operasjons – og utrednings-pasienter har fastet de siste 12 timer. Unntak er kanin og  gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Ved fasting bør dyret alltid få tilgang til friskt vann. Ønsket om fasting skyldes at maten som dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det gir økt risiko ved anestesi.

Lufting: Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dyret tas rett inn på klinikken uten å ha mulighet til å urinere før ankomst. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det imidlertid en fordel om dyret har gjort godt fra seg før de kommer.

Medisiner: Dersom dyret går på en form for medisinering ønsker vi å vite hvilke,  når dyret sist fikk medisiner og hvor mye.

Trygghet: For at dyret skal føle seg mest mulig trygg hos oss, ta gjerne med eget bur, teppe eller leker.

 

Når du ankommer

Sikkerhet: Alle dyr må oppbevares sikret i bur eller i bånd på venterom.

Registrering: Henvende deg i resepsjonen ved ankomst.

Veiing: Vekten på dyret gir oss viktig informasjon og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier/assistent i skranken.

Smittefare: Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus bør du komme inn og registrere deg uten dyret først.

MRSA: Dersom ditt dyr er multiresistent mot antibakterielle midler, opplys om dette på telefonen for at vi skal kunne ta riktige forhåndsregler.

Priser: Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret, og omfang av skade/sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

 

Levering

Oppstalling: Dyr som skal opereres eller utredes leveres fastende kl. 08.00 og 09.00

 

Betaling

Hos oss kan du velge om du vil betale med kort eller opprette dyrekonto for å få faktura.

Dyrekonto: Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr. Du betaler enten hele summen uten kostnad eller velger en fordelaktig delbetaling. Delbetaling inntil 12 mnd. er rentefritt. Ønsker du et lavere månedsbeløp kan du delbetale i opptil 72 måneder med rente. Valget er ditt, og du velger først når du har mottatt fakturaen. Du søker om dyrekonto her eller i klinikken. Ønsker du å søke i klinikken, må gyldig legitimasjon medbringes. Fakturaen fra Resurs Bank mottar du måneden etter du har vært hos oss. Den kommer i midten av måneden, og har betalingsfrist siste dag den måneden.

Eks. delbetaling: 25 000 o/12 mnd, totalt 26 037 kr. Eff. rente 7,31 %. Kredittkostna

Ring oss ved spørsmål eller for mer informasjon på tlf. 310 00 778, eller les mer om Resurs Bank

Forsikring av dyr

Ettersom dyr ikke er omfattet av offentlig behandlingstilbud anbefaler vi alle å tegne forsikring på dyrene sine. En god forsikring dekker store deler av diagnostikk, behandling og pleie av dyret, og noen forsikringer dekker også utgifter til medisiner

De fleste forsikringer reserverer seg mot bestemte sykdommer etter at hunden eller katten har nådd en viss alder. For at dyret ditt skal ha best mulig dekning, er det viktig å tegne forsikring allerede når du får valpen/kattungen i hus. Unge dyr er også mer utsatt for skade og sykdom en voksne dyr.

Vi kan foreta direkte skadeoppgjør med Agria. Det innebærer at vi sender journal og faktura direkte til forsikringsselskapet, og du betaler kun egenandel i tillegg til evt. varer som ikke dekkes.  Det er viktig at du sier fra til veterinæren når du kommer dersom du ønsker å foreta et direkteoppgjør. Ha alltid med forsikringens polise nummer. Hvis dyret ditt er forsikret i et annet forsikringsselskap enn Agria må du betale hele behandlingen hos oss og sende journaler og kvitteringer inn til forsikringsselskapet på egenhånd. Vi sender dette elektronisk til deg slik at du lett kan videresende til ditt eget forsikringsselskap.De forskjellige forsikringsselskapene har forskjellige tilbud og vilkår, og det er viktig å sette det inn i dette før du velger forsikringsselskap. Ikke bare kjøp i «ditt» forsikringsselskap fordi du har alle de andre forsikringene der. Det er nemlig ikke alltid det beste.