Ved Evidensia Dyreklinikk Bryn tilbyr vi profesjonelle veterinærtjenester for ditt kjæledyr

Evidensia Dyreklinikk Bryn

profesjonelle veterinærmedisinske tjenester for din hund og katt

I dag: 08:30 ­- 19:00

Fra 1. oktober finner du oss i nye lokaler på Lambertseter

Fra 1. oktober 2023 flytter vi inn i lokalene på Lambertseter, og blir nå Evidensia Lambertseter dyreklinikk. Pga. av fremtidige planer for lokalene på Bryn så er det ikke lenger mulig for oss å drive dyreklinikk i Smallvollveien. 
 

Hvor finner du den nye klinikken?

Evidensia Lambertseter Dyreklinikk ligger plassert ved siden av Lambertseter senter, i samme lokaler som Sats. Se kart for plassering:

Hvordan kommer du deg til den nye klinikken?

Parkering:

Det finnes en akutt parkering rett utenfor klinikken, hvor man kan stå i 15 minutter. Ellers er det 2 timer gratis parkering på Lambertseter senter, som ligger rett over veien for klinikken.


Kollektivt:

T-Bane: Du kan ta linje 1 og 4 til Lambertseter, stoppet er 2 min gange fra klinikken.

Buss: Linje 75A, 75B og 75C stopper på Lambertseter T, og linje 79 stopper på Lambertseter senter. 2 minutter gange fra begge stopp til klinikken.

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Dyreklinikk Bryn

– Vi har fokus på god dyrehelse, både fysisk og mentalt, for å gi dyrene en best mulig opplevelse hos veterinæren.

Veterinærene og dyrepleierne ved Bryn dyreklinikk, tidligere Moseng dyreklinikk, er alltid beredt til å ta godt vare på ditt kjæledyr

Veterinærene og dyrepleierne ved Bryn dyreklinikk, tidligere Moseng dyreklinikk, er alltid beredt til å ta godt vare på ditt kjæledyr


Evidensia Dyreklinikk Bryn, tidligere Moseng Dyreklinikk, er en velutstyrt klinikk med sentral beliggenhet i Smalvollveien mellom Alnabru og Bryn. Hos oss jobber det til daglig tre erfarne veterinærer og tre sertifiserte dyrepleiere i tillegg til studenter og assistenter.Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og alle våre medarbeidere tar kontinuerlig videreutdanning for å sikre dyret ditt den beste og mest oppdaterte behandlingen. Våre veterinærer er også å møte på avdelingen Evidensia Dyreklinikk Oppsal.

Tidligere Mosengs Dyreklinikk

Evidensia Dyreklinikk Bryn ble i sin tid startet av veterinær Torill Moseng tilbake i 2001 og har vokst i takt med økende kundekrets fram til dagens klinikk på rundt 200kvm. Klinikken er godt utrustet med moderne utstyr og faglig dyktige veterinærer og dyrepleiere. Vi jobber hele tiden for å gi det «lille ekstra» til våre kunder, og vi har spesielt fokus på dyr som trenger ekstra omsorg for å takle veterinærbesøket bedre.

Behandlingstilbud ved Evidensia Dyreklinikk Bryn

 • Vaksine
 • Halhetsundersøkelser
 • Valp-og kattungekontroll
 • Indremedisinske utredninger
 • Gratis tannsjekk
 • Operasjoner
 • Helseundersøkelser
 • Ultralyd
 • ID-merking / microchip
 • Røntgen
 • Kloklipp
 • Passutstedelse
 • Hudutredninger
 • Blod- og urinanalyser
 • Tannbehandlinger
 
 • Tannrøntgen
 

 

Online booking - bestill behandlinger når det passer for deg

Vi har timebestilling i hele vår åpningstid. Vi tilbyr nå online booking - timebestilling når det passer for deg. Vi har timebestilling direkte via online booking. Finn den tiden som passer best for deg, når og hvor du vil! 

Online booking

Velkommen til oss med ditt viktige familiemedlem ❣️
 

Akutt hjelp utenom våre åpningstider

Akuttpasienter tar vi imot i hele åpningstiden. Kom rett til klinikken, men ring oss når dere er på vei, så vet vi at dere kommer.

For akutthjelp utenom våre åpningstider, ring Evidensia Oslo Dyresykehus på tlf: 22 68 35 00.

Her finner du Bryn dyreklinikk

I kartet under finner du veien til vår dyreklinikk. Vår klinikk ligger sentralt i Smalvollveien mellom Alnabru og Bryn. Det er godt med parkeringsplasser utenfor klinikken.

Gi oss din tilbakemelding

Har du nylig vært hos oss med ditt kjæledyr? Vi vil veldig gjerne høre hva du synes! Hva er det som var bra og hvordan kan vi forbedre oss? Du må gjerne sende en e-post til bryn@evidensia.no eller legg igjen en anmeldelse på Google.

Bestill time hos veterinær via online booking

Bestill time

Du kan bestille en rekke behandlinger via vår online booking.
Dyrepleier lytter på hund

Våre behandlinger

Her kan du lese om de behandlingene og tjenestene vi tilbyr.
Resepsjonist prater i telefonen

Våre priser

Du finner priser på de vanligste behandlingene hos oss.
Dyreeier kommer med sin hund til dyreklinikken

Før besøket

Vi har listet opp litt praktisk informasjon før du kommer med ditt kjæledyr til oss.

Aktuelt

IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter. Vi sees på klinikken!
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
 • Riktig fôring
 • Sosialisering
  • Oppdragelse
    • Sykdomsforebygging
     • Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Gratis vektkontroll

Sunn vekt forebygger sykdom. Kom innom oss for å sjekke om din hund har den ideelle vekten.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis
Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret. *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke. Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Dette sier kundene

Ragtime Animation

5

Utrolig dyktige, kjekke og snille folk. Hadde en kjempefin og informativ time hos dere med vaksine + sjekk på Evidensia Oppsal, med super oppfølging på Bryn uka etter, hvor katten fikk en tannrens. Dere tar så godt vare på dyra, tusen takk

Torild Espenes

5

Veldig gode på forklaring og beskrivelse, og tilgjengelighet. Kom tidligere, ..før åpningstid, og fikk komme inn raskt også - før åpningstid. Veldig fornøyd med all hjelp.

Finn Jonatan

5

Hundevalpen min har fått god opplevelser hos veterinæren så langt hos Evidensia.

Gro Grønnhaug

5

Alltid super service. Vennlige og imøtekommende medarbeidere. Vi er så fornøyde med Evidensia Bryn.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider hos Bryn dyreklinikk

 • Mandag
  08:30 ­- 19:00
 • Tirsdag
  08:30 ­- 19:00
 • Onsdag
  08:30 ­- 19:00
 • Torsdag
  08:30 ­- 19:00
 • Fredag
  08:30 ­- 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Victoria Lintho

Klinikkleder

Victoria Lintho

Veterinær

Veterinær

Kristin Barsett

Jenny Erichsen

Veterinær

Jenny Erichsen

Jenny M. Spendrup Erichsen er født og oppvokst i Oslo og ble ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole våren 2017. I løpet av studietiden var Jenny på utveksling til UC Davis i USA, verdens ledende veterinæruniversitet. Her fikk Jenny nyttig erfaring og innblikk i det siste innenfor utredning og medisinsk behandling av våre kjæledyr. Jenny har også jobbet på Anicura Ekeberg samt Evidensia Bærum Dyreklinikk i løpet av studietiden. Som fordypningsoppgave forsket Jenny på serumkonsentrasjonen av kalsium i tiden rundt valping hos tisper, noe som ga henne god erfaring i håndtering av drektige tisper og valper. Jenny begynte hos oss våren 2017. Hun har et stort interessefelt, hvor spesielt utredning og behandling av indremedisinske sykdommer ligger høyt. Jenny har en stor forkjærlighet for katter. Dyr Suzy, katt, 2 år Ferdigheter Poliklinikk Indremedisin Bkøtvevskirurgi Tannbehandling Drektighet Erfaring   Utdannet fra Norges Veterinærhøgskole 2017  
Les mer om Jenny
June B. Langen

Veterinær

Juni Barsett Langen

DyrCindy, blandingshundErfaring poliklinikk tannbehandling indremedisin
Les mer om Juni
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook