Ved Evidensia Dyreklinikk Bryn tilbyr vi profesjonelle veterinærtjenester for ditt kjæledyr

Timebestilling ved Dyreklinikk Bryn

I dag: 08:30 - 19:00

Bestill time

KAMPANJE

Bestiller du time via online booking fra 1. JANUAR TIL 31. MARS er du med i trekningen av 6 måneders gratis fôr fra Purina. Vi trekker tre vinnere - en per måned. Alle som bestiller time i kampanjeperioden får også 50% på en valgfri fôrpose fra Purina. 

Vilkår: Timer må både bestilles og gjennomføres innen utgangen av mars 2023. Det er kun timer som kan bestilles via online booking som er med i kampanjen - kampanjen omfatter derfor ikke henvisninger, timer hos spesialister, oppfølging av pågående behandling osv. Timer som avbestilles er automatisk ute av konkurransen. 

Ved Evidensia Dyreklinikk Bryn ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene for hund og katt hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 23 05 11 20 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til bryn@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 601,- for enkel konsultasjon og kr 1871,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

Alle hverdager etter kl 17 tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 15%.

Se priser på vårt behandlingstilbud

Akutt behov for veterinær?

Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 23 05 11 20

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 22 68 35 00

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.