Evidensia Dyreklinikk Bryn

profesjonelle veterinærmedisinske tjenester for din hund og katt

I dag: 08:30–19:00

Butikk

I våre lokaler i Smalvollveien på Bryn finner du en rekke ulike produkter.

Fôr og godbiter

Vi selger kvalitets-fôr til hund og katt og har stor kunnskap om de forskjellige fôrtypene. I tillegg til vanlig hunde og kattemat selger vi fôr som kan være en del av behandlingen ved forskjellige sykdommer/utfordringer hos dyret ditt. Våre hovedleverandører er Purina Pro Plan, Royal Canin og Hill’s. Vi selger også godbiter fra Natures menu til hund og katt.

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

  • Komplett balansert fôr til hund og katt
  • Passer til alle faser av livet
  • Inneholder råmelk
  • Smaksgaranti
  • Du får alltid hver 7. sekk gratis

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Hver 7. sekk er gratis når du kjøper Purina Pro Plan hos Evidensia

Medisiner og kosttilskudd

Vi fører produkter fra Dr.Baddaky, diverse ikke reseptpliktige medisiner som ørerens, prebiotika/probiotika og kosttilskudd. Vi har også et godt utvalg av forebyggende utstyr til tenner som tyggelapper, tannbørster og tannkrem.

Leker og utstyr

Vi selger noe leker til hund og katt. Hvilket utvalg vi har inne kan variere.  Utvalget inkluderer blant annet potesokker, klosakser, reflekshalsbånd/vest og mye mer.