Ved Evidensia Dyreklinikk Bryn tilbyr vi profesjonelle veterinærtjenester for ditt kjæledyr

Dyrebutikk

I dag: 08:30 - 19:00

Dyrebutikk på Bryn

I våre lokaler i Smalvollveien på Bryn finner du en rekke ulike produkter.

Fôr og godbiter

Vi selger kvalitets-fôr til hund og katt og har stor kunnskap om de forskjellige fôrtypene. I tillegg til vanlig hunde og kattemat selger vi fôr som kan være en del av behandlingen ved forskjellige sykdommer/utfordringer hos dyret ditt. Våre hovedleverandører er Purina Pro Plan, Royal Canin og Hill’s. Vi selger også godbiter fra Natures menu til hund og katt.

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis*

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis*

*Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Klippekort på Purina Pro Plan - hver 7. sekk er gratis

Medisiner og kosttilskudd

Vi fører produkter fra Dr.Baddaky, diverse ikke reseptpliktige medisiner som ørerens, prebiotika/probiotika og kosttilskudd. Vi har også et godt utvalg av forebyggende utstyr til tenner som tyggelapper, tannbørster og tannkrem.

Leker og utstyr

Vi selger noe leker til hund og katt. Hvilket utvalg vi har inne kan variere.  Utvalget inkluderer blant annet potesokker, klosakser, reflekshalsbånd/vest og mye mer.

Dette sier kundene

Mette Olsen

5

Tusen takk for veldig god utredning av min Jack Russell. Hun er nå på bedringens vei takket være dere.😍

Gro Grønnhaug

5

Alltid super service. Vennlige og imøtekommende medarbeidere. Vi er så fornøyde med Evidensia Bryn.

M W

5

Er så glad jeg fant dette stedet! Har en 12 år gammel corgi som sliti med mye vondt og diffuse plager i mange år. Hos tidligere klinikk mente de det ikke var noe galt og alle prøver var fine. En konsultasjon på dette stede resulterte i prøver og noen funn. Føler han endelig får god hjelp og ro med lit smertelindring til utredningen er helt klar. Tusen takk mosengs dyreklinikk dere er fantastisk flinke ❤

Vera Johansen Romsaas

5

Alltid super service og de gir alltid det lille ekstra. Vært innom mange forskjellige dyreklinikker opp igjennom årene med 8 hunder og denne er en av de beste jeg har vært borti når det kommer til å ivareta hundens beste.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider hos Bryn dyreklinikk

 • Mandag
  08:30 - 19:00
 • Tirsdag
  08:30 - 19:00
 • Onsdag
  08:30 - 19:00
 • Torsdag
  08:30 - 19:00
 • Fredag
  08:30 - 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Victoria Lintho

  Klinikkleder

  Victoria Lintho

  Veterinær

  Veterinær

  Kristin Barsett

  Jenny Erichsen

  Veterinær

  Jenny Erichsen

  Jenny M. Spendrup Erichsen er født og oppvokst i Oslo og ble ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole våren 2017. I løpet av studietiden var Jenny på utveksling til UC Davis i USA, verdens ledende veterinæruniversitet. Her fikk Jenny nyttig erfaring og innblikk i det siste innenfor utredning og medisinsk behandling av våre kjæledyr. Jenny har også jobbet på Anicura Ekeberg samt Evidensia Bærum Dyreklinikk i løpet av studietiden. Som fordypningsoppgave forsket Jenny på serumkonsentrasjonen av kalsium i tiden rundt valping hos tisper, noe som ga henne god erfaring i håndtering av drektige tisper og valper. Jenny begynte hos oss våren 2017. Hun har et stort interessefelt, hvor spesielt utredning og behandling av indremedisinske sykdommer ligger høyt. Jenny har en stor forkjærlighet for katter. Dyr Suzy, katt, 2 år Ferdigheter Poliklinikk Indremedisin Bkøtvevskirurgi Tannbehandling Drektighet Erfaring   Utdannet fra Norges Veterinærhøgskole 2017  
  Les mer om Jenny
  June B. Langen

  Veterinær

  Juni Barsett Langen

  DyrCindy, blandingshundErfaring poliklinikk tannbehandling indremedisin
  Les mer om Juni
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook