Ved Evidensia Dyreklinikk Bryn tilbyr vi profesjonelle veterinærtjenester for ditt kjæledyr

Før besøket hos Dyreklinikk Bryn

I dag: 08:30 - 19:00

Før besøket

Her kommer noen viktige ting å være klar over før du kommer med ditt dyr til oss. 

Før ankomst

Timeavtale

Du kan enkelt bestille time for de vanligste behandlingene via online booking. For mer avanserte utredninger har vi timebestilling i vår åpningstid på mandag - torsdag fra 08.30 til 19.00 og fredag 08:30 - 16.00. Du kan bestille time på telefone-post eller ved å komme innom resepsjonen.

Akutthjelp

Vi tar alltid imot pasienter som har akutt behov for veterinær, men ring først slik at vi kan forberede oss før du kommer.

Faste

Vi ønsker at operasjons- og utredningpasienter skal være fastet i minimum 4 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Selv om dyr skal faste kan de få fri tilgang til vann. Fasting gjøres blant annet fordi maten dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det øker risikoen ved anestesien.

Lufting

Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning, eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller som skal ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dere tar dyret rett inn på klinikken uten at dyret får mulighet til å urinere før ankomst. I de aller fleste tilfeller skal urinen undersøkes i forbindelse med ultralydundersøkelsen. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det en fordel om dyrene har gjort godt fra seg før de kommer

Medisiner

Ta med medisiner som dyret bruker. Når fikk dyret sist medisiner og hvor mye?

Når du kommer

Sikkerhet for alle dyr

Alle dyr skal oppbevares sikret i bur eller i bånd på klinikken.

Registrering ved ankomst

Henvend deg i resepsjonen ved ankomst

Vei dyret

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier/assistent i skranken.

Hund veies før besøk til dyreklinikk

Smittsom sykdom

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diarè, hoste eller lus kom inn og registrer deg først uten dyr.

MRSA – resistente bakterier

Har du dyr som er multiresistent mot de fleste antibakterielle midler opplys om det på telefonen for at vi skal ta de rette forhåndsregler

Priser

Mange av våre faste priser finner du på våre hjemmesider. Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret og omfanget av skade/ sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Innlevering av dyr

Oppstalling

Dyr som skal opereres, utredes eller få utført tannbehandling, leveres fastende mellom kl. 08.00-08.30 om ikke annet tidspunkt er avtalt. Av hensyn til eiers sikkerhet og dyrets trygghet, er det ikke mulig å være med på operasjon eller tannbehandling. Det gir oss muligheten til å gi hver enkelt pasient den tid og behandling som kreves, og dyret får våkne i rolige omgivelser etter behandlingen. Under en tannrens vil det dessuten være mye bakterier i luften og bruk av beskyttelsesutstyr for mennesker er nødvendig.

Når jeg henter dyret mitt

Tidspunkt for henting

Ved innlevering på morgenen avtaler vi et passende tidspunkt for henting av dyret. Noen ganger er det vanskelig å forutsi når dyret vil være klart til henting, og da har vi kontakt gjennom dagen og avtaler etterhvert et passende tidspunkt. Vi har åpent til kl.19 mandag til torsdag, til kl.16 på fredager, og kan ha dyret ditt oppstallet her frem til stengetid ved behov.

Informasjon

Informasjon om dagens undersøkelser, behandling og videre oppfølging får dere både muntlig og skriftlig av dyrepleier eller veterinær ved henting.

Resept

Informasjon om hvilke medisiner dyret ditt skal få og hvordan, hvor ofte og hvor lenge han/ hun skal medisineres får du informasjon om av vår dyrepleier/assistent/veterinær ved henting. Husk også at du selv må hente medisiner på apoteket – vi har ingenting tilgjengelig for salg.

Avtal oppfølgingstime

Det er viktig å være klar over at eiers oppfølging av behandling er like viktig for et godt behandlingsresultat som selve undersøkelsen. Avtale om oppfølgingstime kan med fordel avtales allerede ved henting.

Betaling

Vi har ingen faktureringsordning, så alle behandlinger/konsultasjoner utføres mot kontant betaling, samtidig som dyret hentes.

Dere kan betale kontant eller med bankkort, VISA og Mastercard.

Direkteoppgjør med Agria og Gjensidige

Oppgi forsikringsnummeret i resepsjonen ved levering av dyret, så utfører vi direkteoppgjør med forsikringsselskapet og dere betaler kun egenandelen ved henting.

Betalingsutsettelse med Svea Finans

Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID.


Søk Svea
 

Avbestilling av time

Ved avbestilling av undersøkelse/konsultasjon mindre enn 24 timer før avtalt tid, vil dere bli fakturert et gebyr på 535 kr.

Dersom dere ikke kommer til avtalt tid, vil dere bli fakturert et gebyr på 535 kr.

Forsikring

Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.

Noen selskap forlanger forhåndsgodkjenning av dem for å dekke kostnader ved for eksempel CT, MRI undersøkelser eller kostbare kirurgiske inngrep. Husk å ta kontakt med ditt forsikringsselskap i god tid for å få godkjent dette. Spørsmål vedrørende hva som dekkes/ikke dekkes av forsikring, må også rettes direkte til ditt forsikringsselskap. Det er fordi forsikringen er en individuell avtale dere som dyreeiere har med dem, og dekningen varierer med hva slags tillegg man har valgt i sin avtale (eksempelvis medisiner, fysioterapi etc.).

Dyrepleier gir kos og trygghet til katt på oppstalling

Dette sier kundene

Gro Grønnhaug

5

Alltid super service. Vennlige og imøtekommende medarbeidere. Vi er så fornøyde med Evidensia Bryn.

Mette Olsen

5

Tusen takk for veldig god utredning av min Jack Russell. Hun er nå på bedringens vei takket være dere.😍

Stein Himsett

5

Fantastiske folk med lidenskap for dyrevelferd ❤️

M W

5

Er så glad jeg fant dette stedet! Har en 12 år gammel corgi som sliti med mye vondt og diffuse plager i mange år. Hos tidligere klinikk mente de det ikke var noe galt og alle prøver var fine. En konsultasjon på dette stede resulterte i prøver og noen funn. Føler han endelig får god hjelp og ro med lit smertelindring til utredningen er helt klar. Tusen takk mosengs dyreklinikk dere er fantastisk flinke ❤

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider hos Bryn dyreklinikk

 • Mandag
  08:30 - 19:00
 • Tirsdag
  08:30 - 19:00
 • Onsdag
  08:30 - 19:00
 • Torsdag
  08:30 - 19:00
 • Fredag
  08:30 - 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Victoria Lintho

  Klinikkleder

  Victoria Lintho

  Veterinær

  Veterinær

  Kristin Barsett

  Nora Digranes

  Veterinær

  Nora Digranes

  GPCert

  Nora Digranes er oppvokst i Asker, og ble ferdig utdannet veterinær fra Szent István University i Januar 2014. Etter studiet jobbet hun ved Specialist djursjukhuset Strömsholm i Sverige, og fikk der bred erfaring innenfor akuttmedisin, indremedisinsk og kirurgisk behandling av hund og katt. Utdannet fra Szent Istvan Universitet i Budapest 2013 Nora begynte hos oss i september 2014, og hennes interessefelt er indremedisin, kirurgi og tenner. Nora har tatt etterutdanning for et general practitioner certificate (europeisk smådyrsspesialisering) – GPCert, under ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies) som hun fullførte høsten 2018. Nora holder nå på med en doktorgrad. FerdigheterPoliklinikkTannbehandlingAkuttmedisinIndremedisinKirurgiBløtvevskirurgiHjemmebesøkErfaringGPCert ved ISVPS 2018
  Les mer om Nora
  Jenny Erichsen

  Veterinær

  Jenny Erichsen

  Jenny M. Spendrup Erichsen er født og oppvokst i Oslo og ble ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole våren 2017. I løpet av studietiden var Jenny på utveksling til UC Davis i USA, verdens ledende veterinæruniversitet. Her fikk Jenny nyttig erfaring og innblikk i det siste innenfor utredning og medisinsk behandling av våre kjæledyr. Jenny har også jobbet på Anicura Ekeberg samt Evidensia Bærum Dyreklinikk i løpet av studietiden. Som fordypningsoppgave forsket Jenny på serumkonsentrasjonen av kalsium i tiden rundt valping hos tisper, noe som ga henne god erfaring i håndtering av drektige tisper og valper. Jenny begynte hos oss våren 2017. Hun har et stort interessefelt, hvor spesielt utredning og behandling av indremedisinske sykdommer ligger høyt. Jenny har en stor forkjærlighet for katter. Dyr Suzy, katt, 2 år Ferdigheter Poliklinikk Indremedisin Bkøtvevskirurgi Tannbehandling Drektighet Erfaring   Utdannet fra Norges Veterinærhøgskole 2017  
  Les mer om Jenny
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook