Det er trygt å komme til våre dyreklinikker og nå kan en eier være med inn på behandlingsrommet. Les mer om smitteverntiltakene våre.

Evidensia Groruddalen Dyreklinikk

Torsdag 13. mai Stengt
Se alle våre ansatte
Hilde Amundsen

Naturmedisinsk dyreterapeut og klinikkassistent

Hilde Amundsen

Klinikk:

Evidensia Groruddalen Dyreklinikk

Hilde startet ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk januar 2021. Hun har tidligere jobbet ved Evidensia Nannestad Dyreklinikk.
Hilde er spesielt opptatt av rehabilitering og bevegelsesystemet og tar imot pasienter for fysioterapi/massasje. Hun driver selv aktivt med hundekjøring (nordisk stil) og vet hvor viktig det er at å ta være på kroppen for at den skal fungere optimalt. Hun har konkurrert i både NM og VM. Hilde har også etterutdanning innenfor anestesi og smertebehandling, noe hun brenner sterkt for.

Erfaring

Studert ved Norsk Akademi for Naturmedisin. 5 årig studie hvor en har 50% veterinærrelatert medisin og 50% naturmedisin. Vi lærer om dyrenes sykdommer, symptomer, anatomi og fysiologi. Hun ble ferdigutdannet i 2015. Behandlingsformer er bla. massasje, akupunktur, m.m. Hilde har jobbet som Klinikkassistent siden våren 2016. Vinteren 2018 gjennomførte hun kurs i Anestesi.

Mine dyr:

Hund, to korthåret Vorsteh