Hund får behandling hos Evidensia Høvik Dyreklinikk

Bestill time

Bestill time

Klinikken er midlertidig stengt

Vi ber våre kunder henvende seg til Evidensia Bærum Dyrehospital for timebestillinger og oppfølging hos veterinær. De kan også hjelpe deg dersom du trenger tilgang på ditt dyrs sykehistorie mens klinikken vår holder stengt.


Vi ønsker at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

Enkel timebestilling med Online booking

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 64 80 86 64 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til hovik@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner eller tannbehandling.

Priser

Se vår prisliste.
 

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt på telefon på 64 80 86 64

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 22 68 35 00