Evidensia Kolsås Dyrehospital

Norges eldste private smådyrpraksisk

Idag: 08:00–19:00
Se alle våre ansatte
Kristine Langen Stokmo

Veterinær & NMBU sertifisert rehabiliteringsterapaut. Fagansvarlig

Kristine Langen Stokmo

E-post:

kristine.stokmo@evidensia.no

Klinikk:

Evidensia Kolsås Dyrehospital

Kristine er en åpen og sprudlende person som yter sitt beste for at kunden skal føle seg ivaretatt. Hun streber etter å gi dyret deres en så positiv opplevelse som mulig her hos oss. På fritiden er hun aktiv i hundemiljøet og konkurrerer aktivt agility med sine hunder. Hun har tidligere vært veterinær for det Norske Agilitylandslaget. Kristine er svært interessert i fysioterapi, rehabilitering og sportsmedisin – og i 2017 ble hun ferdig uteksaminert som rehabiliteringsterapaut fra NMBU. Med dette kan vi nå tilby rehabilitering og fysioterapi her ved Kolsås Dyrehospital. Kristine er også godkjent patellautsteder. Ellers er hennes hovedinteresse indremedisin.

Erfaring

Utdannet fra University College Dublin i 2008.
Jobbet et år i kombinertpraksis (smådyr, produksjonsdyr og hest) i Irland før hun flyttet til Norge og begynte i smådyrspraksis.
Kristine har jobbet ved flere store klinikker i Norge, også klinikker med akuttvakt/døgnåpent. Dette har gitt henne mange erfaringer hun kan dra nytte av i hverdagen.

Mine dyr:

Cepheus (huskatt på 15 år), Phoenix (huskatt på 13 år), Nox (Border Collie-blanding på 11 år), Barkley (Parson Russell Terrier på 3 år), Dasher (Parson Russell Terrier på 8 mnd)

Ekspertise:

  • Patellautsteder
  • NMBU sertifisert rehabiliteringsterapaut for smådyr