Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

hos oss blir hvert kjæledyr behandlet som vår egen!

Idag: 08:00–17:00

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk tilbyr veterinærtjenester til store og små kjæledyr

Hunder og katter er den største pasientgruppen, men også kaniner, ildere, gnagere, fugler og minigriser kommer til oss. Hvert år behandler vi ca 8000 smådyrpasienter og antallet er stadig økende.

Visjon

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk har som mål å ha spisskompetanse på utredninger og operasjoner på et høyt faglig nivå, slik at vi kan tilby våre pasienter det beste på markedet innenfor diagnostikk og behandling.

Klinikken investerer hele tiden i nytt veterinærmedisinsk utstyr og faglig kompetanseheving for å til enhver tid kunne underbygge og leve opp til ordene vår erfaring – din trygghet!

Historikk

Kristiansand Dyreklinikk ble etablert høsten 1987 i leide lokaler på Fagerholt. Klinikken flyttet i 1990 til dagens lokaler, sentralt beliggende på Lund. Klinikken har helt siden oppstart stadig ekspandert, og høsten 2006 åpnet klinikken en underavdeling, Søgne Dyreklinikk, i nabokommunen Søgne.

For å bedre ivareta vår økende kundemasse og for å få en bedre arbeidsflyt i hverdagen innad på klinikken, valgte klinikken i 2009 å utvide den eksisterende bygningsmassen med ytterligere 200m².

I mai 2017 ble vi en del av Evidensia Dyrehelse. Evidensia er Europas kvalitetsledende veterinærkjede. Du møter de samme veterinærene og medarbeiderne hos oss som du er vant til, og i tillegg får du nå tilgangen til kunnskapen hos noen av Norges, og på enkelte områder verdens fremste spesialister. Som en del av Evidensia Dyrehelse vil vi også kunne sikre et høyt kunnskapsnivå, og tilby siste nytt innen behandling, medisin og utstyr.

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr. Derfor skal vi være det aller beste for dyrene.

Hjertelig velkommen til Evidensia Kristiansand Dyreklinikk med ditt viktige familiemedlem.

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon