Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

hos oss blir hvert kjæledyr behandlet som vår egen!

I dag: 08:00–17:00

 

 

NYHET!

Vi kan med stor glede presentere dere for våre nye kolleger!

Veterinær Kuba og dyrepleier Kristine. Deres hovedinteresser er ortopedi.  Ortopedi er læren om bein, beinskader, beinsykdommer og deres behandling. Det er en medisinsk spesialitet som også befatter seg med skader og sykdom i ledd og muskulatur. Ønsker du time hos Kuba?

Da kan du ringe oss på telefon; 38149595 eller sende oss en epost ; kristiansanddyreklinikk@evidensia.no

 

Dr. Krisztina Kungl

Det er med stor glede vi nå kan presentere vår nye kollega Dr. Krisztina Kungl!
Krisztina har stor interesse innenfor indremedisin og ernæring, og fullførte sin doktorgrad i 2006. Indremedisin er den medisinske spesialiteten som befatter seg med ikke-kirurgisk diagnostikk og behandling av sykdommer, spesielt hva angår indre organer.
Hun har i mange år vært foreleser for veterinærstudenter innen klinisk patologi, patofysiologi og ernæringsrelaterte emner i indremedisin.
Hun har også mange års erfaring med klinisk praksis fra universitetssyehuset hvor hun var en del av det indremedisinske teamet for hunder og katter.
Ønsker du time hos Krisztina?
Ta kontakt pr tlf 38149595 eller send oss en e-post kristiansanddyreklinikk@evidensia.no

 

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk tilbyr veterinærtjenester til store og små kjæledyr

Hunder og katter er den største pasientgruppen, men også kaniner, ildere, gnagere, fugler og minigriser kommer til oss. Hvert år behandler vi ca 8000 smådyrpasienter og antallet er stadig økende.

Vi har faglig dyktige veterinærer og dyrepleiere som hver dag gjør sitt ytterste for å sikre ditt dyr den beste behandlingen.

Visjon

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk har som mål å ha spisskompetanse på utredninger og operasjoner på et høyt faglig nivå, slik at vi kan tilby våre pasienter det beste på markedet innenfor diagnostikk og behandling.

Klinikken investerer hele tiden i nytt veterinærmedisinsk utstyr og faglig kompetanseheving for å til enhver tid kunne underbygge og leve opp til ordene vår erfaring – din trygghet!

Behandlingstilbud ved Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

 • Vaksine
 • id- merking / microchip
 • Helsesjekk
 • Kloklipp
 • Tannrens
 • Avansert tannbehandling
 • Hudutredning
 • Halthetsundersøkelser
 • Indremedisinske utredninger
 • Operasjoner
 • Ortopedi
 • Røntgen
 • Ultralyd
 • CT
 • Blod- og urinanalyser
 • Hund, katt, kanin, gnagere og reptiler
 • Gratis tannsjekk
 • Utstedelse Pass
 • Seniorkontroll

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr. Derfor skal vi være det aller beste for dyrene.

Hjertelig velkommen til Evidensia Kristiansand Dyreklinikk med ditt viktige familiemedlem.

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Bestill gratis tannsjekk

Evidensias Tannskole for hund

Velkommen til Evidensias tannskole for hunder! I åtte ulike avsnitt kommer vår tannveterinær til å gjennomgå alt du behøver å vite om hundens munn og tenner. Du får lære om enkel hjemmebehandling, vanlige symptomer og sykdommer, forebyggende tiltak og mye mer. Bli med å hjelp din hund til å få en god munn- og tannhelse!

Gå til Evidensias Tannskole

NYHET: Vi tilbyr nå videokonsultasjon med veterinær

Min Dyrlege er en digital dyreklinikk der du trygt og enkelt kan treffe våre veterinærer på mobilen, nettbrett eller pc når og hvor det passer for deg.

Les mer om Min Dyrlege

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Det er viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge, så vi gjør det vi kan for å beskytte både våre ansatte og deg som kunde.

Vi håndhilser ikke
Vi er like glade for å se deg som før, men vi utsetter håndhilsingen til en annen gang

Vi gir deg tilgang til håndsprit
Benytt deg gjerne av håndspriten vi har satt frem, både når du kommer og når du går.

Vi minner deg på luftveishygiene
Hosting og nysing hører hjemme i papirlommetørklær som deretter kastes. Alternativt kan albuekroken brukes. Etterpå brukes håndsprit eller -vask.

Vi har ekstra fokus på klinikkhygiene
Evidensia har omfattende hygieneretningslinjer som gjelder på alle våre dyreklinikker.

Vask gjerne dyret ditt før du kommer
I og med at viruspartikler kan overføres på overflater, blir vi glade om du kommer til oss med en nyvasket hund! Husk bare å tørke pelsen godt før dere går ut.

Les våre smitteverntiltak

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon