Dyrepleier holder rundt hund

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

hos oss blir hvert kjæledyr behandlet som vår egen!

I dag: 08:00 ­- 15:30

Akuttvakt

Mandag- Fredag  08:00-15:30
Øvrige dager: Ring Evidensia Sørlandet Dyresykehus, tlf 38601505

Viktig melding til våre kunder

Tiden er inne for å slå sammen våre to enheter i Kristiansand, og fra 1. januar finner du oss sammen med resten av gjengen på Evidensia Sørlandet Dyresykehus. 
Du trenger ikke bekymre deg, alle journaler for deg og ditt/dine dyr flytter også med oss, slik at vi kan gi deg den samme gode behandlingen til samme priser osm før.


Velkommen til din veterinær hos Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

Vi på Evidensia Kristiansand Dyreklinikk har faglig dyktige veterinærer og dyrepleiere som hver dag gjør sitt ytterste for å sikre ditt dyr den beste behandlingen. Hos oss har vi et bredt behandlingstilbud med blant annet poliklinikk, indremedisinske utredninger og bløtvevskirurgi. 

Vi samarbeider også tett med Evidensia Sørlandet Dyresykehus som utfører svært avansert behandling og utredning, samt store operasjoner og rehabilitering. 

Behandlingstilbud ved Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

 • Vaksinering
 • Id-merking / microchip
 • Helsesjekk
 • Gratis tannsjekk
 • Utstedelse av pass
 • Seniorkontroll
 • Kloklipp
 • Kastrering
 • Poliklinikk
 • Forebyggende behandling
 • Ernæringsveiledning 
 • Tannbehandling
 • Bløtvevskirurgi
 • Bildediagnostikk (RTG/ Ultralyd)
 • HD/AD-røntgen
 • Hudutredning
 • Indremedisinsk utredning
 • Øyeundersøkelser

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr. Derfor skal vi være det aller beste for dyrene.

Online booking - bestill behandlinger når det passer for deg

Til alle utredninger, konsultasjoner, kirurgi, tannbehandling, røntgenundersøkelser og lignende ønsker vi at det bestilles time. Akuttpasienter prioriteres.

Online booking
 

Hjertelig velkommen til Evidensia Kristiansand Dyreklinikk med ditt viktige familiemedlem ❣️

Akutt dyrlegevakt i Kristiansand

Dersom uhellet skulle inntreffe kan du alltid ringe våre kolleger ved Evidensia Sørlandet Dyresykehus38 60 15 05. Her er det døgnåpen veterinærvakt, hvor det er mulighet for hospitalisering. Derfor kan du alltid være trygg på at kjæledyret ditt blir tatt vare på, døgnet rundt. Hos oss skal du alltid føle at hjelpen er nær, også utenom åpningstid i Kristiansand.
  

Her finner du Kristiansand dyreklinikk 

I kartet under finner du veien til vår dyreklinikk i Kristiansand.

Gi oss din tilbakemelding

Har du nylig vært hos oss med ditt kjæledyr? Vi vil veldig gjerne høre hva du synes! Hva er det som var bra og hvordan kan vi forbedre oss? Du må gjerne sende en e-post til kristiansand@evidensia.no eller legg igjen en anmeldelse på Google.

Bestill time hos veterinær via online booking

Bestill time

Du kan bestille en rekke behandlinger via vår online booking.
Dyrepleier lytter på hund

Våre behandlinger

Her kan du lese om de behandlingene og tjenestene vi tilbyr.
Resepsjonist prater i telefonen

Våre priser

Du finner priser på de vanligste behandlingene hos oss.
Dyreeier kommer med sin hund til dyreklinikken

Før besøket

Vi har listet opp litt praktisk informasjon før du kommer med ditt kjæledyr til oss.

Aktuelt

IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
Komplett balansert fôr til hund og katt
Passer til alle faser av livet
Inneholder råmelk
Smaksgaranti
Du får alltid hver 7. sekk gratis

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret.

*Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
Riktig fôring
Sosialisering
Oppdragelse
Sykdomsforebygging

Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Kom innom og vei valpen

Vi vet hvor skummelt det kan være for valper å komme til veterinær. Vi vet også at en gradvis tilvenning av besøk til dyreklinikk kan forebygge stress og snu veterinærbesøk til noe positivt. Vi tilbyr derfor alle valper å komme innom for gratis veiing og tilvenning til besøk ved dyreklinikken.*

*Av hensyn til smittevern kan det være noe ventetid for å komme inn til dyreklinikken slik at vi begrenser antall personer som er inne på dyreklinikken til enhver tid.
IVC Evidensia

Evidensias Tannskole for hund

Velkommen til Evidensias tannskole for hunder! I åtte ulike avsnitt kommer vår tannveterinær til å gjennomgå alt du behøver å vite om hundens munn og tenner. Du får lære om enkel hjemmebehandling, vanlige symptomer og sykdommer, forebyggende tiltak og mye mer. Bli med å hjelp din hund til å få en god munn- og tannhelse!
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!
IVC Evidensia

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.
IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter. Vi sees på klinikken!
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
 • Riktig fôring
 • Sosialisering
  • Oppdragelse
    • Sykdomsforebygging
     • Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Gratis vektkontroll

Sunn vekt forebygger sykdom. Kom innom oss for å sjekke om din hund har den ideelle vekten.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis
Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret. *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke. Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Dette sier kundene

Leen AZ

5

Veterinæren var snill og hjelpsom, og katten ble behandlet godt 🐺💖✨️

Irene Sørensen

5

Takk for at dere gjorde den vanskelige dagen vår, da Luna måtte få slippe all vondt, til en fin opplevelse❤️ vi fikk pot og snute-avtrykk og flettet pelsminne❤️ rolige og fantastiske mennesker jeg og mine døtre satt veldig pris på! 1000 takk!

Hege Hummelvoll

5

Evidensia i Torridalsveien : FOR en fantastisk klinikk. Ble møtt med varme, kunnskap og masse omsorg. og med lykkelig utfall :) En takk også til Dyresykehuset - også her ble vi møtt med kunnskap og kjærleik. Marve takker for all pleie ❤️

Lisbeth Korsmo

5

5 av 5 stjerner fra Pusine og meg❤️ Veldig koselig og hjelpsom resepsjonist, Siv. Dyrepleier Henriette og veterinær Mari får også toppscore på vennlighet og kunnskap! Her kommer vi tilbake😻

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Kristiansand Dyreklinikk

Mandag- Fredag  08:00-15:30
Øvrige dager: Ring Evidensia Sørlandet Dyresykehus, tlf 38601505

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 15:30
 • Tirsdag
  08:00 ­- 15:30
 • Onsdag
  08:00 ­- 15:30
 • Torsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Fredag
  08:00 ­- 15:30
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Anna Elisabet Opedal

Klinikkleder og Dyrepleier

Anna Elisabet Opedal

Anna ble uteksaminert som dyrepleier ved Hansenberg, Danmark i 2007 og gikk videre i gang med etterutdanning innen Anestesi og Smertebehandling ved Norges Veterinærhøgskole 2008-2009. Hun har over årene tilegnet seg bred kompetanse innen felter som anestesi og akuttmedisin, samt hatt gleden av å arbeide tett med indremedisinspesialister de senere år. Anna trives best med å få ting til å flyte greit for alle rundt seg, det være seg alt fra dyrepleie til administrasjon. Hund ligger hennes hjerte nærmest, men alle dyr, både store og små får omsorgsfull, trygg og kjærlig pleie av Anna.   ERFARING og KOMPETANSE: 2007- Radiologikurs NDAF 2007- Anestesikurs Orion Pharma 2008- Smertebehandling NDAF 2008-2009( etterutdanning) Anestesi og Smertebehandling NVH 2010- Anestesikurs Hest Bjerke dyrehospital 2010- Odontologikurs NVH 2010- Hjertesykdommer hund og katt NDAF 2013- HMS kurs for ledere Helsehuset Salis 2015-2016 (etterutdanning) Akutt og intensivbehandling NMBU 2016- HR kurs for ledere Anicura Oslo 2016- Odontologikurs Anicura akademi 2016- Lønn og personal Infotjenester 2016- Mellomlederkurs Infotjenester 2017- Akuttmedisin NDAF 2017- HMS kurs for ledere Helsehuset Salis 2018- Lønn og personal Infotjenester 2018- Anestesi og Smertelindring Anicura ACE
Les mer om Anna
Dr. Krisztina Kungl

Veterinær, PhD

Dr. Krisztina Kungl

Krisztina ble uteksaminert ved Fakultetet for veterinærmedisin, Wroclaw universitetet i 1997. Hun har siden da hatt stor interesse for indremedisin og ernæring, og fullførte doktorgraden sin i 2006. Både i Polen og ved Budapest undervisningsdyresykehus var hun en del av det indremedisinske teamet for katter og hunder, hvor hun også har mange års erfaring med klinisk praksis. Hun har i flere år vært foreleser for veterinærstudenter innen klinisk patologi, patofysiologi og ernæringsrelaterte emner innen indremedisin. Hun var også medforfatter av lærebok for indremedisin. ERFARING 2008-2020: University of Veterinary Medicine, Budapest, Ungarn Leder for undervisning, Avdeling for klinisk patologi og onkologi Senior foreleser, Avdeling for klinisk patologi og onkologi Assisterende foreleser, Avdeling for indremedisin 2007–2008: Veterinær, Hungarian Food Safety Office (HFSO), the Hungarian partner institution of the European Food Safety Authority (EFSA)   2006-2007:   Veterinary Affairs Manager, Hill’s Pet Nutrition Central and Eastern Europe with Russia (CEER) 2002-2006: Doktorgradsarbeid innen ernæring, Faculty of Veterinary Medicine, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland  Phd thesis: «Effects of dietary supplementation of w3 and w6 fatty acids on hair, coat and skin in the healthy dog» 1997–2006: Department of  Internal a nd Parasitic Diseases  with Clinic For  Horses, Dogs  and  Cats, Faculty of Veterinary Medicine, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland  1997: Doctor of Veterinary Medicine (DVM), Faculty of Veterinary Medicine, Wroclaw university of Life Sciences, Polen KURS En rekke kurs innenfor tema indremedisin, ernæring, anestesi og onkologi, blant annet årlig deltakelse ved konferansen for polske smådyrsveterinærer (PSAVA) PUBLIKASJONER En rekke publikasjoner om ulike tema innen feltene indremedisin, onkologi og ernæring.
Les mer om Dr.
Alisa Ayranova

Veterinær

Alisa Ayranova

Alisa har over 13 års erfaring innen smådyrmedisin og har alltid hatt interesse for både hunde- og kattesykdommer. Hun trives med faglige utfordringer og ønsker å komme til bunns i alle kasus. Alisa liker stadig å utvikle seg og setter stor pris på jobbens kvalitet. Hennes hovedinteresse er indre medisin. Hun har bred erfaring innenfor hudsykdommer der hun har gjennomført en rekke kurs, blant annet ESAVS Dermatologi 1, 2 og 3. Hun tar også imot pasienter for rutinemessig kirurgi. De siste årene har hun gjennomført en lang og tung etterutdanning i veterinær akupunktur. Etter bestått teoretisk og praktisk eksamen ble hun sertifisert Veterinær Akupunktør i 2022. Hjemme har hun blandingshundene Tessa og Stella, i tillegg til 4 katter. Ferdigheter: · Språk: norsk, engelsk, bulgarsk · 2008 - Diplom for mastergrad i veterinær medisin, Trakia Universitet av Stara Zagora, Bulgaria · 2010 - Blodanalyse på klinikken, Kristiansand Dyrepark · 2010 - Antibiotikapolicy for hudkasus, Kristiansand · 2011 - Medical Imaging of the Joints, Jeløy Dyreklinikk · 2011 - HD / AD kurs, NVH, Oslo · 2011 - Onkologi i smådyrpraksis, SVFs høstkurs, Oslo · 2012 - Dermatologi – hund og katt, SVFs vårkurs, Bergen · 2012 - Den eldre katten, Sørlandets Dyreklinikk, Kristiansand · 2012 - Dermatology 1, ESAVS, Wien, Østerrike · 2013 - Hudsykdommer med flass og skorpedannelse, Sørlandets Dyreklinikk, Kristiansand · 2013 - Kardiologi, NVH, Oslo · 2013 - Dermatology 2, Wien, Østerrike · 2014 - Behandling av otitis extrena og media, Mandal Dyreklinikk · 2014 - Oftalmologi i smådyrpraksis, Veterinærdagene, Kristiansand · 2014 - Dermatology 3, ESAVS, Wien, Østerrike · 2015 - Neurologi 1, ESAVS, Berne, Sveits · 2017 - Internal medisin, ESAVS, Utrecht, Nederland · 2018 - Ultralyd abdomen, Jan F. Andersen kurssenter, Viul · 2019 - Akuttmedisin- hund og katt, Jan F. Andersen kurssenter, Viul · 2020 - Atopisk dermatitt hos hund, Dr. Baddaky, Mandal · 2020-2022 Veterinær akupunktur (Modul 1-5), Brussel, Belgia
Les mer om Alisa
Marianne Eide Hagen

Veterinær

Marianne Eide Hagen

Marianne ble uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen juni 2016.  Hun kommer opprinnelig fra Oslo og jobbet de første årene flere steder på Vestlandet. Hun flyttet sørover sommeren 2019 for å jobbe ved Evidensia Søgne Dyreklinikk. Sommeren 2022 startet hun å jobbe ved Evidensia Sørlandet Dyresykehus og Evidensia Kristiansand Dyreklinikk, og jobber 50% på hver av avdelingene. Marianne har erfaring fra variert smådyrpraksis og har jobbet mye med tenner.  Hun har en stor interesse for oftalmologi (øyne) og har nå startet som øyelyseraspirant ved Evidensia Sørlandet Dyresykehus.  Marianne tar seg god tid til sine pasienter og sørger for at de får oppfølgingen de måtte trenge. Selv har Marianne labradoren Maia.  Ferdigheter Språk: Norsk og engelsk 2015: Clinical Hematology (DNV, NMBU Veterinærhøgskolen) 2015: Røntgenkurs AD/HD (NKK, NMBU Veterinærhøgskolen) 2015: SVF Høstkurs, tema: den unge hunden 2016: Kurs i medisinsk akutt- og intensivbehandling (SEVU, NMBU Veterinærhøgskolen) 2016: Veterinærdagene på Hamar, tema: akuttmedisin smådyr 2017: Kurs i kaninmedisin (SVF, NMBU Veterinærhøgskolen) 2017: SVF Høstkurs, tema: odontologi 2018: Kurs i oftalmologi (JFA) 2018: SVF Høstkurs , tema: onkologi hos hund og katt 2020: Complications after extractions (Accesia, Sverige) Pågår (2019-2021): IVC Evidensia Graduate Academy Erfaring   UTDANNING: 2010-2016: NMBU Veterinærhøgskolen TIDLIGERE JOBBERFARING: 2016-2019: jobbet som veterinær ved Karmsund Dyrehospital i Haugesund Sommeren 2016: selvstendig næringsdrivende og kombipraksis i Suldal og Sauda Sommeren 2015: veterinær på midlertidig lisens ved Hardanger Dyreklinikk i Odda 2011-2014: deltid som assistent hos Dyrlegene på Lilleaker
Les mer om Marianne
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook