Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

hos oss blir hvert kjæledyr behandlet som vår egen!

I dag: Stengt

Før du besøker Kristiansand Dyreklinikk

Timeavtale: Vi har kun timebestilling hos oss.  Timebestilling kan gjøres pr telefon, mail eller ved å komme innom resepsjonen.

Akutthjelp: Vi tar i mot pasienter som har akutt behov for veterinær, men ring først så vi kan forberede oss før du kommer.

Lørdager:  Lørdager har vi åpent for salg av fôr og butikkvarer, men vi har ikke veterinær tilstede. For akutt hjelp på lørdager, kontakt Evidensia Sørlandet Dyresykehus på 38 60 15 05.

Faste: Det er ønskelig at alle operasjonspasienter har fastet siste 12 timer. Dette gjelder ikke kanin og gnagere, de skal alltid ha tilgang på høy. Dyret skal alltid ha tilgang på friskt vann.

Lufting: Hos pasienter med symptomer fra urinveiene skal de tas rett inn på klinikken uten å ha mulighet til å urinere før ankomst.

Medisiner: Dersom dyret går på medisiner ønsker vi å vite hvilke, når de ble gitt sist og hvor mye.

Priser: Mange av våre priser er oppgitt på vår hjemmeside. Har du fått et prisoverslag er det fint om du opplyser om dette.  For mange behandlinger vil veterinæren gi et prisestimat eller opplyse om underveis i behandlingen.

Ved ankomst på klinikken

Sikkerhet: Alle dyr må oppbevares i bur eller i bånd.

Registrering: Henvend deg i resepsjonen ved ankomst.

Veiing: Alle hunder skal veies, dette gjør dere ved resepsjonen. Katter og andre dyr vil veies under konsultasjonen.

Smittefare: Ved mistanke om smittsom sykdom bør du registrere deg i resepsjonen uten dyret først.

Levering

Pasienter som skal opereres eller utredes leveres fastende mellom kl 08.00 og 10.00 eller etter avtale med veterinæren.

Henting

Tidspunkt for henting: Ved levering av pasienten blir det avtalt et hentetidspunkt eller det kan være ønskelig at vi ringer når pasienten er klar for å komme hjem. Siste tidspunkt for henting er vanligvis kl 16.45.

Oppfølgingstime: De fleste pasienter som har vært innlagt på klinikken trenger en oppfølgingstime, det er gunstig å bestille en time allerede ved henting.

Betaling

Hos oss kan du betale med kort eller kontant.

Vi har mulighet å tilby faktura om du oppretter  Dyrekonto via resursbank.

Les mer om resursbank her https://www.resursbank.no/

Forsikring: Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne en veterinærforsikring.

Direkteoppgjør: Har du forsikringsavtale med et selskap som tilbyr direkteoppgjør kan vi ordne dette for deg. Vennligst innhent skadenummer eller forsikringsnummer på forhånd. Det vil tilkomme et gebyr for direkteoppgjør med forsikring.