Evidensia Kristiansand Dyreklinikk

hos oss blir hvert kjæledyr behandlet som vår egen!

I dag: 08:00–15:00

Nyheter fra Evidensia Kristiansand dyreklinikk

Vi endrer våre åpningstider!

I forbindelsen med åpningen av Evidensia Sørlandet dyresykehus 29. mars. vil åpningstidene ved Evidensia Kristiansand dyreklinikk reduseres. Det vil fremover kun være en veterinær, en dyrepleier og en resepsjonist på klinikken, mens resten av oss finner du på dyresykehuset. Vi vil fremdeles vært like tilgjengelig som før, men mye vil skje i våre nye lokaler.

Våre nye åpningstider ved Evidensia Kristiansand dyreklinikk er:

Mandag- fredag 08:00- 17:00

Lørdager kun åpnet for salg av fôr og butikkvarer.

Har du behov for hjelp utover våre åpningstider ved vår avdeling ved Kristiansand, vil du alltid kunne få tak på oss på Dyresykehuset. Her vil vi utenom åpningstidene tilbyd smådyrsvakt hver dag hele døgnet. Enten kan du ringe vårt tlf nr og velge å bli satt over til dyresykehuset, eller du kan ringe dit direkte på tlf 38 60 15 05

Våre åpningstider i påsken!

Mandag- onsdag 08:00-17:00,

Lørdag 09:00-15:00- KUN resepsjon

Helligdager holder vi stengt.

Skulle du ha behov for veterinær utenom våre åpningstider må du ta kontakt vår avdeling på Evidensia Sørlandet dyresykehus, tlf 38 60 15 05. Sykehuset har døgnvakt hele påsken.

Vi bobler over av stolthet, og kan endelig fortelle dere at i februar 2021

kommer SØRLANDETS FØRSTE DYRESYKEHUS!

På dyresykehuset vil vi kunne tilby alt fra avanserte utredninger og kirurgi, til enkle polikliniske besøk (vaksiner, kloklipp, gratis tannsjekk mm).
Nå får vi muligheten for døgnoppstalling av pasienter som trenger medisinsk oppfølging for sykdom, og etter operasjoner.
Dette er noe både dyrehelsepersonell og dyreeiere i området har savnet lenge, og vi er veldig stolte av å nå kunne tilby dette.
Lokalet vi flytter inn i ligger like ved E18 mellom Lauvåsen og Sørlandsparken. Det er allerede under full oppbygging. Bygget er fremtidsrettet med ladestasjon for elbil, og miljøvennlig oppvarming. Vi får splitter ny CT-maskin, flere operasjonsrom, en stor tannavdeling, et avansert laboratorium, egen katteavdeling, et eget rom kun for eksotiske dyr, en rehabiliteringsenhet med vanntredemølle, stor butikk/resepsjon og et flott kurslokale.
At vi gleder oss helt enormt er i beste fall en mild underdrivelse. Samtidig vil vår klinikk i Torridalsveien fortsette sin drift.
Hanne H. Christiansen blir klinikkleder på både Evidensia Kristiansand Dyreklinikk og Evidensia Sørlandets Dyresykehus, og vi fortsetter vårt nære og gode samarbeid med Evidensia Søgne Dyreklinikk.

Vi gleder oss til en spennende tid i møte!