Evidensia Dyreklinikk Lillehammer

Engasjement, kompetanse og omsorg for dyr og eier

I dag: 08:30–15:30

Anestesi og pasientsikkerhet

Vi tar vare på din beste venn

Anestesi (narkose) hos kjæledyr er et kompetansekrevende fagfelt i stadig utvikling. Det kan være store artsforskjeller innenfor anestesi – anestesi på hund er ikke det samme som anestesi på kanin – og det er derfor viktig med gode og innarbeidede rutiner og protokoller.

Fokus på kunnskap og kvalitet

På Evidensia Dyreklinikk Lillehammer jobber vi hele tiden for å minimere risikoen forbundet med anestesi av kjæledyr. Våre anestesidyrepleiere har videreutdanning innen anestesi og overvåkning, og vi jobber for å holde oss faglig oppdatert til enhver tid. Vi tilbyr ulike anestesiformer, deriblant inhalasjonsanestesi (gass). Under anestesi overvåkes bl.a. temperatur, puls, respirasjon, blodtrykk og oksygen/karbondioksidnivå. Dette gjør at vi kan tilby overvåkning og anestesi av høy kvalitet til våre pasienter.

Smertelindring er viktig

Vi har et sterkt fokus på smertelindring under alle våre inngrep, da en godt smertelindret pasient mye raskere vil komme til hektene igjen. Avhengig av type inngrep brukes alt fra lokalbedøvelse og epidural, til smertepumpe, som gir jevn tilgang på smertestillende midler rett i blodstrømmen. De fleste får også med seg resept på smertestillende legemidler hjem.