Evidensia Raufoss Dyreklinikk

Din lokale veterinær på Vestre Toten

I dag: 08:00–16:00

Forebyggende behandlinger

Vaksine

Vaksinering er forebyggende behandling mot enkelte smittsomme sykdommer.  Vi vaksinerer hunder og katter, og samtidig med vaksinering får hunden eller katten en helsesjekk.  Hvis kjæledyret ditt har vært vaksinert hos oss, får du en påminnelse når tiden for neste vaksine og helsesjekk nærmer seg.

Helsesjekk

Ved helsesjekk undersøker veterinæren dyret for å oppdage tegn til sykdom eller andre plager, og du som eier får samtidig anledning til å spørre om ting du lurer på.

ID-merking

Vi ID-merker hunder og katter med mikrochip.  Denne mikrochipen registreres i en database som heter Dyreidentitet, og der lagres eiers opplysninger sammen med dyrets opplysninger, knyttet til mikrochipen som dyret har fått.

Kloklipp

Vi klipper klør på både hunder og katter.

Passutsendelser

Vi utsteder pass til hunder og katter.  Alle hunder og katter som skal medbringes til utlandet/krysse norsk grense, må ha et kjæledyrpass.  For å få utfylt et kjæledyrpass må dyret være ID-merket.  I tillegg gjelder det forskjellige regler avhengig av hvilket land man skal reise til, for mer detaljert informasjon om gjeldnde regler anbefaler vi at man sjekker regler om reise med dyr på mattilsynet sine nettsider.

Poliklinikk

Vi har åpen poliklinikk der det utføres helsesjekk, vaksinering, kloklipp og andre rutinebesøk.  Vi tar også imot pasienter med sykdomssymptomer på poliklinikk, ved behov for videre utredning, operasjoner eller annen behandling som krever innleggelse, blir pasienten lagt inn på klinikken etter avtale med eier.

Avliving

Vi er med når dagen for avslutningen har kommet. Dette kan være en sorgtung dag, og vi gjør vårt ytterste for å bidra til at dette skal bli en verdig avslutning, og så skånsomt for dyret som mulig.