Nasjonale smitteverntiltak gjelder ved besøk til våre dyreklinikker. Les mer om smitteverntiltakene før du kommer til oss

Evidensia Rogaland Dyresykehus

På lag med deg og kjæledyret ditt

Våre medarbeidere
Alexandra Robicek

Veterinær

Alexandra Robicek

Alexandra, eller Alex som hun gjerne kalles, elsker å synge og har hatt en karriere i musikk samtidig som hun gikk på universitet. Etter å ha blitt uteksaminert fra veterinærstudiet i 2014 ved University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, la hun sangkarrieren på hylla og flyttet sammen med ektemannen til Norge og startet på Tu Dyreklinikk (nå Evidensia) i 2019.

Hun og mannen er glad i å reise. De besøker ofte flere kafeer i samme by, og tester ut forskjellige kaffetyper. På fritiden liker hun å jogge eller svømme, og hun lager duftlys av soyavoks.
«Jeg elsker at det alltid er en utfordring rett rundt hjørnet i jobben som veterinær. Og selv om det kan være veldig travelt på klinikken, eller om man kanskje man har en vanskelig dag, finnes det alltid noen fra teamet som smiler til deg og da blir dagen litt lettere.»

Dyr

  • Hun har tidligere hatt både papegøyer, skilpadder, duer, hund og katt, men etter at hennes 17 år gamle Engelske setter gikk bort har hun hatt en liten pause i dyrehold. Men det kommer nok snart en ny hund eller katt i hus.

Ferdigheter

  • Alex er interessert i alt som har med dyrs tannhelse og tannbehandling å gjøre.
  • Hun synes også det er veldig spennende med dermatologi og mikrobiologi.
  • Studert og jobbet med delfiner med fokus på respiratoriske lidelser, mikrobiologi og atferd.
  • Stor interesse for exotics.