Evidensia Søgne Dyreklinikk

den beste behandlingen for din beste venn

I dag: Stengt
Se alle våre ansatte
Elisabeth Mortensen

Klinikkleder

Elisabeth Mortensen

E-post:

elisabeth.mortensen@evidensia.no

Klinikk:

Evidensia Søgne Dyreklinikk

Elisabeth har utdannelse innen ledelse, personal og butikk. Flere kurs innen salg og service. Drevet oppdrett siden 2004.
Elisabeth startet å jobbe hos oss høsten 2009, var borte 1 år og kom tilbake i begynnelsen av 2011.
Elisabeth er en kapasitet innen salg og kundebehandling. Hun har god produktkunnskap, er løsningsorientert og svært serviceinnstilt. Hun er flink til å hjelpe den enkelte kunde og til å finne fram til riktig produkt. Hun er nytenkende og stadig på utkikk etter nye produkter som vi kan ta inn i vårt sortiment. Det er hun som er ansvarlig for drifting av nettbutikken, markedsføring, klinikkenes Facebooksider og Instagram kontoer. I tillegg er hun en av dem som har hovedansvar for varebestilling og lagerstyring til klinikkens salgsavdeling samt Dyrlegebutikken.no.
I tillegg har hun mangeårig faglig kompetanse som anerkjent oppdretter av chihuahua, schæfer og hvit gjeter hund. Hun kjenner til de fleste sidene av det å drive med avl og oppdrett, og er en ressurs for de av våre kunder som ønsker å få faglig innspill i forbindelse med planlegging av et kull. Hun er flink til å videreformidle verdien av å ha fokus på et sunt oppdrett. Hun har opp gjennom årene bygget seg opp et stort nettverk innen hundemiljøet og er aktiv i det lokale hundemiljøet. Hun har tatt genetikk og oppdretter skolen gjennom NKK.

Mine dyr:

Chihuahua, Hvit Gjeterhund