Evidensia Søgne Dyreklinikk

Evidensia Søgne Dyreklinikk

den beste behandlingen for din beste venn

Våre medarbeidere
Elisabeth Mortensen

Klinikkleder

Elisabeth Mortensen

Elisabeth har utdannelse innen ledelse, personal og butikk. Flere kurs innen salg og service. Drevet oppdrett siden 2004.
Elisabeth startet å jobbe hos oss høsten 2009, var borte 1 år og kom tilbake i begynnelsen av 2011.
Elisabeth er en kapasitet innen salg og kundebehandling. Hun har god produktkunnskap, er løsningsorientert og svært serviceinnstilt. Hun er flink til å hjelpe den enkelte kunde og til å finne fram til riktig produkt. Hun er nytenkende og stadig på utkikk etter nye produkter som vi kan ta inn i vårt sortiment. Det er hun som er ansvarlig for drifting av nettbutikken, markedsføring, klinikkenes Facebooksider og Instagram kontoer. I tillegg er hun en av dem som har hovedansvar for varebestilling og lagerstyring til klinikkens salgsavdeling samt Dyrlegebutikken.no.
I tillegg har hun mangeårig faglig kompetanse som anerkjent oppdretter av chihuahua, schæfer og hvit gjeter hund. Hun kjenner til de fleste sidene av det å drive med avl og oppdrett, og er en ressurs for de av våre kunder som ønsker å få faglig innspill i forbindelse med planlegging av et kull. Hun er flink til å videreformidle verdien av å ha fokus på et sunt oppdrett. Hun har opp gjennom årene bygget seg opp et stort nettverk innen hundemiljøet og er aktiv i det lokale hundemiljøet. Hun har tatt genetikk og oppdretter skolen gjennom NKK.

E-post

elisabeth.mortensen@evidensia.no

Dyr

  • Chihuahua
  • Hvit Gjeterhund