Evidensia Søgne Dyreklinikk

den beste behandlingen for din beste venn

I dag: 08:00–16:00

Nyheter fra Evidensia Søgne Dyreklinikk

Her legger vi ut informasjon som har vært publisert på vår startside, slik at våre kunder kan holdes oppdaterte på nyheter og aktiviteter på vår dyreklinikk når det måtte passe. Vi har hatt mange aktiviteter i 2020, med utvidet åpningstider, ny ansatte mm.  Vi har økt bemanningen og dermed økt kapasiteten. Våre ansatte, veterinærer og dyrepleiere, holder seg stadig oppdaterte ved å delta på kurs og etterutdannelse, som sikrer vår faglige kompetanse og sørger for at dyrene mottar den beste behandlingen.

 

19.03.2021

OBS‼️ Fra og med i dag, til og med 11.april innfører vi strengere tiltak på vår klinikk.

 • 2 meters avstand uansett
 • Påbud med munnbind
 • Kun én eier per dyr med mindre det er tungtveiende grunner til noe annet
 • Ingen drop-in timer (kun timebestilling)
 • Begrenset antall kunder som får gå inn på vår klinikk (max 3 stk i resepsjonen/butikkområdet)
 • Kunden får ikke være med inn under konsultasjonen, med mindre det er særlige forhold som tilsier noe annetDet er tiltak som gjør sånn at vi trygt kan holde åpent for å hjelpe dere. Vi håper alle respekterer og forstår disse tiltakene!

 

17.01.2021

Du kan lese mer om PURINA PRO PLAN HER

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.

 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelklenke til et annet nettsted
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret.

16.01.2021

13.01.2021

Er du vår nye kollega?

Vi søker veterinær i 100% stilling + veterinær sommervikariat med mulighet for fast stilling

Les mer her

03.01.2021

Klippekort – vi spanderer hver 5. kloklipp, ormekur og vaksine.

Ved alle Evidensia-klinikker spanderer vi hver 5. vaksine, kloklipp og ormekur

Visste du at vi spanderer hver 5. koklipp*? Vi har også klippekort på ormekur og vaksiner. Det er spesielt viktig å følge opp disse tre tingene for å forebygge potensielle skader eller sykdommer hos ditt dyr. Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr, og derfor har vi klippekort på disse behandlingene ved alle våre klinikker.

 

 

Les mer her

 

10.12.2020

Åpningstider i julen Evidensia Søgne Dyreklinikk

JULEN, JULEN, JULEN DEN ER HER

Vi holder åpent, men har endret noe på våre åpningstider.

Mandag 21 desember kl. 08:00-19:00
Tirsdag 22 desember kl. 08:00-17:00
Onsdag 23 desember kl. 08:00-17:00
Torsdag 24 desember kl. 08:00-13:00
Fredag 25 desember kl. STENGT
Lørdag 26 desember kl. STENGT
 
Mandag 28 desember kl. 08:00-15:00
Tirsdag 29 desember kl. 08:00-15:00
Onsdag 30 desember kl. 08:00-15:00
Torsdag 31 desember kl. 08:00-15:00
Fredag 01 januar kl. STENGT
Lørdag 02 januar kl. 10:00-14:00

Om du ønsker å komme i kontakt med oss kan du ringe 38 60 20 40 ☎

Vi ønsker deg og din familie en riktig god jul.

11.11.2020

NYHET!

Evidensia åpner Sørlandets første dyresykehus

I februar 2021 åpner Sørlandets første dyresykehus i Kristiansand og tilbyr behandlinger med hospitaliseringsmuligheter på et topp moderne dyresykehus.
Du kan lese mer HER

09.11.2020

VIKTIG INFORMASJON 
Pga økt smitte i samfunnet skjerper vi smittevernstiltakene på klinikken fra og med mandag 09.11.2020

Vi ber at alle som besøker vår klinikk bruker munnbind. Dette for å beskytte våre kunder og våre ansatte for potensiell smitte. Har du ikke med deg munnbind kan du få kjøpt det hos oss til kr 15,- pr stk. Takk for at du viser hensyn!

28.10.2020

Reportasje N247.no Les mer her!

Midt på Tangvallsletta, på Kristiansands beste vestkant, med de fruktbare Tangvalljordene på sydsiden og nykomlingen Tangvall skolesenter hvor ungdomsskole, ny videregående skole og tilknyttede idrettsanlegg skal stå ferdig i 2022-2023 finner du Evidensia Søgne dyreklinikk. I moderne lokaler og med moderne utstyr har dyreklinikken et bredt faglig og kompetent team klar til å hjelpe. Stikk innom eller ta kontakt om du vil vite mer om hva vi kan tilby og hvilke tjenester vi leverer ved Evidensia Søgne dyreklinikk.

16.10.2020

Vi har styrket vårt team – og sammen gjør vi hverandre gode!

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Søgne og Evidensia Kristiansand Dyreklinikk, vi tilbyr et bredt spekter av veterinærtjenester.

-Vi etterstreber alltid å gjøre vårt beste, for å møte både deg og ditt dyr med omsorg, forståelse og respekt! Våre ansatte jobber tett sammen for dyrenes beste. Teamet vårt består av veterinærer, dyrepleiere, resepsjonister, dyrepleierstudenter og assistenter. Vi har veterinærer og dyrepleiere med lang erfaring innen smådyrmedisin, og vi bruker mye ressurser på å holde et høyt faglig nivå. Dette oppnår vi ved etterutdanning og kontinuerlig faglig oppdatering.

Ved å styrke teamet, har vi også utvidet tilbud og tilgjengelighet!

Hvem er vi?

Vi er to moderne, velutstyrte smådyrklinikker som er sentralt beliggende i Søgne og Kristiansand.

Våre team består av 10 dyktige veterinærer med spesialkompetanse innen:

 • Kirurgi:Vi utfører de fleste typer operasjoner ved våre klinikker. Eksempler på inngrep er blant annet kastrering, brokk, suturering av sår, livmorbetennelse, fremmedlegeme, fjerning av hudtumorer osv. Vi har dyrepleiere som følger med på narkosen underveis og oppvåkningen etterpå. 
 • Ortopedi:Ortopedi omfatter skader og sykdommer i bevegelsessystemet. Halting, stivhet, nedsatt aktivitet, smerter, hinking eller snubling kan være symptomer på lidelser fra bevegelsessystemet.
 • Ortopedisk kirurgi: Vi har veterinær og dyrepleier med ortopedisk kompetanse som utfører en rekke ortopediske inngrep. Eksempler på ortopediske inngrep omfatter blant annet korsbåndsskade, patellaluksasjon, andre luksasjoner (ute av ledd), frakturer (brudd), amputasjon osv. 
 • Bløtvevskirurgi:Eksempler er korreksjon av øyelokk, fjerning av tumorer, fjerning av analkjertler, urinstein og andre bukoperasjoner. 
 • Laserkirurgi: Ved mange operasjoner benytter vi oss av laser. Noen av fordelene ved laserkirurgi er mindre vevsskade, redusert blødning og raskere helingstid (restitusjon) etter operasjonen.
 • Dermatologi:Hos oss har vi veterinær med videreutdanning innen dermatologi – hudsykdommer. Dette er en viktig kompetanse å ha, da hudrelaterte sykdomstilstander er blant de vanligste årsakene til besøk hos veterinæren. Utredning av hudsykdom kan ta tid da det er flere tilstander som kan gi relativt like symptomer, og ofte må utredningen deles opp i flere trinn.  
 • Odontologi: Odontologi er læren om tennene og munnhulen, og sykdommene som kan oppstå der. En stor andel av voksne hunder og katter har sykdom knyttet til tennene sine. Ofte er det vanskelig for eier å oppdage at hunden eller katten har smerter i munnen. Forebygging i form av jevnlig tannsjekk og tannrens hos veterinær er derfor viktig. God tannhelse er uten tvil viktig for god dyrevelferd! Vi har flere veterinærer med videreutdanning og erfaring innen odontologi, og utfører tanntrekk, fjerning av tanncyster, rotfylling mm. 
 • Akuttmedisin: Noen ganger oppstår uhellet når man aller minst venter det, og det kan bli aktuelt med et akutt besøk til veterinæren. Eksempler på årsaker til akutte besøk kan f.eks være huggormbitt, forgiftning, skader etter slåsskamp eller akutt forverring av annen sykdom. Vi står klare til å hjelpe deg skulle uhellet være ute
 • Ernæring: Det er viktig at maten som hunden eller katten din spiser er tilpasset dens behov. Både alder, aktivitetsnivå og øvrig helsetilstand er av betydning når man velger fôr. Vi har veterinær med Doktorgrad og spesialkompetanse innenfor ernæring. Våre dyktige dyrepleiere har god oversikt over fôrene vi har i butikken og hjelper deg gjerne med å finne det fôret som passer best til ditt dyr. Noen ganger er det også nødvendig med spesialfôr som del av behandling mot bestemte sykdommer.
 • Røntgen: Noen ganger trenger vi røntgenbilder for å få bedre oversikt over hva som skjer inne i kroppen. Enten det er mistanke om et knekt bein, urinstein eller mer alvorlige problemer med mage/tarmsystemet som f.eks fremmedlegeme eller obstruksjon. Vi bruker også røntgenapparatet til rutinemessige undersøkelser som f-eks AD/HD-røntgen. 
 • Ultralyd: Der den kliniske undersøkelsen kommer til kort, kan ultralydundersøkelsen bidra til å stille riktig diagnose. Eksempler hvor ultralyd er særlig nyttig for diagnostikken er blant annet ved sykdom i prostata, utredning av livmorbetennelse, urinstein eller nyre- og urinveier for å nevne noen. 
 • CT: Noen ganger gir ikke røntgenbilder alene nok informasjon til å stille diagnosen på ditt dyr, eller det er nødvendig for kirurgen med ytterligere detaljer før man går videre til operasjon. Det kan da bli nødvendig med CT-undersøkelse for å få mer detaljer. I motsetning til et røntgenapparat som gir et todimensjonalt bilde, gir CT et tredimensjonalt bilde. 

Med på teamet har vi også 6 stk dyktige autoriserte dyrepleiere med videreutdannelse innen:

 • Anestesi
 • Smertelindring
 • Tenner
 • Akuttmedisin

9 stk resepsjonister og assistentersom har gode produktkunnskaper om fòr og ernæring.

Alle som jobber hos Evidensia Søgne og Evidensia Kristiansand etterstreber til enhver tid med å gi deg som kunde en flott kundeopplevelse når du er på besøk hos oss!

Vår erfaring og kompetanse er din trygghet!

Nye ansatte i vårt team, og de kan du lese mer om HER

 

01.10.2020

💗Oktober er måneden hvor det settes fokus på brystkreft hos mennesker med Rosa sløyfe-aksjonen. Men visste du at «brystkreft» rammer hunder oftere enn mennesker?
Ettersom dette er en av de mest vanlig krefttypene hos både hund og katt oppfordrer vi alle til å bestille tid for en jurundersøkelse.

Dette gjør vi for å fange opp jursvulster tidlig i forløpet, noe som i enkelte tilfeller kan være svært viktig. Ved undersøkelsen vil vi gå grundig gjennom alle pattene på din hund og/eller katt. I tillegg viser vi deg hvordan du som dyreeier selv kan undersøke ditt kjæledyr.

Hvordan kan jeg bestille time?

Ring oss på 38602040

Bestill direkte her på nettsiden vår.
Eller send oss en e-post på sognedyreklinikk@evidensia.no

Sett opp en time til din beste venn i dag! 💞

05.10.2020

Seniorkampanje 05-31.10.2020

Har du en senior hund eller katt
Seniorsjekk nå til kampanjepris!
Nå 3175,-
Førpris 4275 ,-
Gjelder både for hund og katt – inkluderer:
☑️Helsesjekk
☑️ Blodprøve
☑️Urinprøve
☑️Kostholdsråd
Vi regner katter over 10 år og hunder over 7 år som seniordyr.
Våre hunder og katter lever stadig lengre, og med alderen følger en del plager og sykdommer – akkurat som oss mennesker. Mange kjæledyr lider dessverre unødvendig og har vanskelig for å si ifra. Det er heldigvis mye vi kan gjøre for å bidra til at våre kjæledyr får en friskere alderdom og bedre livskvalitet. Jo tidligere vi oppdager problemene, jo lettere er det å behandle dem. Ofte er det enkle, rimelige grep som skal til for at kjæledyret ditt får en forbedret livskvalitet.
Seniorsjekken inkluderer en grundig helsesjekk, blodprøver, urinprøve og kostholds-råd.
Ta gjerne kontakt med oss på ☎️38602040, eller direkte på vår hjemmeside  for å sette opp time til seniorsjekk av ditt dyr❣️
Du kan lese mere om senior katt/hund her 👇

 

20.09.2020
Gode nyheter!
🍁 Fra og med 28. september 🍁
Vi har økt bemanningen og dermed økt kapasiteten og utvider våre åpningstider.
Mandag: 08:00-19:00
Tirsdag-onsdag 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-19:00
Fredag: 08:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00
Velkommen🐕🐈💞
Du kan bestille time på;
☎️ 38602040
💻direkte på vår hjemmeside HER 
01.08.2020
Ny valp eller kattunge?
Vi har laget flotte valpe- og kattungepakker! Stikk snuten innom oss så får du med deg en helt gratis pakke.
Er du oppdretter på hund eller katt?
Da bør du komme innom oss for å høre våre gode oppdretteravtaler og få en gave fra oss.!
10.07.2020
Det er med stor stolthet vi nå kan presentere enda en nye kollega for dere,
Dr. Krisztina Kungl.
Krisztina ble uteksaminert ved Fakultetet for veterinærmedisin, Wroclaw universitetet i 1997.
Hun har siden da hatt stor interesse for indremedisin og ernæring, og fullførte doktorgraden sin i 2006.
Både i Polen og ved Budapest undervisningssykehus var hun en del av det interne medisinteamet for katter og hunder, hvor hun også har mange års erfaring med klinisk praksis
Hun har i mange år vært foreleser for veterinærstudenter innen klinisk patologi, patofysiologi og ernæringsrelaterte emner innen indremedisin.
Hun var også medforfatter av lærebok for indremedisin.
Ønsker du en time hos Krisztina?
Da kan du ringe oss på telefon ☎️ 38602040 eller
e-post 📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Du kan bestille time direkte her
30.06.2020
Vi er så glade og stolte for å endelig kunne presentere dere for våre nye kollegaer, veterinær Kuba og dyrepleier Kristine.
Vi er så heldig å få dette ortopedisk team med på laget.
Kuba og Kristine blir å jobbe i Søgne og på avdelingen vår i Kristiansand.
Bli med å ønske dem velkommen 🎉🥳🎉🎈
Kuba har i tillegg til ortopedi, stor kompetanse på kanin og smådyr, reptiler og andre eksotiske dyr.
Ønsker du time hos Kuba?
Da kan du ringe oss på telefon ☎️ 38602040 eller
e-post 📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Du kan bestille time via nettsiden vår HER
29.06.2020
NYHET!
Fra 1 juli har vi spesialkompetanse på reptiler ved klinikken. Velkommen til oss med din skilpadde, slanger, skjeggagam.
🐢🐍🦎
Bestill time på ☎️ 38602040 📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Eller direkte HER
26.06.2020
NYHET!
Fra 1 juli har vi spesialkompetanse på kaniner ved klinikken.
Velkommen til oss med din kanin🐇🐰
Bestill time på ☎️ 38602040
📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Eller direkte HER