Evidensia Søgne Dyreklinikk

Evidensia Søgne Dyreklinikk

den beste behandlingen for din beste venn

Nyheter fra Evidensia Søgne Dyreklinikk

Her legger vi ut informasjon som har vært publisert på vår startside, slik at våre kunder kan holdes oppdaterte på nyheter og aktiviteter på vår dyreklinikk når det måtte passe. Vi har hatt mange aktiviteter i 2020, med utvidet åpningstider, ny ansatte mm.  Vi har økt bemanningen og dermed økt kapasiteten. Våre ansatte, veterinærer og dyrepleiere, holder seg stadig oppdaterte ved å delta på kurs og etterutdannelse, som sikrer vår faglige kompetanse og sørger for at dyrene mottar den beste behandlingen.

29.10.2021
En glad historie som avsluttning på en hektisk arbeidsuke ❤️
Møt fighteren Ola❤️💙
Med en blodprosent på 9 kom Ola inn på dyresykehuset for en blodoverføring og videre utredning for å finne årsaken hvis han var sterk nok til å tåle overføringen. Blodoverføringen gikk supert, men videre undersøkelser samme dag gjorde oss ikke mye klokere på hvorfor ikke kroppen greide å produsere blod, samtidig som han var blitt veldig tynn.
De neste ukene kom Ola til oppfølging her i Søgne hos veterinær Hanne Camilla som også hadde tatt imot ham på sykehuset. Blodprosenten fortsatte å synke igjen uansett hvordan han ble behandlet og man begynte å frykte at dette var en uhelbredelig sykdom. Ola er egentlig fra Mexico og har bodd der de første årene av livet sitt. Selv om Ola kom til Norge for flere år sien valgte vi til slutt å teste for flåttsykdommer som man til vanlig ikke finner i Norge, men som er vanlige i Mexico. Det viste seg at Ola hadde både en blodbakterie, og en blodparasitt som han nok har blitt smittet av i Mexico. Når vi da kunne sette ham på riktig behandling gikk det ikke lang tid før han responderte på behandlingen. Nå nesten 3 måneder senere var han inne til siste kontroll og er nå friskmeldt. I tillegg må han på en liten slankekur da han har lagt på seg litt for mye når han endelig begynte å gå opp i vekt.
❤️💙
05.10.2021
Hoster hunden din?
Kennelhoste er en luftveisinfeksjon som er vanlig hos hund om høsten. Kennelhoste smitter veldig lett. Kennelhoste er også en av sykdommene som inngår i det faste vaksinasjonsprogrammet. Selv vaksinerte hunder kan bli syke, men de får gjerne et lettere sykdomsforløp. Vi anbefaler alltid å kontakte dyrlege, hvis hunden utvikler hoste.
Les mer om kennelhoste her 👇

Kennelhoste smitter ved direkte nese-til-nese kontakt eller via små spyttdråper (aerosoler) fra hosting og nysing. Å dele vannskål kan også være en smittekilde.

01.10.2021
Frykter avlivinger 💔
En undersøkelse viser at mange hundeeiere angrer på sitt kjøp av valp under pandemien. Omplasseringsorganisasjonene opplever nå flere henvendelser hvor eiere ønsker å omplassere hunder i alderen åtte måneder til halvannet år. Dyrebeskyttelsen Norge frykter at flere friske hunder blir avlivet som følge av dette.
Det er et stort ansvar å være hundeeier. De skal følges opp med omsorg, tur/trening, mat, veterinærbesøk, utstyr osv. i 10-15 år fram i tid. Det er viktig at man tenker seg nøye om og setter seg inn i hva det innebærer før man går til anskaffelse av kjæledyr.
Les hele saken hos NRK


27.09.2021
Tusen takk for at DU har fulgt råd om smittevern de siste 562 dagene! Nå er vi glade for at vi endelig kan vise deg smilet vårt igjen 😁😍
I samsvar med åpningen av landet avvikler vi våre smitteverntiltak i forbindelse med pandemien og er nå tilbake til en normal klinikkhverdag. For å følge opp under de gode vanene vi har opparbeidet oss under pandemien vil vi fortsatt ha håndsprit tilgjengelig for deg ved alle våre dyreklinikker og ellers oppfordre til gode vaner som forebygger smitte!


23.09.2021
Hver måned kommer om lag 20 bortkomne og skadde katter uten ID-merking til Evidensia sine dyreklinikker og -sykehus. Langt under halvparten av dem er ID-merkede. Vi i Evidensia mener at eiere vil få større ansvarsfølelse og at flere dyreliv kan reddes dersom ID-merking blir lovpålagt. Veterinærforeningen og Dyrebeskyttelsen er enig med oss. Er du?
Les mer her:


 

17.01.2021

Du kan lese mer om PURINA PRO PLAN HER


 


Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.

 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelklenke til et annet nettsted
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis (min 3 kg)

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret.

16.01.2021

13.01.2021

Er du vår nye kollega?

Vi søker veterinær i 100% stilling + veterinær sommervikariat med mulighet for fast stilling

Les mer her 

03.01.2021

Klippekort – vi spanderer hver 5. kloklipp, ormekur og vaksine.


 

Visste du at vi spanderer hver 5. koklipp*? Vi har også klippekort på ormekur og vaksiner. Det er spesielt viktig å følge opp disse tre tingene for å forebygge potensielle skader eller sykdommer hos ditt dyr. Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr, og derfor har vi klippekort på disse behandlingene ved alle våre klinikker.

Les mer her

28.10.2020

Reportasje N247.no Les mer her! 

Midt på Tangvallsletta, på Kristiansands beste vestkant, med de fruktbare Tangvalljordene på sydsiden og nykomlingen Tangvall skolesenter hvor ungdomsskole, ny videregående skole og tilknyttede idrettsanlegg skal stå ferdig i 2022-2023 finner du Evidensia Søgne dyreklinikk. I moderne lokaler og med moderne utstyr har dyreklinikken et bredt faglig og kompetent team klar til å hjelpe. Stikk innom eller ta kontakt om du vil vite mer om hva vi kan tilby og hvilke tjenester vi leverer ved Evidensia Søgne dyreklinikk.

16.10.2020

 

 

 

Vi har styrket vårt team – og sammen gjør vi hverandre gode!

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Søgne og Evidensia Kristiansand Dyreklinikk, vi tilbyr et bredt spekter av veterinærtjenester.

-Vi etterstreber alltid å gjøre vårt beste, for å møte både deg og ditt dyr med omsorg, forståelse og respekt! Våre ansatte jobber tett sammen for dyrenes beste. Teamet vårt består av veterinærer, dyrepleiere, resepsjonister, dyrepleierstudenter og assistenter. Vi har veterinærer og dyrepleiere med lang erfaring innen smådyrmedisin, og vi bruker mye ressurser på å holde et høyt faglig nivå. Dette oppnår vi ved etterutdanning og kontinuerlig faglig oppdatering.

Ved å styrke teamet, har vi også utvidet tilbud og tilgjengelighet!

Hvem er vi?

Vi er to moderne, velutstyrte smådyrklinikker som er sentralt beliggende i Søgne og Kristiansand.

Våre team består av 10 dyktige veterinærer med spesialkompetanse innen:

 • Kirurgi:Vi utfører de fleste typer operasjoner ved våre klinikker. Eksempler på inngrep er blant annet kastrering, brokk, suturering av sår, livmorbetennelse, fremmedlegeme, fjerning av hudtumorer osv. Vi har dyrepleiere som følger med på narkosen underveis og oppvåkningen etterpå. 
 • Ortopedi:Ortopedi omfatter skader og sykdommer i bevegelsessystemet. Halting, stivhet, nedsatt aktivitet, smerter, hinking eller snubling kan være symptomer på lidelser fra bevegelsessystemet.
 • Ortopedisk kirurgi: Vi har veterinær og dyrepleier med ortopedisk kompetanse som utfører en rekke ortopediske inngrep. Eksempler på ortopediske inngrep omfatter blant annet korsbåndsskade, patellaluksasjon, andre luksasjoner (ute av ledd), frakturer (brudd), amputasjon osv. 
 • Bløtvevskirurgi:Eksempler er korreksjon av øyelokk, fjerning av tumorer, fjerning av analkjertler, urinstein og andre bukoperasjoner. 
 • Laserkirurgi: Ved mange operasjoner benytter vi oss av laser. Noen av fordelene ved laserkirurgi er mindre vevsskade, redusert blødning og raskere helingstid (restitusjon) etter operasjonen.
 • Dermatologi:Hos oss har vi veterinær med videreutdanning innen dermatologi – hudsykdommer. Dette er en viktig kompetanse å ha, da hudrelaterte sykdomstilstander er blant de vanligste årsakene til besøk hos veterinæren. Utredning av hudsykdom kan ta tid da det er flere tilstander som kan gi relativt like symptomer, og ofte må utredningen deles opp i flere trinn.  
 • Odontologi: Odontologi er læren om tennene og munnhulen, og sykdommene som kan oppstå der. En stor andel av voksne hunder og katter har sykdom knyttet til tennene sine. Ofte er det vanskelig for eier å oppdage at hunden eller katten har smerter i munnen. Forebygging i form av jevnlig tannsjekk og tannrens hos veterinær er derfor viktig. God tannhelse er uten tvil viktig for god dyrevelferd! Vi har flere veterinærer med videreutdanning og erfaring innen odontologi, og utfører tanntrekk, fjerning av tanncyster, rotfylling mm. 
 • Akuttmedisin: Noen ganger oppstår uhellet når man aller minst venter det, og det kan bli aktuelt med et akutt besøk til veterinæren. Eksempler på årsaker til akutte besøk kan f.eks være huggormbitt, forgiftning, skader etter slåsskamp eller akutt forverring av annen sykdom. Vi står klare til å hjelpe deg skulle uhellet være ute
 • Ernæring: Det er viktig at maten som hunden eller katten din spiser er tilpasset dens behov. Både alder, aktivitetsnivå og øvrig helsetilstand er av betydning når man velger fôr. Vi har veterinær med Doktorgrad og spesialkompetanse innenfor ernæring. Våre dyktige dyrepleiere har god oversikt over fôrene vi har i butikken og hjelper deg gjerne med å finne det fôret som passer best til ditt dyr. Noen ganger er det også nødvendig med spesialfôr som del av behandling mot bestemte sykdommer.
 • Røntgen: Noen ganger trenger vi røntgenbilder for å få bedre oversikt over hva som skjer inne i kroppen. Enten det er mistanke om et knekt bein, urinstein eller mer alvorlige problemer med mage/tarmsystemet som f.eks fremmedlegeme eller obstruksjon. Vi bruker også røntgenapparatet til rutinemessige undersøkelser som f-eks AD/HD-røntgen. 
 • Ultralyd: Der den kliniske undersøkelsen kommer til kort, kan ultralydundersøkelsen bidra til å stille riktig diagnose. Eksempler hvor ultralyd er særlig nyttig for diagnostikken er blant annet ved sykdom i prostata, utredning av livmorbetennelse, urinstein eller nyre- og urinveier for å nevne noen. 
 • CT: Noen ganger gir ikke røntgenbilder alene nok informasjon til å stille diagnosen på ditt dyr, eller det er nødvendig for kirurgen med ytterligere detaljer før man går videre til operasjon. Det kan da bli nødvendig med CT-undersøkelse for å få mer detaljer. I motsetning til et røntgenapparat som gir et todimensjonalt bilde, gir CT et tredimensjonalt bilde. 

Med på teamet har vi også 6 stk dyktige autoriserte dyrepleiere med videreutdannelse innen:

 • Anestesi
 • Smertelindring
 • Tenner
 • Akuttmedisin

9 stk resepsjonister og assistentersom har gode produktkunnskaper om fòr og ernæring.

Alle som jobber hos Evidensia Søgne og Evidensia Kristiansand etterstreber til enhver tid med å gi deg som kunde en flott kundeopplevelse når du er på besøk hos oss!

Vår erfaring og kompetanse er din trygghet!

Nye ansatte i vårt team, og de kan du lese mer om HER

 

01.10.2020

💗Oktober er måneden hvor det settes fokus på brystkreft hos mennesker med Rosa sløyfe-aksjonen. Men visste du at «brystkreft» rammer hunder oftere enn mennesker?
Ettersom dette er en av de mest vanlig krefttypene hos både hund og katt oppfordrer vi alle til å bestille tid for en jurundersøkelse.

Dette gjør vi for å fange opp jursvulster tidlig i forløpet, noe som i enkelte tilfeller kan være svært viktig. Ved undersøkelsen vil vi gå grundig gjennom alle pattene på din hund og/eller katt. I tillegg viser vi deg hvordan du som dyreeier selv kan undersøke ditt kjæledyr.

Hvordan kan jeg bestille time?

Ring oss på 38602040

Bestill direkte her på nettsiden vår.
Eller send oss en e-post på sognedyreklinikk@evidensia.no

Sett opp en time til din beste venn i dag! 💞

05.10.2020

Seniorkampanje 05-31.10.2020

 Har du en senior hund eller katt
Seniorsjekk nå til kampanjepris!
Nå 3175,-
Førpris 4275 ,-
Gjelder både for hund og katt – inkluderer:
☑️Helsesjekk
☑️ Blodprøve
☑️Urinprøve
☑️Kostholdsråd
Vi regner katter over 10 år og hunder over 7 år som seniordyr.
Våre hunder og katter lever stadig lengre, og med alderen følger en del plager og sykdommer – akkurat som oss mennesker. Mange kjæledyr lider dessverre unødvendig og har vanskelig for å si ifra. Det er heldigvis mye vi kan gjøre for å bidra til at våre kjæledyr får en friskere alderdom og bedre livskvalitet. Jo tidligere vi oppdager problemene, jo lettere er det å behandle dem. Ofte er det enkle, rimelige grep som skal til for at kjæledyret ditt får en forbedret livskvalitet.
Seniorsjekken inkluderer en grundig helsesjekk, blodprøver, urinprøve og kostholds-råd.
Ta gjerne kontakt med oss på ☎️38602040, eller direkte på vår hjemmeside  for å sette opp time til seniorsjekk av ditt dyr❣️
Du kan lese mere om senior katt/hund her 👇
Katt 🐈 
Hund🐕 

20.09.2020
Gode nyheter!
🍁 Fra og med 28. september 🍁
Vi har økt bemanningen og dermed økt kapasiteten og utvider våre åpningstider.
Mandag: 08:00-19:00
Tirsdag-onsdag 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-19:00
Fredag: 08:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00
Velkommen🐕🐈💞
Du kan bestille time på;
☎️ 38602040
💻direkte på vår hjemmeside HER 
01.08.2020
Ny valp eller kattunge?
Vi har laget flotte valpe- og kattungepakker! Stikk snuten innom oss så får du med deg en helt gratis pakke.
Er du oppdretter på hund eller katt?
Da bør du komme innom oss for å høre våre gode oppdretteravtaler og få en gave fra oss.!


10.07.2020
Det er med stor stolthet vi nå kan presentere enda en nye kollega for dere,
Dr. Krisztina Kungl.
Krisztina ble uteksaminert ved Fakultetet for veterinærmedisin, Wroclaw universitetet i 1997.
Hun har siden da hatt stor interesse for indremedisin og ernæring, og fullførte doktorgraden sin i 2006.
Både i Polen og ved Budapest undervisningssykehus var hun en del av det interne medisinteamet for katter og hunder, hvor hun også har mange års erfaring med klinisk praksis
Hun har i mange år vært foreleser for veterinærstudenter innen klinisk patologi, patofysiologi og ernæringsrelaterte emner innen indremedisin.
Hun var også medforfatter av lærebok for indremedisin.
Ønsker du en time hos Krisztina?
Da kan du ringe oss på telefon ☎️ 38602040 eller
e-post 📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Du kan bestille time direkte her


30.06.2020
Vi er så glade og stolte for å endelig kunne presentere dere for våre nye kollegaer, veterinær Kuba og dyrepleier Kristine.
Vi er så heldig å få dette ortopedisk team med på laget.
Kuba og Kristine blir å jobbe i Søgne og på avdelingen vår i Kristiansand.
Bli med å ønske dem velkommen 🎉🥳🎉🎈
Kuba har i tillegg til ortopedi, stor kompetanse på kanin og smådyr, reptiler og andre eksotiske dyr.
Ønsker du time hos Kuba?
Da kan du ringe oss på telefon ☎️ 38602040 eller
e-post 📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Du kan bestille time via nettsiden vår HER29.06.2020
NYHET!
Fra 1 juli har vi spesialkompetanse på reptiler ved klinikken. Velkommen til oss med din skilpadde, slanger, skjeggagam.
🐢🐍🦎
Bestill time på ☎️ 38602040 📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Eller direkte HER26.06.2020
NYHET!
Fra 1 juli har vi spesialkompetanse på kaniner ved klinikken.
Velkommen til oss med din kanin🐇🐰
Bestill time på ☎️ 38602040
📨sognedyreklinikk@evidensia.no
Eller direkte HER

 

4.4

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Søgne Dyreklinikk

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Elisabeth Mortensen

  Klinikkleder

  Elisabeth Mortensen

  Elisabeth har utdannelse innen ledelse, personal og butikk. Flere kurs innen salg og service. Drevet oppdrett siden 2004. Elisabeth startet å jobbe hos oss høsten 2009, var borte 1 år og kom tilbake i begynnelsen av 2011. Elisabeth er en kapasitet innen salg og kundebehandling. Hun har god produktkunnskap, er løsningsorientert og svært serviceinnstilt. Hun er flink til å hjelpe den enkelte kunde og til å finne fram til riktig produkt. Hun er nytenkende og stadig på utkikk etter nye produkter som vi kan ta inn i vårt sortiment. Det er hun som er ansvarlig for drifting av nettbutikken, markedsføring, klinikkenes Facebooksider og Instagram kontoer. I tillegg er hun en av dem som har hovedansvar for varebestilling og lagerstyring til klinikkens salgsavdeling samt Dyrlegebutikken.no. I tillegg har hun mangeårig faglig kompetanse som anerkjent oppdretter av chihuahua, schæfer og hvit gjeter hund. Hun kjenner til de fleste sidene av det å drive med avl og oppdrett, og er en ressurs for de av våre kunder som ønsker å få faglig innspill i forbindelse med planlegging av et kull. Hun er flink til å videreformidle verdien av å ha fokus på et sunt oppdrett. Hun har opp gjennom årene bygget seg opp et stort nettverk innen hundemiljøet og er aktiv i det lokale hundemiljøet. Hun har tatt genetikk og oppdretter skolen gjennom NKK. E-postelisabeth.mortensen@evidensia.noDyrChihuahuaHvit Gjeterhund
  Les mer om Elisabeth
  Alisa Ayranova

  Veterinær

  Alisa Ayranova

  Alisa har over 10 års erfaring med smådyrmedisin og alltid har hatt interesse både for hunde- og katte sykdommer. Hun liker å utvikle seg stadig og setter stor pris på jobbens kvalitet. Alisas hoved interesse er indre medisin fordi hun trives med faglige utfordringer og ønsker å komme til buns av kasusene. Dessuten er Alisa faglig nysgjerrig og vil vite hvordan og hvorfor ting skjer. Hun har deltatt i en rekke kurs, blant annet ESAVS Dermatologi (hudsykdommer) 1, 2 og 3. Alisa har fordypet seg i hud men hun har en stabil base i de fleste indremedisinske fag. Rutinemessig kirurgi er hun også komfortabel med. DyrBlandingshunden Tessa og skipskatten Mia-Muti som jeg har fått fra Dyrenes beskytterFerdigheterSpråk: norsk, engesk, bulgarsk2008 - Diplom for mastergrad i veterinær medisin, Trakia Universitet av Stara Zagora, Bulgaria2010 - Blodanalyse på klinikken, Kristiansand Dyrepark2010 - Antibiotikapolicy for hudkasus, Kristiansand 2011 - Medical Imaging of the Joints, Jeløy Dyreklinikk 2011 - HD / AD kurs, NVH, Oslo2011 - Onkologi i smådyrpraksis, SVFs høstkurs, Oslo2012 - Dermatologi – hund og katt, SVFs vårkurs, Bergen2012 - Den eldre katten, Sørlandets Dyreklinikk, Kristiansand2012 - Dermatology 1 , ESAVS, Wien, Østerrike2013 - Hudsykdommer med flass og skorpedannelse, Sørlandets Dyreklinikk, Kristiansand2013 - Kardiologi, NVH, Oslo2013 - Dermatology 2, Wien, Østerrike2014 - Behandling av otitis extrena og media, Mandal Dyreklinikk2014 - Oftalmologi i smådyrpraksis, Veterinærdagene, Kristiansand2014 - Dermatology 3, ESAVS, Wien, Østerrike2015 - Neurologi 1, ESAVS, Berne, Sveits2017 - Internal medisin, ESAVS, Utrecht, Nederland2018 - Ultralyd abdomen, Jan F. Andersen kurssenter, Viul2019 - Akuttmedisin- hund og katt, Jan F. Andersen kurssenter, Viul2020 - Atopisk dermatitt hos hund, Dr. Baddaky, Mandal
  Les mer om Alisa
  Arian Loshamn

  Veterinær

  Arian Loshamn

  Arian ble uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen i Oslo juni 2016. Allerede som student jobbet han ved Sørlandets Dyreklinikk og Ansanger Dyrehospital i Danmark, og etter endt studie var han en stund innom kombipraksis på Eidsvoll. Siden høsten 2016 har han jobbet ved Romerike Hesteklinikk. Her har han påbegynt etterutdanning innen ultralyddiagnostikk, en ferdighet som også vil komme godt til nytte i smådyrpraksis. Arian holder på med etterutdanning i kirurgi, han er grundig og opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Han er blitt endel av teamet i Søgne, og vi er veldig glade for å få denne blide sørlendingen med på laget! DyrEngelske Setteren Leia.Ferdigheter2010-2016 Norges Veterinærhøyskole2015, mars - Advanced Reproduction in horses2015, april - Basal Reproduction in horses2016, november - Kommunikasjon og kundebehandling2017, september - BEVA kongress Liverpool2018, februar - Veterinærdagene Bergen2018, mars - Vet PD Beyond basics: Modern diagnostic and therapautic techinques in equine dentistry2018, april - ISELP The foot and pastern2019, mars - Kurs i halthetsdiagnostikk ved Anicura Sørlandet2019, oktober - ISELP Proximal forelimb and neck connection2019, november - Hestepraktiserende veterinærers (HVF) høstkurs2020, januar - Focus on icelandic horses2020, september - ISELP livestream. The stilfe and tigh2021, april - Buk og thoraxrøntgen (vet imaging academy) 2021, september - Røntgenkurs NKK. HD/AD2021, Oktober - Påbegynt etterutdanning: General Practitioner Certificate (GpCert) innen Small Animal Surgery2021, oktober - Surgical Basics: Asepsis, Instrumentation, Operative techniques and Wound healing 2021, oktober - Urinary and Reproductive Tract Surgery Erfaring2012-2015 Sørlandets Dyreklinikk 2015 Ansager, dyrehospital, Danmark 2015-2016 Anicura Sørlandet Dyreklinikk 2016 Anicura Eidsvoll og Råholt Dyreklinikk 2016 – 2021 Empet Romerike Hesteklinikk 2021 > Evidensia Søgne Dyreklinikk    
  Les mer om Arian
  Maria Samuelsen

  Veterinær

  Maria Samuelsen

    Maria ble uteksaminert fra Warsaw University of Life Sciences i Januar 2018. Etter endt utdanning jobbet Maria på en smådyrklinikk i Mandal i  2 år. Hun er spesielt interessert i kirurgi og odontologi. I tillegg er hun veldig opptatt av å yte god og personlig service, til både to- og firebeinte slik at de skal føle seg trygge og velkommen hos henne. Maria tar seg god tid til sine pasienter og sørger for at de får oppfølgingen de måtte trenge.     Dyr Hundene Shira og Ylva, som begge er Gordon settere. Ferdigheter Språk: Norsk og engelsk 2018: Diplom for mastergrad i veterinærmedisin, Warsaw University of Life Sciences, Faculty of Veterinary Medicine 2018: ACE: Anaesthesiology 2018: Svf: Stressmestring/ Utredning avkronisk oppkast og diaré 2018: JFA: Bløtvevskirurgi, basiskurs 2018: Hill's: Sykdomsernæring 2018: DNV/NKK: Røntgenkurs HD/AD 2018: ACE: Teoretisk og praktisk røntgenkurs 2019: Accessia Academy: Dentistry for the general practioner 2019: Svf: "Do’s and Dont’s" innen tannbehandlinger
  Les mer om Maria
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook