Helseundersøkelse for hund og katt

Helseundersøkelse for hund og katt

Eksklusiv onlinekampanje

Det er anbefalt at alle hunder og katter får en helseundersøkelse hos dyrlegen minst én gang i året. På helsekontrollen undersøkes dyret fra nese til haletipp, og man får muligheten til å oppdage eventuelle sykdommer på et tidlig stadium. Nå nærmer det seg sommer, og hva passer vel bedre en en helseundersøkelse for å sjekke at alt er som det skal før ferien kommer!

Dersom det er lenge siden forrige helseundersøkelse kan det være lurt å ta en kontroll hos veterinær før sommeren kommer. Skal du til utlandet med ditt dyr? Da er det viktig å være ute i god tid så du vet at dyret har fått alt den trenger av lovpålagte og anbefalte vaksiner og legemidler. Kanskje skal du ha med hunden på fjelltur for første gang? Eller dere skal ut på bilferie? Kanskje det blir båtferie i sommer? Uansett hva ferieplanene er, så kan dyrlegen hjelpe deg med forberedelsene slik at ferien blir så vellykket som mulig. 

Ved å booke "Resept flåttmiddel inkl helseundersøkelse " i menyen under* får du resepten med på kjøpet.

*Trenger du vaksine også, kommer dette som et ekstra tillegg.

Årlig helseundersøkelse av hund

Husk flåttbeskyttelse

Flått-sesongen pågår omtrent fra mars til oktober i store deler av Norge. Flåtten er aktiv fra ca. 5-7 varmegrader og trives best i skyggefulle og fuktige steder. Heldigvis er de fleste flått ikke smittebærende, men risikoen er der og dyret ditt kan bli alvorlig sykt dersom det blir smittet. Vi anbefaler å beskytte dyret ditt mot flått ved hjelp av flåttmidler i form av tabletter, dråper eller halsbånd. Veterinæren hjelper deg gjerne med å finne rett type flåttbeskyttelse for ditt dyr.

Les mer om flått

Årlig helseundersøkelse av hund

Vær forberedt!

Det er mye man skal tenke på før årets sommerferie. Vi anbefaler å være tidlig ute og ha tenkt gjennom de mest sannsynlige problemstillingene som kan oppstå på tur. 

Hva gjør du hvis hunden din blir dårlig i magen på tur? Er alle vaksiner oppdatert? Vil dyret ditt være utsatt for mye sol og høy varme? Hvordan kan du forebygge bilsyke før årets bilferie?

10 tips før sommerferien

Les mer om bilsyke