Høstkampanje – få med katteleke ved kjøp av fôr

Alle katter trenger både mental og fysisk stimulans for å trives. Virker katten din nedfor eller rastløs?  Da bør du prøve å aktivisere den mer.

Det er viktig for kattens helse og trivsel at den får utfolde seg fysisk og gjøre ting den liker. Hvis katten kjeder seg kan den bli frustrert og utvikle atferdsforstyrrelser. Spesielt liker katter å utforske nye miljøer, klatre og jakte. Katter som får gå ute får ofte tilfredsstilt behovet for dette. Innekatter har ikke denne muligheten og det kreves derfor mer av innemiljøet og eieren for at de skal ha det bra. Hjemmet til en innekatt bør innredes slik at katten kan klatre, kvesse klørne, bevege seg i flere høyder og se ut av vinduer.

Lek er en fin måte for katten å få utløp for jaktinstinktene sine på. Særlig har innekatter behov for å jakte på leker og lete etter godbiter for ikke å kjede seg. Hvis det er flere katter i boligen vil de ofte finne selskap i hverandre og leke sammen, men de trenger likevel at du tilbringer tid sammen med dem og aktiviserer dem. Du finner katteleker i dyrebutikker, men katten setter ofte like stor pris på garnnøster, doruller, trådsneller og tøybiter som knyttes fast i en snor. Lekene må ikke være så små at katten kan svelge dem. Katter blir lei av lekene etter en tid og da bør du bytte dem ut.

Benytt deg derfor av vårt tilbud om gratis katteleke ved kjøp av tørrfôr fra Hill’s!

Vet Essentials fôr fra Hills til unge katter

Vet Essentials fôr fra Hill’s til voksen katt

 

I hele oktober får du en katteleke med på kjøpet når du handler fôr fra Hill’s til katt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampanjen kjøres ved alle våre klinikker i hele landet. Stikk snuten innom oss i dag!

Finn din klinikk