Vi søker autoriserte dyrepleiere og klinikkassistenter i 100% stilling

Evidensia Oslo Dyresykehus opplever stor økt pågang av pasienter og vi må styrke vår bemanning på vakt. Sykehuset investerer betydelig i nytt utstyr og personal, og ser en spennende fremtid i møte. Har du lyst til å være med på denne reisen?
Evidensia er en av Europas kvalitetsledende dyrehelsekjeder. Vi gjør hverandre gode – det er filosofien og grunntanken i Evidensia. Den virkelige styrken i Evidensia er menneskene bak navnet vårt. Alle våre medarbeidere har en ting til felles: de brenner for dyrenes beste.

Søknader vurderes fortløpende, tiltredelse så snarlig som mulig.

Søknad med CV, kopier av vitnemål og attester sendes på mail til jorun.lovli@evidensia.no

Lønn 400.000- 500.000 ++ årlig i vaktordning. Tariff inkludert UB -tillegg

Søknadsfrist 31/03/2019

Kontakt person Jørun Løvli / Cecilie B. M. Røssum

Kontakt informasjon jorun.lovli@evidensia.no, 22683500 / 48494216

Hvem leter vi etter?

Evidensia Oslo Dyresykehus utvider bemanningen og vi har nå 2 ledige stillinger som inkluderer dag-, kveld-, natte og helgevakter. Vi søker autoriserte dyrepleiere eller klinikkassistenter med signifikant tidligere erfaring fra dyresykehus.

Hva kan vi tilby?

Evidensia Oslo Dyresykehus er et stort, døgnbemannet sykehus for hund og katt. Vi er 23 veterinærer, 16 dyrepleiere / assistenter i fulltidsstilling, 25 assistenter i deltidsstillinger og et varierende antall praktikanter? Vi har oppstalling og alltid åpen akuttvakt med veterinær.

Arbeidsmiljøet er godt, sosialt, hektisk, lærerikt og inspirerende. Vi vil veldig gjerne ha flere flinke medarbeidere hos oss.