Skal du kastrere katten din?

Dersom du bestiller time i perioden 1. desember - 31. januar, og gjennomfører timebestillingen innen 29. februar 2024, så får du nå 25% rabatt!*

*Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. 

BOOK TIME HER

Kastrering lønner seg

Hva skjer på kastreringsdagen?

Kastrering av katt er en rutineoperasjon som veterinærer utfører daglig. Katter kan kastreres tidligst når de er 4 måneder gamle, men med fordel når de er rundt 5-6 måneder. Kastrering har flere fordeler, blant annet reduserer det antallet uønskede kattunger, det fører til mindre spredning av sykdommer og ofte en mer hjemmekjær katt.

IVC Evidensia

Vær en ansvarlig eier

For å unngå at katten din blir borte fra deg så er det viktig å ID-merke katten din. I Norge har vi altfor mange katter som ikke er ID-merket og registrert, og hvert år er det mange katter som blir borte fra eierne sine. ID-merking av katt er en trygg og varig måte for å kunne identifisere katten sin om den skulle komme bort. Både veterinær, Dyrebeskyttelsen, politi, og noen vektertjenester og redningsselskap kan avlese ID-merking hos katt. 

Sitat katt mesterverk Leonardo Da Vinci

Britisk korthår ved god helse

Alle katter fortjener et godt liv

En katt er ikke en liten hund, men sin egen rase med unike egenskaper og behov. Vi har mange gode artikler som tar for seg ulike emner innenfor kattens helse, både om sykdommer og gode råd for å forebygge en god helse til katten din!