Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk
Idag: 10:00–13:00

Velkommen til Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk

Ved Gjerdrum dyreklinikk vil du finne et vennlig og faglig dyktig personale. Vi ønsker å sette kunden i fokus, og behandle deg og kjæledyret ditt med forståelse og respekt i enhver sammenheng. Vi har et nært samarbeid med Evidensia Nannestad Dyreklinikk og du vil kunne møte flere av våre ansatte ved begge klinikker.

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlingstilbud for hund, katt og andre firbeinte venner!
Blant annet har vi bred erfaring innen halthet-, sykdoms- og indremedisinske utredninger og i samarbeid med Nannestad Dyreklinikk innehar vi solid kirurgisk kompetanse og tilbyr et bredt utvalg av kirurgiske behandlinger.

Som del av Evidensia er vi en av Europas kvalitetsledende veterinærkjeder. Hos oss får viktige familiemedlemmer veterinærmedisinsk service i verdensklasse.

Hjertelig velkommen til oss med ditt viktige familiemedlem!

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Timebestiling 63 99 39 00

Åpningstider

Mandag og Torsdag: 14.00 - 20.00
Tirsdag og Onsdag: 8.00 - 15.00

For timebestillinger eller akuttilfeller utenom våre åpningstider henviser vi til Nannestad dyreklinikk som har åpent:
Man-Tors: 8-20, Fredag: 8-15, Lørdag: 10-13

Til Nannestad Dyreklinikk

I mars fokuserer vi på tannhelse!

Visste du at så mange som 8 av 10 hunder over 3 år viser tegn til tannsykdommer?
Dette tyder på at viten om dyrs tannhelse kan bli mye bedre, derfor velger vi å sette av en hel måned der vi har fullt fokus på tenner og munnhule!

Følg oss på Facebook og Instagram for nyttig informasjon og kampanjer.

I hele mars tilbyr vi:
* Gratis tannrøntgen til alle pasienter som er inne for tannrens eller tanntrekk.
* Goodiebags til alle betalende tannpasienter.
* 20% avslag på alle tannprodukter og tannfôr

I tillegg tilbyr vi i Evidensia gratis tannsjekk hele året!

Er du usikker på hvordan det egentlig står til med tennene til din firbente venn?
Kom til oss da vel! :)

Hver 5 kloklipp gratis!

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4.uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis.

Informasjon før, under og etter deres besøk hos oss

Vi prioriterer kunder som har satt opp time på forhånd, men hjelper alle som kommer inn så raskt vi kan. Vi undersøker og behandler både akutte og kroniske sykdommer, samt rutinebesøk i klinikken hver dag hele dagen. Dersom det er tilstander som krever mer omfattende utredning blir dyret lagt inn, eller satt opp til undersøkelse en annen dag.

Ditt besøk hos oss

Vi tilbyr faktura og delbetaling

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr og muligheter for nedbetaling.

Mer informasjon