Evidensia Kolsås Dyrehospital
Idag: 08:00–19:00

Velkommen til Evidensia Kolsås Dyrehospital

Evidensia Kolsås Dyrehospital er en del av Evidensia, en av Europas kvalitetsledende veterinærkjeder. Hos oss får viktige familiemedlemmer veterinærmedisinsk service i toppklasse.

  • Vi har drop-in fra kl. 8-11 og mellom kl. 17-19 på hverdager
  • Vi tilbyr også timebestilling igjennom dagen
  • På lørdager har vi drop-in mellom klokken 9 og klokken 13.

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Klippekort – kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4.uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis.