Evidensia Kristiansand Dyreklinikk
Idag: 08:00–17:00

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk tilbyr veterinærtjenester til store og små kjæledyr.

Hunder og katter er den største pasientgruppen, men også kaniner, ildere, gnagere, fugler og minigriser kommer til oss. Hvert år behandler vi ca 8000 smådyrpasienter og antallet er stadig økende.

HISTORIKK

Kristiansand Dyreklinikk ble etablert høsten 1987 i leide lokaler på Fagerholt. Klinikken flyttet i 1990 til dagens lokaler, sentralt beliggende på Lund.

Klinikken har helt siden oppstart stadig ekspandert, og høsten 2006 åpnet klinikken en underavdeling, Søgne Dyreklinikk, i nabokommunen Søgne.

For å bedre ivareta vår økende kundemasse og for å få en bedre arbeidsflyt i hverdagen innad på klinikken, valgte klinikken i 2009 å utvide den eksisterende bygningsmassen med ytterligere 200m².

Høsten 2012 gikk Kristiansand Dyreklinikk AS inn på eiersiden og Evje Dyreklinikk er en satellitt.

I mai 2017 ble vi en del av Evidensia Dyrehelse.

VISJON

Kristiansand Dyreklinikk har som mål å ha spisskompetanse på utredninger og operasjoner på et høyt faglig nivå, slik at vi kan tilby våre pasienter det beste på markedet innenfor diagnostikk og behandling.

Klinikken investerer hele tiden i nytt veterinærmedisinsk utstyr og faglig kompetanseheving for å til enhver tid kunne underbygge og leve opp til ordene vår erfaring – din trygghet!