Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

Idag: 08:00–20:00
Se alle våre ansatte
Merete Stai

Veterinær

Merete Stai

E-post:

merete.stai@evidensia.no

Klinikk:

Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

Merete Stai har jobbet ved Evidensia Nannestad og Gjerdrum Dyreklinikk siden 2013. Hun var ferdigutdannet ved Norges Veterinærhøyskole i 2012.
Merete er en allsidig veterinær med høy faglig interesse og etterutdanning innen de fleste fagområder. Hun er klinikkens «tannlege» og har stor lidenskap for munnhuleproblemer og forebygging av disse.
Merete legger stor vekt på høy faglig kompetanse, men er også svært opptatt av at både pasient og eier skal føle seg trygge, «sett» og forstått, og tilpasser undersøkelse og behandling til den enkelte ekvipasje.
Hun har jobbet i over 10 år som hundeinstruktør ved Lundqvist hundeskole og er derfor godt vant med å håndtere hunder med ulike utfordringer. Merete har også god kunnskap innenfor brukshunder og trening av disse etter sin karriere som hundefører i forsvaret og trening av egne hunder.

Erfaring

Accesia Veterinary Dentistry del 1+ 2 Sverige 2 uker 2015
Accesia Veterinary Dental extraction 3 dg. 2014
Tannkurs JFA 2013

Diverse kurs i Norge innen generell smådyrmedisin 2012-2017
Instruktørutdannelse fra Lundqvist hundeskole, og 10 års erfaring herfra. Senere har Merete i regi av klinikken holdt mange inspirerende kurs og foredrag om valpens første leveår, viktige treningsprinsipper, samt språk og adferd hos hunder.

Mine dyr:

Hund, en hvit Schæfer