Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

Idag: 08:00–20:00

Lørenskog Dyreklinikk tilbyr veterinærtjenester primært til hund, katt og kanin. Vi har stort fokus på omsorg og kvalitet.

Våre ansatte veterinærer har lang erfaring og besitter noe av landets ypperste kompetanse innen sine respektive fagområder. Våre dyrepleiere har også sine fagfelt, som anestesi og tannbehandling. Dette, sammen med gode fasiliteter og et ekte engasjement for både to og firbeinte, gjør oss til et naturlig førstevalg for dyreeiere.

Klinikken sysselsetter  5 veterinærer, 5 autoriserte dyrepleiere, 1 klinikkassistent og 2 praktikanter. Klinikken er godt utrustet med moderne utstyr og diagnostiske hjelpemidler slik at vi er i stand til å stille raske og eksakte diagnoser.

Våre satsingsområder er tannbehandling, kirurgi, indremedisinske utredninger, hjertediagnostikk, hudsykdommer, øyesykdommer og helseforebyggende behandling.

Etter at vi byttet lokaler i desember 2015, har vi inkorporert Katteklinikken 10 Liv sammen med den vanlige klinikken. Vi har fortsatt fokus på at kattene skal ha sin egen del av klinikken og legger til rette for at din katt skal oppleve så lite stress som overhode mulig.

Lørenskog Dyreklinikk ble etablert i 1989, og holdt til i Solheimsenteret på Skårer. I 1996 fikk klinikken nye eiere og i 1997 flyttet vi inn i nye lokaler ved Ishallen i Lørenskog. I 2013 ble vi en del av Evidensia Dyrehelse og byttet da navn til Evidensia Lørenskog Dyreklinikk. I desember 2015 flyttet vi fra Boecksgate 1 (Solheimveien 91) til nye og flotte lokaler i Solheimveien 56.

Sertifisert av Den Norske Veterinærforening.

Den norske veterinærforening har en egen sertifiseringsordning for dyreklinikker. Hovedmålet med sertifiseringsordningen er å bidra til en løfting av kvaliteten på de norske dyreklinikkene, både faglig og administrativt.

Evidensia Lørenskog Dyreklinikk ble sertifisert av Den Norske Veterinærforening for første gang i år 2000. Å få denne sertifiseringen innebærer at vi oppfyller en del fastsatte krav til lokaliteter, kompetanse, utstyr, og oppfølging av offentlige lover og regler. Vi får besøk hvert 2. til 4. år av DNVs sertifiseringskomite, og får dermed en oppfølging som sikrer at vi holder oss oppdatert i forhold til de krav som stilles.

Mer informasjon om hva denne ordningen omfatter finnes her.