Evidensia Søgne Dyreklinikk

Idag: 08:00–17:00

Søgne Dyreklinikk AS har vært lokalisert i Søgne siden 2006 og flyttet i nye lokaler på 287 m2 høsten 2016. I mai 2017 ble vi en del av Evidensia Dyrehelse AS. Dermed har vi fått nytt utseende, nytt navn, ny logo og ny hjemmeside. Du møter de samme veterinærene og medarbeiderne hos oss som du er vant til, og i tillegg får du nå tilgangen til kunnskapen hos noen av Norges, og på enkelte områder verdens fremste spesialister. Som en del av Evidensia Dyrehelse vil vi også kunne sikre et høyt kunnskapsnivå, og tilby siste nytt innen behandling, medisin og utstyr.

Klinikken vår ligger sentralt i Rådhusvien 53 i sentrum av Søgne. Veterinær Siv Finstad, Jannicke Hjorth og Alisa Ayranova, klinikkleder Elisabeth Mortensen og dyrepleier Renate Nymoen, Lene E Larssen, Silje L Solås, Ulrikke Myhren. resepsjonist Ann Jeanette Osmundsen møter dere her.

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.