Evidensia Vestfold Dyrehospital

Dyreklinikk med fokus på personlig service

Idag: 09:00–18:00

Ditt dyrehospital i Tønsberg!

Vestfold Dyrehospital er en moderne og velutstyrt dyreklinikk.

Vi har behandlet hunder, katter, kaniner, marsvin, ildere, chinchilla, degus, rotter, mus, hamster, minigris, fugler og amfibier siden 1992. Hospitalet har en lang historie med utmerket behandling og fornøyde, trofaste kunder på grunn av vår engasjerte og kvalifiserte stab. Vi fokuserer på nær kontakt med deg som eier og vi er engasjert i ditt kjæledyrs helse. Her får du og dyret ditt personlig behandling, hver enkelt kunde er viktig for oss.

Vi driver forebyggende helsearbeid og tidlig diagnostisk testing, og tilbyr indremedisinsk behandling, kirurgi og akutt behandling.

Vi holder høy standard på veterinærtjenester og gir kjærlig pleie av pasienter. Våre høyt utdannede veterinærer og assistenter samarbeider mot et felles mål: Det beste for ditt dyr.

Vi har god kunnskap om dyrs etologi, og ønsker å veilede eiere i hold av dyr for å gi dyrene høy livskvalitet. Dyr som får god pleie, holder seg friske og lever lenger.

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Dyrehospital med 24 timers døgnvakt!

Døgnvakt veterinær, ring 333 29000 for hjelp med akutt sykdom eller skade på hund, katt, kanin, marsvin, fugl eller andre smådyr.

Les mer om vår akuttvakt

Nyttig telefonnummer

Giftinformasjonsentralen. Tlf: 22 59 13 00

Her er de behjelpelige til alle døgnets tider. Er du usikker på om dyret ditt har fått i seg noe giftig så får du god hjelp her.

Lurer du på om dyret ditt har fått i seg giftige planter eller bær?

Giftinformasjon planter og bær