Evidensia Volvat Dyreklinikk

Omsorg, kvalitet og høyt faglig nivå

Idag: 08:30–19:00

Om oss

Evidensia Volvat Dyreklinikk er en moderne, velutstyrt smådyrklinikk med sentral beliggenhet på Hoff/Skøyen. Vi holder til i store lyse lokaler, men enkel adkomst med både bil, trikk og tog. Klinikken har i løpet av de siste årene vokst seg stadig større og etter å ha vært på Volvat/Majorstuen siden 1998, flyttet vi til Hoff/Skøyen i 2003. Av praktiske grunner beholdt vi navnet. I 2015 ble vi en del av Evidensia.

Ved klinikken jobber det 4 dyrleger, 4 autoriserte dyrepleiere, 1 butikkansvarlig, 1 resepsjonist, samt flere veterinærstudenter og dyrepleierpraktikanter. Våre dyrleger og dyrepleiere har bred faglig kompetanse, og sørger for å holde seg faglig oppdatert gjennom å regelmessig delta på ulike kurs innen sine fagfelt.

Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige dyrlegers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger. I tillegg til vanlig polikliniske behandlinger, tilbyr vi bløtvevskirurgi, indremedisinske utredninger, halthetsdiagnostikk, utredning av hudsykdommer og øyesykdommer, samt det meste innen tannbehandling.

Veibeskrivelse, bil:
Fra E-18 ta av til Skøyen, kjør under togbroen, følg veien til venstre i rundkjøringen og du er i Hoffsveien.
Fra Smestadkrysset kjører du Hoffsveien hele veien.
Klinikken ligger ca. 75 meter fra Rema 1000.

Trikk:
Jar-Storo trikken (nr.13) stopper i Hoffsveien like ved klinikken.

Parkering:
Svært gode parkeringsmuligheter. Gratis parkering i 2 timer.​

Akutt hjelp utenom våre åpningstider

Ring Evidensia Oslo Dyresykehus på telefon 22 68 35 00