Møt Evidensia under Dogs4All 2019

Møt Evidensia på Dogs4All

Dogs4All er Skandinavias største hundemesse og i år feires også 10 års jubileum. Få med deg årets høydepunkt for alle hundeeiere, de som ønsker seg hund eller bare er glad i hund. 

Under Dogs4All er det masse ulike aktiviteter, tilbud, foredrag og show. Les mer om det som skjer på Dogs4All sin egen nettside.

Besøk Evidensia sin stand

Evidensia er selvfølgelig på plass under årets Dogs4All messe. Evidensia har et nettverk av fastleger og spesialister for din hund i hele landet. Vi ønsker å se flere friske og lykeklige dyr! På vår stand deltar flere av våre veterinærer, dyrepleiere og assistenter for å svare på dine spørsmål. Du er velkommen innom med eller uten hund.

I tillegg til at du kan komme innom oss for en uforpliktende prat, har vi også flere spennende konkurranser, godbiter til to- og firbente, gratis tannsjekk, goodiebags og mye mer.

Du finner oss på stand E01-46.

Gratis tannsjekk

Visste du at hele 4 av 5 hunder opplever tannproblemer i løpet av sitt liv? Tannverk er smertefullt, men hundene våre er ofte gode på å skjule denne smerten. I Evidensia har vi alltid fokus på god tannhelse og tilbyr derfor gratis tannsjekk hele året. Dogs4All er inget unntak. I fjor utførte vi 200 tannsjekker under messen og håper vi kan gjøre like mange i år – om ikke flere. Så kom innom oss om du ønsker at vi ser over tennene til din hund!

Vinn 6 måneders gratis fõr

I samarbeid med Royal Canin, har vi også i år en konkurranse hvor du kan vinne 6 måneders gratis fôr. Alt du må gjøre er å svare på en enkel quiz som du finner ved vår stand. Alle svarene skal være mulig å finne ut av på standen om du ikke vet de fra før. Kom innom oss og test din vinnerlykke!

Goodiebags

Alle som kommer innom vår stand (så langt lageret rekker) – E01-46 – får med seg en goodiebag proppfull med nyttige ting til din hund.

Vi håper å se deg under årets Dogs4All