Web- og integritetspolicy

Det er viktig for Evidensia å beskytte dine personopplysninger. Vi vil påse at dine opplysninger behandles i samsvar med den til enhver tid gjeldende personopplysningslov, inkludert GDPR. Les denne erklæringen nøye. Den gir viktig informasjon om hvordan vi bruker personopplysninger og forklarer dine juridiske rettigheter.

Denne personvernerklæringen gjelder i situasjoner der (”Evidensia”, ”vi”, ”oss” og ”vår”) behandler personlig informasjon som samlats inn fra nettsiden. Ved å bruke nettsiden vår godkjenner du at dine personlige opplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Endringer i web- og integritetspolicy

Evidensia forbeholder seg retten til å endre denne web- og integritetspolicien ved behov.

Sist oppdatert: 25-05-2018

Opphavsrett, varemerke og brukervilkår 

Alt innhold på denne nettsiden er beskyttet av opphavsrett og tilhører Evidensia. Evidensia er et beskyttet varemerke. Det er ikke tillatt å beskjære, bytte farger på eller endre logoen vår på noen måte. Samtlige merkevarer, symboler, logoer, bilder og kjennetegn tilhører Evidensia dersom ingenting annet er oppgitt.

Med mindre annet er uttrykkelig angitt, er det tillatt å kopiere, skrive ut og distribuere publiserte dokumenter på nettsiden, forutsatt at:

  • det er til rent privat og ikke kommersielt bruk
  • det utelukkende gjøres med hensikt å søke informasjon
  • henvisning til Evidensia skjer når dokumentet brukes

Det er ikke tillatt å modifisere, bruke eller formidle informasjon fra denne nettsiden til kommersielt formål. Uautorisert bruk eller distribusjon av noe materiell fra Evidensias nettsider kan lede til sivile eller strafferettslige sanksjoner i henhold til gjeldende lovverk. Evidensia kan utøve sine immaterielle rettigheter i den grad loven tillater det.

Informasjonspolicy

Evidensia står ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skader, følgeskader eller andre skader som oppstår på grunn av eller på noen måte i forbindelse med bruken av nettstedet eller dets innhold.

Andre nettsider

På nettsidene kan det finnes linker til andre nettsider som eies av tredjepart. Slike lenker legges inn til hjelp for besøkeren. Evidensia tar ikke ansvar for innhold, validering av informasjon eller sikkerhetsrutiner på slike nettsider.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvordan bruker vi dem? 

Bilder av pasienter eller dyreeiere publiseres aldri uten godkjennelse fra dyreeier. Evidensia legger stor vekt på å beskytte dine personlige integritet og samler ikke inn eller bearbeider personopplysninger så fremt du ikke selv har sendt oss denne informasjonen frivillig.  Evidensia følger til en hver tid gjeldende nasjonale personvernregler som styrer vår innsamling og bruk av data.

Om du ønsker å bestille time hos en av våre dyreklinikker via denne nettsiden, spør vi deg om personlig informasjon slik som navn, e-post, telefonnummer og adresse i tillegg til informasjon om ditt dyr. Dette er for at vi skal kunne opprette en journal på deg og ditt dyr slik at vi får utøvet korrekt behandling. Dine personopplysninger blir ikke delt med noen tredjepart uten ditt samtykke til dette.

Juridisk grunnlag for håndtering av personopplysninger

Hvorfor vi bruker dine personopplysninger:  Vårt juridiske grunnlag for å behandle personopplysninger er: 
For å kunne utføre våre veterinærmedisinske tjenester …Evidensia har rett til å håndtere kunders personopplysninger etter lov om personopplysninger av 14. april 2000 nr. 31 § 8 a og c og EUs personverndirektiv 95/46/EF Artikkel 6 §1c i den nye personvernforordningen av 25. mai 2018, fordi behandling av personopplysninger er nødvendig for å gjennomføre tjenestene vi leverer og for å sikre kunders vitale interesser.
For å kunne sende deg personlig tilpassede innkallinger  …Evidensia fortsetter å sende ut påminnelser som er kritiske for dyrets helsetilstand til våre registrerte kunder. Dette for å sikre våre kunders vitale interesser etter lov om personopplysninger av 14. april 2000 nr. 31 § 8 c. Slike påminnelser kan inkludere:

  • Påminnelser om vaksine
  • Påminnelser om ulike helsesjekker – deriblant tannsjekk, seniorsjekk osv
  • Påminnelser om oppsatte timer
  • Påminnelser om rasespesifikke sjekker/tjenester

Kunder får slike påminnelser tilsendt per sms og/eller e-post.

For å kunne sende deg generelle tilbud, informasjon og invitasjoner via e-post, smsm, post, digitale bannere eller sosiale medier  … basert på ditt samtykke. Ønsker du ikke å motta direkte markedsføring fra oss, kan du alltid trekke tilbake til samtykke eller velge å slutte og følge oss eller blokkere oss i sosiale medier.
For å kunne håndtere din deltagelse i konkurranser og events … basert på vår baserat på vår legitime interesse. I slike tilfeller trenger vi dine personopplysninger for å ha mulighet til å administrere og følge opp konkurranser og sende permie til vinneren. Ved deltakelse på et arrangement ved en av våre klinikker, er vi også avhengig av dine personopplysninger for å kunne følge opp og gi nødvendig informasjon.
For å kunne forbedre våre nettsider, tjenester og produkter  … basert på vår legitime interesse av å kunne forbedre våre nettsider slik at det blir en bedre opplevelse for du som besøker denne. Vi ønsker også å forbedre våre aktuelle tjenester og behandlingstilbud, samt kunne tilby deg nye tjenester og produkter.

Policy for brukergenerert innhold 

Som bruker av denne nettsiden aksepterer du at det du skriver og publiserer kan leses av andre brukere. Som bruker av denne nettsiden er du selv juridisk ansvarlig for innhold i innlegg og kommentarer. Innlegg og kommentarer blir ikke forhåndsgodkjent av Evidensia.

For innhold som publiseres på nettsiden gjelder følgende retningslinjer:

  • Individer som ønsker å ta bort eller klage på upassende innhold gjør dette i forbindelse med innlegg og kommentarer.
  • Vi tar alltid bort upassende innlegg. Slik innhold omfatter rasistiske kommentarer, hets mot etniske grupper, pornografi, krenkende kommentarer om andre mennesker, oppfordring til vold eller kriminalitet, eller reklame som uttrykkelig favoriserer en bedrift eller et produkt.
  • I visse tilfeller fjerner vi innlegg som åpenbart er irrelevante for nettsiden og den sammenheng de postes i.

E-post

Når som helst etter du har akseptert å motta tilbud eller informasjon fra Evidensia, kan du trekke tilbake ditt samtykke. I alle e-postutsendlser fra Evidensia finnes det tydelig informasjon til hvordan du enkelt takker nei til videre utsendelser.

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Les mer om vår håndtering av dette her»

Hvordan du kontakter oss

Om du har noen spørsmål vedrørende vår bruk av informasjonskapsler, vår nettsidepolicy eller vår behandling av personopplysninger, kontakt oss på gpdr@evidensia.no.

Skjema for forepørsel om personopplysninger

Om du ønsker å endre, få utlevert eller slette dine personopplysninger kan du sende forespørsel om dette ved å bruke vårt digitale skjema.