Vårt kundeløfte

Vårt kundeløfte

Det viktigste for deg er det viktigste for oss

For oss er det kjærligheten til yrket, til dyr og fokus på service, som er vårt tilbud til deg som dyreeier. Derfor arbeider vi alltid i samråd med deg for å finne den løsningen som passer hvert dyrs individuelle behov.

Hos Evidensia bryr vi oss om alle firbente venner og ønsker å gi den beste omsorgen og behandlingen til alle våre pasienter

Jente som koser med hunden sin

Tilgjengelighet 

I Norge er vi 18 dyresykehus og klinikker av varierende størrelse – fra store sykehus til mindre klinikker. Alle med samme store engasjement og kjærlighet til dyrenes velferd.  Styrken i å være en kjede er at vi alltid kan henvise deg til den behandling og ekspertise som ditt dyr trenger. Sammen arbeider vi på tvers av klinikker og dyresykehus for å skape Norge beste dyrehelsetilbud. Det betyr at du kan alltid være trygg på at du møter den samme profesjonalitet og kvalitet ved besøk på en av våre enheter i nord som i sør. Flere av våre klinikker tilbyr også døgnåpen vakt.

Dyrehelse tilpasset ditt behov

Vi er profesjonelle fagpersoner, men også dyreeiere som drives av å kunne gi dyr den behandlingen de trenger. Vi er derfor svært opptatt av å bidra til den veterinærmedisinske utviklingen forskningen vår fører til.

Det er takket våre pasienter at vi skaper fremtidens dyrehelse. Med over 1.3 millioner besøk årlig har vi mulighet til å sammenligne en mengde behandlinger og prøveresultat. Gjennom klinisk forskning og kvalitetssikrede utdanningsprogram kan vi utvikle dyrehelse som gjør at vi alltid kan tilby deg og ditt dyr behandling med høy kvalitet.

Vår visjon

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr!

Derfor skal vi gjøre vårt aller beste for dyrene. Denne visjonen skal følge oss i alt vi gjør.

Med dyret i fokus - øyelysing foretatt på en av Evidensias 18 klinikker

Øyelysing foretatt på en av Evidensias 18 klinikker