Velg ditt land

Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

Grilstadvegen 1, 7053 Ranheim, Vis kart Mandag-Torsdag: 09:00–18:00 | Fredag: 09:00–15:00 Åpningstider

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr i Trondheim.

Evidensia Trøndelag Dyreklinikk er et dyrehospital i Trondheim som ble etablert i 1992 av Veterinær Lars Strømmen og har vært i kontinuerlig utvikling siden. Klinikken ligger på Ranheim i Trondheim og ble som første klinikk i Sør-Trøndelag sertifisert av Den Norske Veterinærforening i 2001.

Ved Evidensia Trøndelag Dyreklinikk vet vi at kjæledyrene er noe av det kjæreste dere har. Derfor kan vi gjennom våre ansatte tilby en god faglig kompetanse og et bredt behandlingstilbud. Dette gjør at du trygt kan overlate ditt kjære dyr i våre hender og være sikker på at dyret får den beste behandlingen som er tilgjengelig på markedet med de mest følsomme hender.

Jeg startet Trøndelag Dyreklinikk i 1992 med mål om å gjøre den ledende i sin region og samtidig det stedet mennesker og dyr får den beste behandling. Jeg har gjennom årene erfart at det viktigste for våre kunder er å være trygge på at når deres kjære blir overlatt til oss så er de i de beste hender. Jeg har deltatt på utallige veterinærkurs nasjonalt og internasjonalt på høyt nivå for å sikre at klinikken alltid skal kunne hjelpe våre pasienter best mulig.

Det er med stolthet at min klinikk er blitt brukt som henvisningsklinikk og er samtidig din garanti for kvalitet. Jeg ser frem i mot å se dere hos meg.

Mvh
Lars Strømmen
Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

Medarbeidere

Lars Strømmen

Lars Strømmen

Klinikksjef og ansvarlig veterinær

Inger Sjøvold

Inger Sjøvold

Klinikkansvarlig

Hanna Koran

Hanna Koran

Veterinær

Susanne Knutsen

Susanne Knutsen

Se alle våre ansatte