Årlig helseundersøkelse for ditt kjæledyr

Årlig helseundersøkelse for ditt kjæledyr

Bestill helseundersøkelse

Under den årlige helseundersøkelsen sjekker veterinæren hunden eller katten din fra snute til haletipp. Man har med dette mulighet til å avdekke eventuelle gryende sykdommer og behandle disse på et tidlig stadium. Hele dyret blir undersøkt, slik at veterinæren kan danne seg et godt bilde av hvordan hunden har det.

Hos alle våre klinikker får du nå 15 minutter ekstra konsultasjonstid med veterinær ved 12 ukers vaksinene av valper og kattunger!

 

Bestill årlig helseundersøkelse

Jeg ønsker å bestille en årlig helseundersøkelse til mitt kjæledyr!

Fyll ut skjemaet under og dyreklinikken tar kontakt med deg for å sette opp time så fort som mulig.
(8 siffer)
Vi må vite ditt dyrs fødelsdato for å sette av riktig tid og utstyr til helseundersøkelsen.

Det skjer store forandringer med valpen og kattungen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet: Riktig fôring, sosialisering, oppdragelse og sykdomsforebygging er noen stikkord.


Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!

Forebygging lønner seg

Les mer om hvilke forebyggende behandlinger vi anbefaler for din hund eller katt.
LES MER OM FOREBYGGING

Veterinærvakt - akutt hjelp til ditt kjæledyr

Om uhellet er ute er det viktig å vite hvor du kan få hjelp. Ofte oppstår skader eller sykdom utenfor normal åpningstid og da er det fint å vite hvor du kan henvende deg til nærmeste veterinærvakt.
FINN DIN NÆRMESTE DYRLEGEVAKT

Visste du at tannsjekken alltid er gratis hos oss?

Vi anbefaler årlig tannsjekk av din hund eller katt. Alle valper og kattunger bør dessuten komme inn rundt 6 måneders alder for å sjekke om alle melketennene har falt ut.
BESTILL GRATIS TANNSJEKK