Årlig helseundersøkelse for ditt kjæledyr

Bestill helseundersøkelse

Under den årlige helseundersøkelsen sjekker veterinæren hunden eller katten din fra snute til haletipp. Man har med dette mulighet til å avdekke eventuelle gryende sykdommer og behandle disse på et tidlig stadium. Hele dyret blir undersøkt, slik at veterinæren kan danne seg et godt bilde av hvordan hunden har det.

Hos alle våre klinikker får du nå 15 minutter ekstra konsultasjonstid med veterinær ved 12 ukers vaksinene av valper og kattunger!

 

Bestill årlig helseundersøkelse

  • Jeg ønsker å bestille en årlig helseundersøkelse til mitt kjæledyr!

    Fyll ut skjemaet under og dyreklinikken tar kontakt med deg for å sette opp time så fort som mulig.
  • Vi må vite ditt dyrs fødelsdato for å sette av riktig tid og utstyr til helseundersøkelsen.
    MM slash DD slash YYYY
    Les om hvordan vi håndterer personopplysninger: Personvernerklæring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Helseundersøkelse og vaksiner er spesielt viktig for valper og kattunger

Det skjer store forandringer med valpen og kattungen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet: Riktig fôring, sosialisering, oppdragelse og sykdomsforebygging er noen stikkord.
Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!