Veterinær koser med hund

Om Evidensia Norge

Evidensia Norge er en del av Europas største veterinærkjede IVC Evidensia, som består av over 2500 dyreklinikker og dyresykehus i 20 land.

Dyrene og deres eiere er alltid i sentrum hos oss i Evidensia. Hos oss kan du være sikker på at du får den beste hjelpen og behandlingen til ditt dyr, og service av høyeste veterinærfaglig kvalitet.

Vi tilbyr alt fra årlige vaksinasjoner og gratis tannsjekk, til avanserte utredninger og operasjoner. Vi har godt utstyrte dyreklinikker og spesialister innen ulike fagfelt. Dette kommer hele organisasjonen til gode. Slik kan vi alltid tilby det beste for ditt dyr uansett hvilken av Evidensias mange dyreklinikker du velger å besøke.

Med stor omsorg for dyrene gir vi deg tett oppfølging etter behandling, samt råd og veiledning.

Høy kvalitet, omsorg og tillit – målet vårt er å gjøre en forskjell for pasienter, dyreeiere og henvisende kolleger.

Vår visjon

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr – Derfor skal vi gjøre vårt aller beste for dyrene! Denne visjonen skal følge oss i alt vi gjør!

Vårt kundeløfte

Det viktigste for deg er det viktigste for oss

For oss er det kjærligheten til yrket, til dyr og fokus på service, som er vårt tilbud til deg som dyreeier. Derfor arbeider vi alltid i samråd med deg for å finne den løsningen som passer hvert dyrs individuelle behov.

Tilgjengelighet

I Norge er vi 32 dyresykehus og dyreklinikker av varierende størrelse – fra store sykehus til mindre klinikker. Alle med samme store engasjement og kjærlighet til dyrenes velferd.  Styrken i å være en kjede er at vi alltid kan henvise deg til den behandling og ekspertise som ditt dyr trenger. Sammen arbeider vi på tvers av klinikker og dyresykehus for å skape Norges beste dyrehelsetilbud. Det betyr at du kan alltid være trygg på at du møter den samme profesjonalitet og kvalitet ved besøk på en av våre enheter i nord som i sør. Flere av våre klinikker tilbyr også døgnåpen vakt.

Dyrehelse tilpasset ditt behov

Vi er profesjonelle fagpersoner, men også dyreeiere som drives av å kunne gi dyr den behandlingen de trenger. Vi er derfor svært opptatt av å bidra til den veterinærmedisinske utviklingen forskningen vår fører til.

Det er takket våre pasienter at vi skaper fremtidens dyrehelse. Med over 6,4 millioner besøk årlig har vi mulighet til å sammenligne en mengde behandlinger og prøveresultat. Gjennom klinisk forskning og kvalitetssikrede utdanningsprogram kan vi utvikle dyrehelse som gjør at vi alltid kan tilby deg og ditt dyr behandling med høy kvalitet.

Med dyret i fokus – øyelysing foretatt på en av Evidensia Norge sine 32 dyreklinikker

Våre verdier

Gjennom våre verdier We care, We dare og We share setter vi våre kunder og de ansatte i fokus. Våre ansatte er grunnmuren i alt vi gjør. Gjennom et fellesskap der vi gjør hverandre gode, krydret med våre verdier – oppnår vi vårt felles mål om den beste kundeopplevelsen i bransjen!Europas største veterinærkjede

Evidensia er en del av IVC Evidensia, som totalt består av over 2500 dyresykehus og dyreklinikker i 20 land i Europa og Nord Amerika.

LES MER OM IVC EVIDENSIA

Jobb hos oss

Den virkelige styrken i Evidensia er menneskene bak navnet vårt. Alle våre medarbeidere har en ting til felles: de brenner for dyrenes beste. Vi lærer av hverandre og satser mye på utvikling og forskning. Vi er alltid interessert i flere dyktige veterinærer, dyrepleiere og klinikkassistenter som kan bidra til å gjøre oss enda bedre.

Se våre ledige stillinger
IVC Evidensia
Dyresykehus og dyreklinikker
IVC Evidensia
Veterinærer og dyrepleiere
IVC Evidensia
Pasienter behandles hvert år