Nasjonale smitteverntiltak gjelder ved besøk til våre dyreklinikker. Les mer om smitteverntiltakene før du kommer til oss

Veterinærvakt, akutt dyrlege til ditt kjæledyr

Veterinærvakt, akutt dyrlege til ditt kjæledyr

Evidensia tilbyr veterinærvakt for ditt kjæledyr i de fleste områder hvor vi har våre dyreklinikker og dyresykehus. Her finner du en oversikt over hvordan du kommer i kontakt med oss om dyret ditt får en akutt skade eller sykdom.

For å sikre deg og ditt kjæledyr den best mulig servicen, er det viktig at du ringer før du kommer inn til oss. Noen av våre dyreklinikker og dyresykehus har tilkallingsvakt som betyr at de ikke alltid er fysisk tilstede på dyreklinikken. 

Veterinærvakt i Oslo

Døgnåpent dyresykehus i Oslo, akuttvakt 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

Utover at vi er et høyt spesialisert henvisningsdyresykehus tilbyr også Evidensia Oslo Dyresykehus døgnåpen veterinærvakt. Hos oss er det er alltid veterinær til stede, hele året. På den måten kan vi sikre best pleie for innlagte pasienter, og et godt akutthjelptilbud døgnet rundt.

For å unngå at vårt vaktteam blir avbrutt midt under f.eks. en operasjon, ber vi om at du ringer dyresykehuset før du kommer til oss.

Om dyret ditt blir akutt syk eller skadet, ring 22 68 35 00

Dyrlegevakt i Vestfold

Evidensia Vestfold Dyrehospital har akuttvakt alle søndager og helligdager frem til kl 16.00.

Vår tilkallingsvakt er ikke fysisk tilstede ved dyreklinikken. Ring 33 32 90 00 for å komme i kontakt med veterinær på vakt.

På kvelder kan følgende klinikker kontaktes:

Evidensia Oslo Dyresykehus – telefon: 22 68 35 00

Tønsberg Dyreklinikk – telefon: 33 33 33 33
Vi gjør oppmerksom på at klinikken er kommunal veterinærvakt som også har ansvar for produksjonsdyr og hester i distriktet.

Nyhet! Døgnåpent dyresykehus på Sørlandet

Evidensia Sørlandet Dyresykehus er topp moderne med store lokaler og helt nytt utstyr. Endelig kan vi tilby hospitalisering for syke dyr natten gjennom og med døgnåpen veterinærvakt sikrer vi et bedre tilbud til alle kjæledyr i Agder. Nå trenger du bare å kjenne til ett nummer og en fast adresse.

Ring 38 60 15 05  ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Mjøsvakta – Akuttvakt for kjæledyr i Mjøsregionen i Hedmark og Oppland

Evidensia Dyreklinikk Lillehammer inngår i Mjøsvakta som tilbyr døgnvakt/veterinærvakt for hund, katt, kanin og andre kjæledyr. Mjøsvakta er et privat samarbeid mellom Evidensia Dyreklinikk Lillehammer, Vetsentrum Hamar, Brumunddal Dyreklinkk og Anicura Dyreklinikk Gjøvik. Vakthavende veterinær i Mjøsvakta kan nås på telefonnummer 820 90 190

Døgnåpent dyresykehus i Trøndelag

Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr døgnvakt hver eneste dag hele året og har alltid veterinær tilstede. Nå trenger du bare å kjenne til ett nummer og en fast adresse om du bor i Midt-Norge.

Ring døgnvakt 73 91 80 01  ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Dyrlegevakt Bodø

Utenom ordinære åpningstider kan du ringe Evidensia Bodø Dyresykehus på telefon 75 56 52 60. På telefonsvareren vil du da få mobilnummeret til vakthavende veterinær.

Akuttvakt Tromsø

Evidensia Tromsø Veterinærsenter har akuttvakt alle ukedager 24 timer i døgnet til og med lørdag klokken 12.00.

Klinikken tilbyr også drop-in uten timeavtale hver lørdag fra 10:00–13:00

Fra lørdag kl 12.00 til mandag kl 08.00 inngår dyreklinikken i Tromsø Kommunale smådyrvakt. Dette er et vaktsamarbeid mellom 2 dyreklinikker, der dyreklinikkene har vakt annenhver helg. Smådyrvakta er en ordning som innebærer god og sikker beredskap for smådyrene i regionen. Som eier vil du til enhver tid kunne ringe og bli satt over videre til vakthavende veterinær.

Ring 948 26 414 for akutt veterinærhjelp i Tromsø.

 

 

Når bør jeg oppsøke akuttvakt?