Akutt veterinær i hele landet til det beste for ditt kjæledyr

Akutt tilgang til veterinær og dyrlege

Evidensia tilbyr veterinærvakt for ditt kjæledyr i de fleste områder hvor vi har våre dyreklinikker og dyresykehus. Her finner du en oversikt over hvordan du kommer i kontakt med oss om dyret ditt får en akutt skade eller sykdom.

Evidensia tilbyr veterinærvakt og dyrlegevakt for ditt kjæledyr i de fleste områder hvor vi har våre dyreklinikker og dyresykehus. Her finner du en oversikt over hvordan du kommer i kontakt med oss og om dyret ditt får en akutt skade eller sykdom. 

Ved akutt behov for veterinær eller dyrlege er det viktig at du ringer oss før du ankommer klinikken. Noen av våre dyreklinikker og dyresykehus har tilkallingsvakt som betyr at de ikke alltid er fysisk tilstede på dyreklinikken. På den måten kan vi sikre at du og ditt kjæledyr blir tatt i mot best mulig.  


Nyhet! Evidensia Alltid - på vakt

Nå lanserer vi Evidensia Alltid, et eget telefonnummer som skal sikre at du kommer i kontakt med veterinær uansett hvor i landet du befinner deg, til alle døgnets tider. Våre tre døgnåpne dyresykehus, i Oslo, Trondheim og Kristiansand, har alltid veterinær på vakt. Døgnet rundt, alle dager i året. 

Trenger du å komme i kontakt med en akuttvakt? Ring 22 12 00 00


Våre dyreklinikker med akutt hjelp


Døgnåpent dyresykehus i Oslo, akuttvakt 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

Utover at vi er et høyt spesialisert henvisningsdyresykehus tilbyr også Evidensia Oslo Dyresykehus døgnåpen veterinærvakt. Hos oss er det er alltid veterinær til stede, hele året. På den måten kan vi sikre best pleie for innlagte pasienter, og et godt akutthjelptilbud døgnet rundt.

For å unngå at vårt vaktteam blir avbrutt midt under f.eks. en operasjon, ber vi om at du ringer dyresykehuset før du kommer til oss.

Om dyret ditt blir akutt syk eller skadet, ring 22 68 35 00


Evidensia Sinsen Dyreklinikk har beredskapsvakt frem til kl. 23.00 alle dager

Utenfor de normale åpningstidene (Man-Fre: 07.00 - 20.00, Lør-Søn: 11.00 - 16.00) har Evidensia Sinsen Dyreklinikk akuttvakt med kompetanse til å håndtere akutte situasjoner som måtte oppstå med ditt dyr. Vi har akuttvakt tilgjengelig frem til kl 23.00 hver dag hele året, hvor du vil nå en veterinær på telefon. I helgene når du akuttvakten fra 08.00 - 10.00 og fra 16.00 - 23.00.

Kontakt beredskapsvakten ved å ringe 22 12 08 00


Dyrlegevakt i Vestfold

Evidensia Vestfold Dyrehospital har akuttvakt alle søndager og helligdager frem til kl 16.00.

Vår tilkallingsvakt er ikke fysisk tilstede ved dyreklinikken. Ring 33 32 90 00 for å komme i kontakt med veterinær på vakt.

På kvelder kan følgende klinikker kontaktes:

Evidensia Oslo Dyresykehus – telefon: 22 68 35 00

Tønsberg Dyreklinikk – telefon: 33 33 33 33
Vi gjør oppmerksom på at klinikken er kommunal veterinærvakt som også har ansvar for produksjonsdyr og hester i distriktet.


Døgnåpent dyresykehus i Kristiansand

Evidensia Sørlandet Dyresykehus er topp moderne med store lokaler og helt nytt utstyr. Endelig kan vi tilby hospitalisering for syke dyr natten gjennom og med døgnåpen veterinærvakt sikrer vi et bedre tilbud til alle kjæledyr i Kristiansand og området rundt på Sørlandet. Nå trenger du bare å kjenne til ett nummer og en fast adresse.

Ring 38 60 15 05  ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.


Mjøsvakta – Akutt veterinær i Mjøsregionen i Hedmark og Oppland

Evidensia Dyreklinikk Lillehammer inngår i Mjøsvakta som tilbyr døgnvakt/veterinærvakt for hund, katt, kanin og andre kjæledyr. Mjøsvakta er et privat samarbeid mellom Evidensia Dyreklinikk Lillehammer, Vetsentrum Hamar, Brumunddal Dyreklinkk og Anicura Dyreklinikk Gjøvik. Vakthavende veterinær i Mjøsvakta kan nås på telefonnummer 820 90 190


Akutt dyrlege på Vestlandet

Evidensia Rogaland Dyresykehus har vakt frem til kl. 21.00 i ukedagene

Vi har utvidet åpningstidene ved Evidensia Rogaland Dyresykehus for å være mer tilgjengelig for våre kunder. Alle hverdager tar vi nå imot akutte pasienter i frem til kl. 21.00, og fra 09.00 - 16.00 på lørdager. Vi håper på sikt å få på plass et døgnåpent tilbud.

Ring oss på 51 22 55 20 dersom ditt dyr er akutt syk eller skadet. 


I Stavanger-området er det rullerende vaktordning i samarbeid med flere dyreklinikker. Les mer om den rullerende ordningen her og finn telefonnummer til dyrlege som er på vakt. 

Gå til informasjon om akuttvakt


Døgnåpent dyresykehus i Trøndelag

Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr akutt dyrlege hver eneste dag hele året og har alltid veterinær tilstede. Nå trenger du bare å kjenne til ett nummer og en fast adresse om du bor i Midt-Norge.

Ring døgnvakt 73 91 80 01  ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.


Akutt dyrlege i Bodø

Utenom ordinære åpningstider kan du ringe Evidensia Bodø Dyresykehus på telefon 75 56 52 60. Du vil automatisk bli viderekoblet til vakthavende veterinær.


Akuttvakt i Tromsø

Evidensia Tromsø Veterinærsenter har akuttvakt i hverdagene (mandag til torsdag) frem til kl. 22.00, og annenhver helg (fredag til søndag) fra 08.00 til 22.00.


Ring 77 65 93 10 for akutt veterinærhjelp i Tromsø.


Her finner du våre dyreklinikker med veterinærvakt

 

Når bør jeg oppsøke akuttvakt?

Evidensia Alltid - på vakt

Du kan alltid komme i kontakt med en veterinær hos oss dersom uhellet er ute. Vi er alltid på vakt, i Oslo, Trondheim og Kristiansand.

Ring 22 12 00 00

Døgnåpent dyresykehus i Oslo

Alltid veterinær og dyrepleier tilstede.
Ring 22 68 35 00

Evidensia Oslo Dyresykehus

Døgnåpent dyresykehus i Kristiansand

Akutt dyrlegevakt 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Ring 38 60 15 05

Evidensia Sørlandet Dyresykehus

Døgnåpent dyresykehus i Trondheim

Trondheims beste tilgjengelighet hele døgnet, året rundt. Ring 73 91 80 01

Evidensia Trondheim Dyresykehus