I Oslo har vi både små dyreklinikker og et stort dyresykehus med veterinær på vakt 24 timer i døgnet, hele året.

Finn din nærmeste veterinær i Oslo

I Oslo-området har vi både små dyreklinikker og et stort dyresykehus som har veterinær på vakt 24 timer i døgnet, hver dag hele året. Våre dedikerte dyrleger og dyrepleier hjelper deg med forebyggende helse eller behandling av sykdom eller skader hos ditt kjæledyr. Her er en oversikt over våre veterinærer i Oslo.

Evidensias dyreklinikker i Oslo-området

Evidensia Oslo Dyresykehus

Døgnåpent dyresykehus med veterinær alltid tilstede. 
Norges største veterinære øyeavdeling, avanserte hudutredninger, rehabilitering med blant annet vanntredemølle, CT, hjertespesialist, avansert kirurgi, akuttbehandling og mye mer.

Besøk oss i:
Ensjøveien 14, 0655 Oslo
22 68 35 00
Bestill time via online booking

Evidensia Volvat Dyreklinikk

Vi tilbyr indremedisinske utredninger, ultralyd og røntgenundersøkelser, tannbehandlinger, hudutredninger og selvfølgelig alt av forebyggende behandlinger. Vi prioriterer akutte pasienter i hele vår åpningstid.

Besøk oss i:

Hoffsveien 14, 0275 Oslo
22 13 29 00
Bestill time via online booking

Evidensia Dyreklinikk Bryn

Hos oss får din firbente venn alt innen forebyggende behandling for kjæledyr; vaksine, tannbehandlinger, kastrering, ID-merking, fôrveiledning og behandling av skader eller sykdom. 

Besøk oss i:

Smalvollveien 30B, 0275 Oslo
23 05 11 20
Bestill time via online booking

Evidensia Dyreklinikk Oppsal

Vi er en liten klinikk sentralt lokalisert på Oppsal senter. Hos oss får du det meste innen allmennpraksis som helseundersøkelse, ID-merking, vaksine, valpekontroll og utredning av allergi og øreproblemer.   

Besøk oss i:

Haakon Tvetersvei 88, 0696 Oslo
466 83 451
Bestill time via online booking

Evidensia Groruddalen Dyreklinikk

Vi har god erfaring innen bløtvevskirurgi, beinkirurgi og indremedisin. Vi tilbyr blant annet BOAS-gradering, patellalukasjon-attest, gastroskopi og koloskopi. I tillegg har vi egen dyrekiropraktor som tilbyr rehabilitering. 

Besøk oss i:

Stovner Senter 3, 0985 Oslo
22 78 84 84
Bestill time via online booking

Evidensia Bærum Dyrehospital

Vi tilbyr blant annet bløtvevskirurgi, beinkirurgi og indremedisin. Vi gir helseundersøkelse før avl og kan bistå med inseminering. Vi tar i mot akuttpasienter i hele åpningstiden. 

Besøk oss i:

Baker Østbys vei 24
67 18 06 00
Bestill time via online booking

Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

Våre satsingsområder er: tannbehandling, kirurgi, indremedisinske utredninger, hjertediagnostikk, hudsykdommer, øyesykdommer og helseforebyggende behandling.

Besøk oss i:

Solheimveien 56, 1473 Lørenskog
67 91 69 91
Bestill time via online booking

Evidensia Moss Dyreklinikk

Vi tilbyr alt av helseforebyggende behandling som vaksiner, kastrering, tannbehandling, indremedisinske utredninger osv. Vi tilbyr nå også adferdskonsultasjoner

Besøk oss i:

Osloveien 35, 1534 Moss
69 25 48 85
Bestill time via online booking

Evidensia Son Dyreklinikk

Ved vår klinikk får ditt kjæledyr alt av forebyggende behandlinger og indremedisinske utredninger. Vi kan også tilby enkle undersøkelser av øye og hjerteundersøkelser. 

Besøk oss i:

Slettaveien 2, 1555 Son
63 00 15 15
Bestill time via online booking


Tilbud ved våre dyreklinikker og dyresykehus i Oslo

I Oslo har vi totalt fem dyreklinikker og dyresykehus sentralt beliggende. I tillegg har vi et nytt dyrehospital i Bærum og en velutstyrt dyreklinikk på Lørenskog, samt lokale dyreklinikker i Son og Moss. Det er enkelt for kunder å besøke våre klinikker via både bil og kollektivtrafikk. Det er god plass til parkering.

Alle Evidensias dyreklinikker i Oslo tilbyr vanlige poliklinisk behandling som helseundersøkelse, vaksinasjon av hund og katt og tannrens. Våre klinikker har også ultralyd- og røntgenutstyr og omfattende laboratorietjenester. Ved Evidensia Oslo Dyresykehus har vi også flere spesialiserte tjenester for hjelp med akutt eller alvorlig sykdom og skader hos våre kjæledyr. Vi har også spesialisert kompetanse inne hudsykdommer, tannpleie og indremedisin. Våre dyreklinikker tilbyr alltid gratis tannsjekk til alle hunder og katter.  

Flere av våre klinikker tilbyr også rehabilitering i form av vanntredemølle, dyrekiropraktikk eller fysioterapi.

Vanntredemølle er en effektiv og skånsom trening for rehabilitering av hunder og katter, som tilbys hos flere av våre dyreklinikker i Oslo


Våre veterinærer i Oslo

Våre veterinærer og dyrepleiere har fokus på personlig service der dyret og dyreeieren er viktigst. Vi setter trygghet for ditt kjæledyr høyt, og ønsker at alle våre pasienter skal ha en god opplevelse på våre klinikker.

Vi etterstreber alltid å gjøre vårt beste, for å møte både deg og ditt dyr med omsorg, forståelse og respekt. Vi vil se flere friske og lykkelige dyr i Oslo.

Se alle Evidensia dyreklinikker

Alltid gratis tannsjekk

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.
Bestill gratis tannsjekk