Informasjon til henvisende veterinærer

Henvisning

Evidensia setter stor pris på det gode samarbeidet vi har med våre henvisende kolleger, og vi er stolte av å kunne tilby en rekke spesialiserte behandlinger og utredninger.

Henvisningsguide

Evidensias Henvisningsguide gir deg tilgang til å enkelt søke fram til hvor du kan henvise pasienter. Dette slik at vi lettere kan samarbeide om å levere veterinærtjenester i verdensklasse!

Finn riktig dyreklinikk, dyresykehus eller veterinær i Evidensias Henvisningsguide

For å kunne gi deg den beste servicen har vi nå lansert vår Henvisningsguide, hvor du som veterinær lett kan søke deg fram til hvilke av våre dyresykehus, dyreklinikker og
veterinærer som kan hjelpe deg innenfor de ulike tjenestene og fagområdene. På den måten skal det nå bli enda enklere å henvise pasienter til oss.

Når du vet hvem du skal henvise til trenger vi å få oversendt en del informasjon. Dette inkluderer full sykejournal, alle relevante prøvesvar og eventuelle røntgenbilder osv for å kunne hjelpe deg og din pasient best mulig. Det er en stor fordel om dette er oss i hende før besøket, slik at vi kan planlegge den rette undersøkelsen / behandlingen, og at dere får komme til rett veterinær.

For å sikre at vi får all relevant informasjon, kan alle opplysninger og filer sendes direkte til den utvalgte dyreklinikken via vårt henvisningsskjema.

Finn rett person, på rett sted, til rett tid i vår nye Henvisningsguide

Søk i vår henvisningsguide

Akutte henvisninger

Dersom du har en henvisning som haster, må du kontakte en av våre dyreklinikker eller dyresykehus per telefon.

Henvisning til Evidensia Oslo Dyresykehus

Evidensia Oslo Dyresykehus er vår største henvisningsenhet og her tar vi i mot henvisninger fra hele landet. På disse sidene har vi samlet informasjon som gir deg som veterinær oversikt over hva du kan forvente når du henviser til oss. Her ligger også informasjon som du kan sende til eier om hva de kan forvente når det henvises til oss.

Les mer om henvisning til Evidensia Oslo Dyresykehus

Avslutning av henvisning

Etter endt behandling vil du motta en epikrise på e-post og i noen tilfeller også en drøftelse per telefon med en av de veterinærer som var involvert i behandlingen. Større medisinske utredninger avsluttes sjeldent på dagen, og epikrisen vil da først foreligge når behandlingen avsluttes.

Henvisningsområder

Vi mottar henvisning innen mange ulike fagområder. Du kan enkelt få en oversikt over våre henvisningsområder i Evidensias Henvisningsguide. Er du i tvil om vi kan hjelpe i en gitt situasjon, er du hjertelig velkommen til å drøfte saken med oss.

Henvis pasient

Velkommen til oss med din henvisning!

I både Trondheim og Oslo har våre dyresykehus mulighet til å motta henvisning til CT