Operasjon utført ved Evidensia dyreklinikk etter henvisning fra en annen klinikk

Informasjon til henvisende veterinærer

Henvisningsguide

Evidensias Henvisningsguide gir deg tilgang til å enkelt søke fram til hvor du kan henvise pasienter. Dette slik at vi lettere kan samarbeide om å levere veterinærtjenester i verdensklasse!

Søk i Evidensias hevisningsguide

For å kunne gi deg den beste servicen har vi nå lansert vår Henvisningsguide, hvor du som veterinær lett kan søke deg fram til hvilke av våre dyresykehus, dyreklinikker og
veterinærer som kan hjelpe deg innenfor de ulike tjenestene og fagområdene. På den måten skal det nå bli enda enklere å henvise pasienter til oss.

Når du vet hvem du skal henvise til trenger vi å få oversendt en del informasjon. Dette inkluderer full sykejournal, alle relevante prøvesvar og eventuelle røntgenbilder osv for å kunne hjelpe deg og din pasient best mulig. Det er en stor fordel om dette er oss i hende før besøket, slik at vi kan planlegge den rette undersøkelsen / behandlingen, og at dere får komme til rett veterinær.

For å sikre at vi får all relevant informasjon, kan alle opplysninger og filer sendes direkte til den utvalgte dyreklinikken via vårt henvisningsskjema.

Finn rett person, på rett sted, til rett tid i vår nye Henvisningsguide

SØK I VÅR HENVISNINGSGUIDE

Akutte henvisninger

Dersom du har en henvisning som haster, må du kontakte en av våre dyreklinikker eller dyresykehus per telefon.

Henvisning til Evidensia Oslo Dyresykehus

Evidensia Oslo Dyresykehus er vår største henvisningsenhet og her tar vi i mot henvisninger fra hele landet. På disse sidene har vi samlet informasjon som gir deg som veterinær oversikt over hva du kan forvente når du henviser til oss. Her ligger også informasjon som du kan sende til eier om hva de kan forvente når det henvises til oss.

Les mer om henvisning til Evidensia Oslo Dyresykehus

Avslutning av henvisning

Etter endt behandling vil du motta en epikrise på e-post og i noen tilfeller også en drøftelse per telefon med en av de veterinærer som var involvert i behandlingen. Større medisinske utredninger avsluttes sjeldent på dagen, og epikrisen vil da først foreligge når behandlingen avsluttes.

Henvisningsområder

Vi mottar henvisning innen mange ulike fagområder. Du kan enkelt få en oversikt over våre henvisningsområder i Evidensias Henvisningsguide. Er du i tvil om vi kan hjelpe i en gitt situasjon, er du hjertelig velkommen til å drøfte saken med oss.

HENVIS PASIENT

Velkommen til oss med din henvisning! 

Hund blir klargjort for CT undersøkelse

Evidensias Henvisningsguide

I vår Henvisningsguide kan du se de ulike fagområdene og henvisningsområdene som våre dyreklinikker og dyresykehus tilbyr. Er det henvisningsområder du ikke finner i guiden, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for å se om vi allikevel kan hjelpe deg.
EVIDENSIAS HENVISNINGSGUIDE

Henvis pasient til Evidensia

Vi har nå gjort det enda enklere for deg å henvise til våre klinikker. Fyll ut vårt digitale henvisningsskjema, så er du sikker på at vi får alle de nødvendige opplysninger.
GÅ TIL SKJEMA

Henvisngsskjema PDF

Finner du ikke den klinikken du ønsker å henvise til på skjema? Da kan du fortsatt bruke vårt skjema i PDF som kan lastes ned her. PS: Når du har fylt i skjema må du lagre det på din egen maskin som pdf før du sender det videre til oss på e-post.
LAST NED PDF