Dame sitter i sofaen med sin hund og leser aktuelle nyheter

Nyheter fra Evidensia

Her finner du de siste nyheter angående våre dyreklinikker og dyresykehus, eller som omhandler kjeden sentralt.

32 Artikler

Hund som nyter sommeren ved vannet

Sommeråpent hos Evidensia

Sommeren er en herlig tid, men også en av de mest hektiske periodene for dyrehelsen. Vi opplever en økning i antall selskapsdyr trenger som trenger pleie i løpet av sommeren. Hos Evidensia tar vi imot pasienter gjennom hele sommeren, men vi deler gjerne noen gode råd på vegen.  

Fortsett å lese
Dyrepleier og hund

Dyrepleiernes dag 2024

27. mai feirer vi dyrepleiernes dag. Dette er en dag for å hedre en yrkesgruppe som betyr så mye for våre kjæledyr, men som veldig mange ikke har hørt om.  

Fortsett å lese
Alltid veterinær tilgjengelig

Vi har lansert Evidensia Alltid – på vakt

Daglig snakker vi med bekymrede dyreeiere som lurer på om dyret deres er sykt eller skadet, og om de bør komme inn til en kontroll. For å være så tilgjengelig som mulig har vi lansert nytt telefonnummer på vakt, vi kaller det Evidensia Alltid.  

Fortsett å lese
Spanderer-hver-5

Klippekort – vi spanderer hver 5. kloklipp, ormekur og vaksine

Visste du at vi spanderer hver 5. koklipp*? Vi har også klippekort på ormekur og vaksiner. Det er spesielt viktig å følge opp disse tre tingene for å forebygge potensielle skader eller sykdommer hos ditt dyr. Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr, og derfor har vi klippekort på disse behandlingene ved alle våre klinikker.

Fortsett å lese
Forside av IVC Evidensia sin Positive Pawprint rapport

Positive Pawprint rapporten for 2022 er her

IVC Evidensias andre rapport om bærekraftig utvikling er nå lansert.

Fortsett å lese
Evidensias medarbeiderundersøkelse viser at de ansatte er både engasjerte og fornøyde

Evidensia Norges ansatte forteller at de er både engasjerte og fornøyde!

Våren 2022 gjennomførte IVC Evidensia for første gang en global medarbeiderundersøkelse. Undersøkelsen, som ble oversatt til 13 språk, ble distribuert til 32 000 ansatte. Den norske delen av undersøkelsen ble fullført med høy deltakelse og positive tilbakemeldinger.

Fortsett å lese
Hund bader

5 tips til aktivisering av hund i sommervarmen

I den ekstreme sommervarmen hører vi gjerne om alt vi ikke skal gjøre med hundene våre. Ikke gå tur på varm asfalt, ikke la hundene være igjen i bilen og pass på at de ikke får heteslag i solsteken. Men hva kan man gjøre med hunden når solen steker som verst?

Fortsett å lese
Pengestøtten fra Evidensia går direkte til å hjelpe dyrene på FOD-gården til å få et for-alltid-hjem

Pengestøtte fra Lokalsamfunnsfondet til Foreningen for omplassering av dyr

IVC Evidensias Lokalsamfunnsfond har igjen gitt pengestøtte til en norsk organisasjon som jobber for dyrevelferd. Denne gangen fikk Evidensia Volvat Dyreklinikk æren av å gi hele 20 000 kr til Foreningen for omplassering av dyr (FOD-gården) på Klemetsrud i Oslo. 

Fortsett å lese
Hund på telttur om sommeren

Veterinærens 10 tips til hundeeieren før sommeren

De siste årene har vi sett en eksplosiv økning i etterspørselen etter hund. Her deler Mari Kiil, veterinær hos Evidensia Dyreklinikk Lillehammer, ti tips for hundeeiere før vår- og sommersesongen.

Fortsett å lese
Bli med Evidensia å markere ​​​​​​​Earth Day 22 april med å gjøre små endringer som har stor betydning for miljøet

Earth Day 2022

Earth Day markeres 22 april hvert år verden over. Denne dagen er en gylden mulighet til å vise at vi mener alvor i forhold til våre ambisjoner når det gjelder bærekraft og utvikling. Vi oppfordrer derfor alle til å gjøre små endringer i hverdagen som til sammen utgjør en stor forskjell.

Fortsett å lese
Dyrevenn Vestfold mottar pengestøtte fra IVC Evidensias Lokalsamfunnsfond

Dyrevenn Vestfold mottar pengestøtte fra IVC Evidensias Lokalsamfunnsfond

I IVC Evidensia ønsker vi å spille en aktiv og positiv rolle der vi er etablert. Med vårt lokalsamfunnsfond kan våre dyreklinikker og dyresykehus søke om pengestøtte til lokale organisasjoner som jobber for dyrevelferd eller er involvert i annet veldedighetsarbeid. 

Fortsett å lese
Lysshow i Vinnitsa i Ukraina

Felles oppfordring om forbud mot fyrverkeri

Med kun et par uker igjen til nyttårsaften, har over 40 organisasjoner, fagpersoner og politiske partier nå stilt seg bak en felles oppfordring til den nye regjeringen; Å innføre forbud mot fyrverkeri i privat regi for å beskytte mennesker, dyr og miljøet.

Fortsett å lese