Bestill time hos veterinær med online booking - når som helst på døgnet

Online timebestilling hos veterinær

Bestill time når det passer deg!

Online timebestilling hos veterinær

Onlinekampanje: Få flåttresept og helseundersøkelse i ett


Det er anbefalt at alle hunder og katter får en helseundersøkelse hos dyrlegen minst én gang i året. På helsekontrollen undersøkes dyret fra nese til haletipp, og man får muligheten til å oppdage eventuelle sykdommer på et tidlig stadium. Nå nærmer det seg sommer, og hva passer vel bedre en en helseundersøkelse for å sjekke at alt er som det skal før ferien kommer! 

Les mer her

NYHET! Online booking – ingen telefonkø eller vente på tilbakemelding fra klinikken.


Bestill time hos veterinæren med vår online booking

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene for hund og katt* hos våre dyreklinikker. Du kan bestille time når som helst på døgnet og sjekke når det er ledig tid for behandling. 

Du får i etterkant en bekreftelse både på sms samt e-post med ytterligere informasjon om din bestilling. Det er viktig at du leser instruksjonene nøye. Timer må avbestilles senest 24 timer i forkant for å unngå gebyr. 

Finner du ikke et tidspunkt som passer for deg? Ta direkte kontakt med dyreklinikken. 

*Skal du bestille time til andre arter må du kontakte oss direkte for timebestilling, da vi må sette av tid hos veterinær med rett kompetanse. 

Undersøkelse av spesialist eller henvist pasient

Ved ønske om undersøkelse hos en spesialist (f.eks. ortoped) eller for kontroll av allerede pågående behandling, må dette avtales direkte med den aktuelle klinikkenDette gjelder også dersom du er henvist til oss fra en annen dyreklinikk.

Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.

Priser

Vi gjør oppmerksom på at det kan tilkomme et ekstra tillegg i pris for bestilling av timer på kveldstid eller i helgene. Klikk på linken under for å se hva som gjelder for din klinikk.

Finn dyreklinikk


Akutt behov for veterinær?

Ved akutte henvendelser må du kontakte dyreklinikken direkte. Finn nærmeste dyreklinikk i linken over, eller klikk for for å finne nærmeste akuttvakt om det er etter normal åpningstid. 

VETERINÆRVAKT