Bestill time hos veterinær med online booking - når som helst på døgnet

Online timebestilling hos veterinær

Bestill time når det passer deg!

Online timebestilling hos veterinær

NYHET! Online booking – ingen telefonkø eller vente på tilbakemelding fra klinikken.

Bestill time hos veterinæren med vår online booking

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene for hund og katt* hos våre dyreklinikker. Du kan bestille time når som helst på døgnet og sjekke når det er ledig tid for behandling. 

Du får i etterkant en bekreftelse både på sms samt e-post med ytterligere informasjon om din bestilling. Timer må avbestilles senest 24 timer i forkant for å unngå gebyr. 

Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

*Skal du bestille time til andre arter må du kontakte oss direkte for timebestilling, da vi må sette av tid hos veterinær med rett kompetanse. 

Undersøkelse av spesialist eller henvist pasient

Ved ønske om undersøkelse hos en spesialist (f.eks. ortoped) eller for kontroll av allerede pågående behandling, må dette avtales direkte med den aktuelle klinikkenDette gjelder også dersom du er henvist til oss fra en annen dyreklinikk.

Finner du ikke din dyreklinikk eller et tidspunkt som passer for deg? Ta direkte kontakt med dyreklinikken nærmeste deg. 

Finn dyreklinikk

Akutt behov for veterinær?

Ved akutte henvendelser må du kontakte dyreklinikken direkte. Finn nærmeste dyreklinikk i linken over, eller klikk for for å finne nærmeste akuttvakt om det er etter normal åpningstid. 

VETERINÆRVAKT


TID FOR FLÅTT? 🕷️
Flåttsesongen starter når temperaturen ca +5 grader. Har du behov for resept på flåttmiddel? Legg igjen en kommentar til bestillingen så ordner vi dette samtidig som du kommer til oss. 


Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.