Din Dyreklinikk blir Evidensia

torsdag 17. juni 2021
Bente Larsen klinikkleder ved Evidensia Sandefjord Dyreklinikk

Bente Larsen er tidligere eier og daglig leder i Din Dyreklinikk, blir med videre som klinikkleder.

Evidensia fortsetter satsingen i Vestfold. Din Dyreklinikk i Sandefjord blir en del av Evidensia-kjeden. Dermed får dyreeiere i Vestfold et enda mer komplett dyrehelsetilbud fra i sommer.

Nytt navn på Din Dyreklinikk

Evidensia Sandefjord Dyreklinikk er navnet på den nye klinikken.

– For dyreeiere i Sandefjord og Vestfold er det lite som endrer seg. Eierskiftet betyr at kompetansesamarbeidet og nettverket blir sterkere, men utover det skal ting være som før. Dette er en godt etablert klinikk, med masse kompetanse og dyktige medarbeidere. Gjennom å bli med i Evidensia-nettverket, så kan vi videreutvikle klinikken til og tilby enda bedre tjenester, forteller Geir Vikvald, regionsleder i Evidensia.

Frigjør tid til de meningsfulle oppgavene

Bente Larsen er tidligere eier og daglig leder i Din Dyreklinikk. Hun forteller at tryggheten og nettverket ble helt avgjørende for hvorfor Evidensia ble vurdert som den beste samarbeidspartneren.

– Vi har vokst mye de siste årene, og ser fordelen av å være en del av en større gruppe. Med en stor klinikk, følger også mye administrasjonsarbeid. Da fjerner man seg litt fra det man egentlig ønsker å holde på med, som er oppfølging av dyr og dyreeiere. Nå kan veterinærene og dyrepleierne bruke mer tid på nettopp dette.

I tillegg til å lette på administrasjonsoppgavene, tror Larsen at salget kan generere flere positive effekter for klinikken – og kundene deres.

– Evidensia er seriøs aktør, med gode verdier som vi kjenner oss igjen i. Det har vært viktig for oss. Et tettere samarbeid med spesialister innad i kjeden, tror jeg også vil føre til at vi leverer et enda bedre tilbud til kundene våre. På mange måter er klinikken den samme, men med et enda bedre fundament, som gjør oss i stand til å fortsette å bygge kompetanse, avslutter Larsen.

Tidligere medeier Thomas Sissener er kun én av fire diplomater i kirurgi i Norge. Han fortsetter i sin stilling som veterinær og diplomat ved dyreklinikken.

Høy kompetanse

Din Dyreklinikk består i dag av seks veterinærer og syv dyrepleiere. Dessuten er Thomas Sissener, én av fire diplomater i kirurgi i Norge, ansatt og medeier av klinikken. I kombinasjon med Evidensia Vestfold Dyrehospital i Tønsberg, er den faglige tyngden i regionen svært høy etter overtakelsen.

– Vi ønsker alltid å se etter gode klinikker, med høy kvalitet på både veterinærer og dyrepleiere. I Sandefjord vil kundene få et stort og stabilt team. I tillegg er de nå en del av et utstrakt samarbeid innad i kjeden. I sum er jeg sikker på at dette er en god løsning for alle parter, forteller Vikvald i Evidensia.

Larsen, som vil fortsette i rollen som klinikkleder, gleder seg til implementeringen er ferdigstilt og ser frem mot å utvikle klinikken videre.

– Gode internsystemer, mindre rutinearbeid på kontoret og et stort nettverk av kolleger, gir meg stor tro på at dette vil gjøre oss til en enda bedre klinikk for våre kunder.