Dyrevenn Vestfold mottar pengestøtte fra IVC Evidensias Lokalsamfunnsfond

onsdag 2. februar 2022
Dyrevenn Vestfold mottar pengestøtte fra IVC Evidensias Lokalsamfunnsfond

Ansatte ved Evidensia Sandefjord Dyreklinikk overrekker pengestøtte fra Lokalsamfunnsfondet til Dyrevenn Vestfold

I IVC Evidensia ønsker vi å spille en aktiv og positiv rolle der vi er etablert. Med vårt lokalsamfunnsfond kan våre dyreklinikker og dyresykehus søke om pengestøtte til lokale organisasjoner som jobber for dyrevelferd eller er involvert i annet veldedighetsarbeid. 

Dyrevenn Vestfold er først ut

Lokalsamfunnsfondet ble lansert i desember 2021. Evidensia Sandefjord Dyreklinikk var raskt ute med å sende inn søknad for støtte til Dyrevenn Vestfold. De ansatte ved klinikken har kjent menneskene bak denne organisasjonen i en årrekke for deres arbeid både i Dyrevenn Vestfold og tidligere i Dyrebeskyttelsen. 

Dyrevenn Vestfold benytter klinikken for sine veterinærtjenester og de ansatte ved klinikken strekker seg alltid langt for å hjelpe de med skadde og syke katter. Organisasjonen er alltid behjelpelige dersom Evidensia Sandefjord Dyreklinikk får inn hjemløse eller bortkomne katter.

Pengestøtte fra Lokalsamfunnsfondet

Evidensia Sandefjord Dyreklinikk har med bakgrunn i sin søknad, nå kunnet overrekke en pengestøtte pålydende kr 12 500,- til Dyrevenn Vestfold. 

- Vi føler enorm takknemlighet for muligheten til å støtte en lokal organisasjon som jobber så aktivt for dyrevelferd. Disse pengene vil gå direkte til dyrene som trenger det mest og bidraget gir alle de frivillige ekstra motivasjon til videre arbeid, sier Irene Gonsholt, dyrepleier ved Evidensia Sandefjord Dyreklinikk. 

Hvorfor falt valget på Dyrevenn Vestfold?

Dyrevenn Vestfold er en frittstående, frivillig organisasjon, uten binding til andre organisasjoner. 
De står alltid på både dag og natt for å hjelpe alle som trenger det.


Deres hovedoppgaver er:

•    Hjelpe og/eller ta hånd om hjemløse dyr, dyr som står i fare for å bli avlivet eller bli hjemløse, samt dyr fra hjem som av spesielle grunner ikke er skikket for dyrehold 
•    Sørge for at dyrene i organisasjonens varetekt får nødvendig medisinsk behandling, tak over hodet, mat og omsorg  
•    Omplassere dyr til gode og trygge hjem 

Alt arbeid som utføres for Dyrevenn Vestfold, enten det er i Miabua, styrearbeid/administrasjon eller i forbindelse med innfangning av katter, utføres på frivillig basis. 

Organisasjonen adopterer ut rundt 170 katter i året og har store kostnader forbundet med veterinær, pleie, medisiner og fôr. Dyrevenn Vestfold har ingen statlig støtte og er helt avhengig av støtte fra privatpersoner. 

Ønsker du å støtte deres arbeid?  

•    Gi din grasrot 
•    Bli medlem
•    Gi en donasjon
•    Adopterer en katt
•    Fjernadopter en katt 

All informasjon finner du på deres hjemmeside dyrevennvestfold.no 

Vi er så glade for å kunne støtte denne organisasjonen og håper bidraget vil komme godt med til deres videre arbeid!
 

Bli bedre kjent med Dyrevenn Vestfold! Se filmen og les mer på deres hjemmeside.