Evidensia øker satsingen i Innlandet

tirsdag 18. mai 2021
Jens Gaarder Skaug, veterinær og klinikkleder ved Evidensia Raufoss Dyreklinikk

Jens Gaarder Skaug, veterinær og klinikkleder ved Evidensia Raufoss Dyreklinikk

Evidensia fortsetter å satse i Innlandet, og i mai har enda en ny dyreklinikk på Raufoss blitt innlemmet i kjeden.

Vestre Toten Dyreklinikk blir den fjerde klinikken som innlemmes i Evidensia-kjeden i Innlandet. Det nye navnet blir Evidensia Raufoss Dyreklinikk. Dermed strekker tilbudet seg fra Otta i nord til Raufoss i sør, i tillegg til dyreklinikker i både Gausdal og på Lillehammer.

– Vestre Toten Dyreklinikk er en solid og stødig klinikk med fem flinke veterinærer. Det passer perfekt inn i den satsingen vi foretar oss i Innlandet nå. Vi ønsker alltid dyktige fagfolk om bord, så dette har vi stor tro på, sier Geir Vikvald, regionleder i Evidensia.

Positive effekter

Jens Gaarder Skaug og Lasse Pettersbakken har drevet Vestre Toten Dyreklinikk i mange år, og følte tiden var inne for et salg. Da var de ikke i tvil om at Evidensia var den rette partneren for å ta dyreklinikken et steg videre.

– Vi føler tiden var inne for å bli en del av en kjede. Både kollegene mine og jeg oppfatter Evidensia som en godt innarbeidet, respektert og profesjonell organisasjon. Gjennom årene har vi samarbeidet med Evidensia-klinikker ved flere anledninger, og har et positivt inntrykk av både kjeden og de som jobber der. Det var viktig for oss, forteller Gaarder Skaug.

Begge de to tidligere eierne vil fortsette som veterinærer på klinikken og tror overgangen til å bli en del av Evidensia-kjeden vil slå positivt ut, for både de ansatte og for kundene.

– Jeg tror vi vil se mange positive effekter – både administrativt og kollegialt. Det bidrar også til en trygghet med hensyn på arbeidsplasser på Raufoss.

Faglig nettverk

Ved å bevege seg fra en enkeltstående klinikk til å være en del av Evidensia-kjeden, håper og tror Gaarder Skaug på å utnytte seg av det faglige nettverket.

– Det faglige nettverket i kjeden blir viktig for å videreutvikle oss – både rent faglig, men også med tanke på tjenestetilbud. Det blir viktig både for den enkelte medarbeider og for klinikken som helhet.

Veterinæren og den tidligere eieren kan berolige kunder som er bekymret for at driften og oppfølgingen vil endre seg nevneverdig.

– Vi endrer navn, og får en annen bekledning og uniform enn vi har i dag. Utover det så er vi de samme menneskene på klinikken, som gleder oss til å jobbe tett med pasienter og eiere, slik som vi har gjort i mange år, avslutter Gaarder Skaug.

IVC Evidensia
Dyreklinikker og dyresykehus
IVC Evidensia
Veterinærer og dyrepleiere
IVC Evidensia
Kjæledyr behandlet