Evidensia Son Dyreklinikk

Bestill time hos Evidensia Son Dyreklinikk

I dag: 10:00 - 12:00

Akuttvakt

Lørdager er det kun butikken som er åpent for salg fra kl 10-12.

Bestill time

Ved Evidensia Son Dyreklinikk ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 63 00 15 15 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til son@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 648,- for enkel konsultasjon og kr 1698,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

Alle hverdager etter kl 17 og lørdager tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 14%.

Se priser på vårt behandlingstilbud

Akutt behov for veterinær?

Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 63 00 15 15

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 22 68 35 00

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.