Indremedisinsk rådgivning

Som eneste dyresykehus i Norge, tilbyr Evidensia Oslo Dyresykehus en indremedisinsk rådgivningstjenesten som ikke krever at pasienten skal flytte på seg. Den fungerer som en mellomting mellom en faktisk henvisning av pasienten og alminnelig håndtering i primærpraksis, og tilbys alle veterinærer og dyreeiere i Norge.

Den typiske pasienten vil være en hund eller katt som det er vanskelig å stille en endelig diagnose på, eller som ikke får så god effekt av behandling som man skulle ønske.

Praktiserende veterinærer sender inn all informasjon om den syke hunden eller katten, og får tilbake en rapport fra Diplomat i indremedisin Kristin P. Anfinsen med gode råd til hvordan pasienten skal utredes og behandles videre. Rådene vil mange ganger være nok til at den lokale veterinæren kan foreta videre utredning, mens andre ganger vil utfallet til slutt bli en henvisning. For noen er henvisning av pasienten uansett ikke et alternativ, og da kan forhåpentlig en slik indremedisinsk konsultasjon per e-post være til god hjelp for behandlende veterinær og eier.

 

Priser kan variere mellom våre dyreklinikker, finn din lokale prisoversikt her:

Finn prisliste

Klinikker som tilbyr denne tjenesten