Reptilmedisinsk konsulenttjeneste

Etter at det i august 2017 ble lovlig med en rekke reptilarter i Norge, har antallet reptilmedisinske henvendelser til dyreklinikker økt. Ikke alle er like godt kjent med pasientgruppen. Monica Heggelund ved Evidensia Oslo Dyresykehus har arbeidet med reptiler i over 20 år, og kan nå tilby en reptilmedisinsk konsulenttjeneste slik at de lokale dyrleger rundt om i landet lettere kan hjelpe denne pasientgruppen.

Monica Heggelund ved Evidensia Oslo Dyresykehus tilbyr nå reptilmedisinsk konsulenttjeneste. Her undersøkes skjeggagamen Knerten

Generell informasjon

Konsulenttjenesten vil hjelpe deg som praktiserende dyrlege med å undersøke og behandle reptiler som tar kontakt. Du sender inn opplysninger om pasienten, og får tilbake et svar fra Monica Heggelund med gode råd til hvordan pasienten skal undersøkes og behandles videre.

Praktisk utførelse

Det er utarbeidet egne skjema for denne tjenesten, et til kunden og et til den lokale veterinæren. Disse sendes digitalt.

[btn text=»Gå til skjema» href=»https://evidensia.no/henvisning/reptilmedisinsk-konsulenttjeneste/» color=»blue» icon=»arrow»]

Skjemaene kan også lastes ned her og sendes på mail med øvrige vedlegg til monica.heggelund@evidensia.no.

Last ned rekvisisjon reptilmedisinsk konsulenttjeneste [for henvisende veterinær]
Last ned skjema med spørsmål før undersøkelsen [for kunde]

Svar gis tilbake på mail.

Rådene vil gis etter grundig gjennomgang av all tilgjengelig informasjon rekvirerende veterinær formidler. Det er imidlertid viktig å være klar over begrensningene som ligger i å ikke ha undersøkt pasienten selv, eller ha snakket direkte med eier. Det endelige ansvaret for pasienten ligger fortsatt hos behandlende veterinær.

Svartid

Standard svartid for denne tjenesten er 72 timer (3 virkedager). Ved akutt og alvorlig sykdom hos reptilpasienten kan mailen merkes med «haster».

Pris på reptilmedisinsk konsulenttjeneste

Pris for tjenesten avhenger av problemstillingens omfang; konsultasjonene graderes i liten, standard, stor. Rekvirerende veterinær mottar faktura fra Evidensia Oslo Dyresykehus en gang i måneden, og viderefakturerer kunden.

Produkt Beskrivelse Pris eks. mva Pris inkl. mva
Reptilmedisinsk papirkonsultasjon liten Omfang tilsvarer 10 min 554,- 692,-
Reptilmedisinsk papirkonsultasjon standard Omfang tilsvarer 20 min 816,- 1020,-
Reptilmedisinsk papirkonsultasjon stor Omfang tilsvarer 40 min 1608,- 2010,-

[btn text=»Gå til skjema» href=»https://evidensia.no/reptilmedisinsk-konsulenttjeneste/» color=»blue» icon=»arrow»]

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr. Sammen skal vi være det aller beste for dyrene!

Dyreklinikker som tilbyr denne tjenesten

Vennligst vent mens vi laster inn våre dyreklinikker