Kampanje med Treningsfrue

Kampanje med Treningsfrue

Denne sommeren har vi hatt et samarbeid med Camilla "Treningsfrue" Andersen og hun har tatt med hunden sin på helseundersøkelse hos oss i Evidensia. Akkurat nå har vi kampanje på gratis flåttresept om du tar en helseundersøkelse hos oss. 
Her kan du lese et utdrag om hvordan det gikk for Camilla når hun tok med Snatchy på helseundersøkelse hos Evidensia.

Vi stakk innom Evidensia Bærum Dyrehospital like før ferien for den årlige helseundersøkelse av Snatchy. En sjekk hvor de undersøker dyret fra nese til hale. Veldig fint å vite at alt er som det skal, og i tillegg er det alltid greit å få svar på det man måtte lure på.

Evidensia kjører nå en kampanje hvor du får gratis flått resept ved bestilling av en helseundersøkelse. Les mer HER. Anbefaler de på det varmeste om du skal sjekke dyret ditt.


Jeg er vel litt i overkant overbeskyttende så jeg stiller jo spørsmål om alt mulig. Når det er sagt føler jeg meg alltid så godt tatt i mot hos Evidensia, og jeg lærer noe nytt hver gang. Elsker at de bruker så god tid på pasientene, og de får meg til å føle meg sett og hørt.

Lokalene er rene og innbydende, og de får et ekstra pluss for å skille avdelingen i to, en for katt og en for hund.


Nå skal sommerferien nytes, og så håper jeg flåtten ikke blir å se. Husk at den må fjernes med en gang du oppdager den. Steder den liker å oppholde seg på er ofte fremme i ansiktet, bak ørene, på halsen og ved armhulen. Har du en flåttfjerner er det oftest best å bruke, men bruker du pinsett sørg for å få med hele flåtten når du fjerner den.

Vi sjekker både hunder, barn og oss selv hver kveld♥

Fortsatt god sommer folkens!

Camilla

Eksklusiv onlinekampanje

Det er anbefalt at alle hunder og katter får en helseundersøkelse hos dyrlegen minst én gang i året. På helsekontrollen undersøkes dyret fra nese til haletipp, og man får muligheten til å oppdage eventuelle sykdommer på et tidlig stadium. Nå nærmer det seg sommer, og hva passer vel bedre en en helseundersøkelse for å sjekke at alt er som det skal før ferien kommer!

Dersom det er lenge siden forrige helseundersøkelse kan det være lurt å ta en kontroll hos veterinær før sommeren kommer. Skal du til utlandet med ditt dyr? Da er det viktig å være ute i god tid så du vet at dyret har fått alt den trenger av lovpålagte og anbefalte vaksiner og legemidler. Kanskje skal du ha med hunden på fjelltur for første gang? Eller dere skal ut på bilferie? Kanskje det blir båtferie i sommer? Uansett hva ferieplanene er, så kan dyrlegen hjelpe deg med forberedelsene slik at ferien blir så vellykket som mulig. 

Ved å booke "Resept flåttmiddel inkl helseundersøkelse " i menyen under* får du resepten med på kjøpet.

*Trenger du vaksine også, kommer dette som et ekstra tillegg.