Veterinær og dyrepleier utfører tannrens

Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr.

I dag: 08:00 ­- 20:00

Lørdag (kun butikk) 10.00–13.00

Før besøket

For at besøket og behandlingen her hos oss på Evidensia Lørenskog Dyreklinikk skal bli så bra som mulig både for dyr og eier, har vi laget informasjon som du bør lese før du kommer. 

Timeavtale: Vi har timebestilling på hverdager i åpningstiden vår. Du kan bestille time på telefon, via mail eller ved å komme innom resepsjonen. Du kan også bestille time via online booking.

Akutthjelp: Vi tar alltid imot pasienter som har akutt behov for veterinær, men ring først slik at vi kan forberede oss før du kommer.

Faste: Vi ønsker som en generell regel at operasjons- og utrednings-pasienter skal faste i 6 timer før besøket. Dette gjelder alle dyr bortsett fra kaniner og gnagere som skal ha tilgang til høy helt fram til besøket. En del undersøkelser og operasjoner har andre krav til fasteperiode, dette får du informasjon om hvis det gjelder ditt dyr. Alle dyr skal ha fri tilgang på vann fram til besøket.

Lufting: Pasienter som har symptomer fra urinveiene eller som skal til ultralyd skal ikke tisse før de kommer. Ta dyret raskt ut i bilen og derfra inn i klinikken, slik at de kommer med full blære.

Medisinbruk: Det er viktig at du vet hvilke medisiner pasienten bruker og når det ble gitt medisiner sist.

Priser: Mange av våre faste priser finner du på våre hjemmesider. En del priser varier ut fra dyreart, størrelse på dyret og omfang av undersøkelse/skade. I mange tilfeller hvil du få et veiledende prisestimat. Oppgi gjerne dette når du kommer.

Når du kommer:

Sikkerhet: På venteværelse skal alle pasienter holdes i bur eller i bånd.

Registrering: Henvend deg i resepsjonen slik at vi vet at dere er kommet.

Veiing: Alle hunder skal veies i resepsjonen slik at vekten kan føres i journalen. Katter som sitter i bur kan veies inne på behandlingsrom.

Smittsom sykdom: Ved mistanke om smittsom sykdom som diarè, oppkast, hoste eller hudparasitter ønsker vi at du registrerer deg før du tar pasienten inn i klinikken.

Priser: Har du fått et prisoverslag er det fint om du opplyser om dette, priser på videre undersøkelser og behandlinger vil da opplyses om underveis av veterinæren.

Levering:

Oppstalling: Pasienter som skal opereres eller utredes leveres fastende til avtalt tid.

Direkteoppgjør med forsikringsselskap: Ønsker dere direkte oppgjør med deres forsikringsselskap må dette avtales ved levering slik at egenandelen er avklart når dere kommer for å hente pasienten. Vi gjør oppmerksom på at direkteoppgjør faktureres med et administrasjonstillegg.

Henting:

Tidspunkt for henting:  Ved levering av pasienten blir det gjerne avtalt om pasienten skal hentes i innenfor et tidsintervall, eller om det er ønskelig at vi ringer når pasienten er klar for å komme hjem.

Informasjon:  Våre rutiner er at behandlende veterinær eller dyrepleier ringer eier etter operasjon eller undersøkelse for å informere om dagens behandling og videre plan. I tillegg til dette skriver vi inn viktig informasjon på kvitteringen. Veterinær eller dyrepleier som leverer ut pasienten vil også kan komme med tillegginformasjon og svare på spørsmål.

Resepter: Veterinæren gir ofte informasjon om hvilke medisiner som skal gis etter behandlingen. Du får resept og må selv hente medisinene på apoteket. Klinikken har ikke anledning til å selge medisiner.

Oppfølgingstime: De fleste pasienter som har vært innlagt på klinikken, trenger en oppfølgingstime  for at behandlingsresultatet skal bli så godt som mulig. Det er gunstig å bestille en oppfølgingstime allerede ved henting.

Betaling

Vi har ingen faktureringsordning, så alle behandlinger/konsultasjoner utføres mot kontant betaling, samtidig som dyret hentes.

Dere kan betale kontant eller med bankkort, VISA og Mastercard.

Direkteoppgjør med Agria

Oppgi forsikringsnummeret i resepsjonen ved levering av dyret, så utfører vi direkteoppgjør med forsikringsselskapet og dere betaler kun egenandelen ved henting.

Betalingsutsettelse med Svea Finans

Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID.

Dette sier kundene

5

God service og tar godt vare på dyrene.

5

Bra service, raskt betjent, hyggelig personal 🥰

5

Hyggelige ansatte og flinke leger. Fine lokaler og gratis parkering.

5

Hunden vår var innlagt en hel dag for å få tatt gjentatte blodprøver hver 2-4 time. Gjennom dagen, innimellom blodprøvene, hadde han fått vært på flere turer ut hvorav en lengre. De hadde aktivisert han med oppgaver i klinikken, og han er veldig glad i å få oppgaver. Han hadde fått mat og masse kos.Ved en tidligere operasjon hadde de postoperativt sittet med han i buret da han hadde sutret litt etter selskap. Da de ikke hadde mulighet til å sitte der mer, så hadde dyrepleieren funnet beroligende musikk på sin mobil som ble lagt inn til han. Både han og hunden i buret ved siden av hadde da roet seg og sovnet.Begge disse opplevelsene synes jeg sier mye om at de virkelig har omsorg for dyrene og strekker seg langt utover basal pleie for at dyrene skal ha det så bra som overhodet mulig under besøket/ oppholdet. Vil også legge til at postoperativ smertelindring, oppfølging og annen behandling har vært strålende!Mvh intensivsykepleier og fornøyd hundeeier

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Lørenskog Dyreklinikk

Lørdag (kun butikk) 10.00–13.00

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 20:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  10:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Caroline Breiby

Klinikkleder, Autorisert Dyrepleier

Caroline Breiby

Sevu anestesi og smertebehandling

Caroline er vår klinikkleder. Hun er autorisert dyrepleier og har jobbet på Lørenskog siden 2009. Hun er en svært erfaren dyrepleier og er hovedansvarlig for operasjon/anestesi. Caroline har lang etterutdannelse i anestesi og smertebehandling og er uvurderlig å ha når det kommer til sitt fagområde. E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring   Utdannet dyrepleier ved NMBU i 2009, Sevu Anestesi og smertebehandling 2016  
Les mer om Caroline
Ingrid Hermansen

Veterinær

Ingrid Hermansen

GPCertSAM&S

Ingrid Hermansen har jobbet som dyrlege på Evidensia Lørenskog Dyreklinikk siden 2013. Tidligere har hun jobbet i Sverige på Jönköping Djursjukhus og Doktor Dyregod. Hun jobber med allmennmedisin og har en spesiell interesse for hudproblemer/dermatologi. E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring Utdannet veterinær ved Veterinærhøgskolen i Budapest 2001 General Practitioner's certificate of Small Animal Medicine and Surgery (4-årig etterutdanning) Mange kurs og møter innen dermatologi (hudsykdommer)  
Les mer om Ingrid
Merete Stai, Veterinær

Veterinær

Merete Stai

Veterinær og ledende tannveterinær

Merete Stai har jobbet ved Evidensia Lørenskog siden 2018. Merete er en allsidig veterinær med høy faglig interesse og etterutdanning innen de fleste fagområder. Hun er klinikkens ledende tannveterinær og har stor lidenskap for munnhuleproblemer og forebygging av disse. Merete legger stor vekt på høy faglig kompetanse, men er også svært opptatt av at både pasient og eier skal føle seg trygge, sett og forstått, og tilpasser undersøkelse og behandling til den enkelte ekvipasje. Hun har jobbet i over 10 år som hundeinstruktør ved Lundqvist hundeskole og er derfor godt vant med å håndtere hunder med ulike utfordringer. Merete har også god kunnskap innenfor brukshunder og trening av disse etter sin karriere som hundefører i forsvaret og trening av egne hunder.   E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring   Utdannet veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 2012 Hospitering med Sigbjørn Storli Accesia Veterinary Dentistry del 1, 2 og 3 SVFs Høstkurs – Odontologi hos hund og katt Accesia Veterinary Dental extraction Tannkurs JFA Diverse kurs i Norge innen generell smådyrmedisin 2012-2019 Instruktørutdannelse fra Lundqvist hundeskole, og over 10 års erfaring som instruktør herfra. Senere har Merete i regi av klinikken holdt mange inspirerende kurs og foredrag om tannhelse, valpens første leveår, viktige treningsprinsipper, samt språk og adferd hos hunder.  
Les mer om Merete
Ingunn Nybråten

Veterinær

Ingunn Nybråten

Veterinær og ledende kirurg

Ingunn har jobbet i Evidensia siden 2018 og ved Evidensia Lørenskog siden 2019. Ingunn har særlig interesse for tannbehandling og kirurgi, men du vil også møte henne i poliklinikken, hvor hun blant annet tar imot pasienter for halthetsundersøkelser. Hun har også en forkjærlighet for de mindre pasientene, kaniner og gnagere. E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring og ferdigheter Utdannet veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 2013 JFA kurs i tannmedisin Sykdommer hos kanin, gnager og ilder Bløtvevskirurgi Akuttmedisin Patellaattestutsteder (NKK) BOAS-gradering (NKK) Er i gang med etterutdanning (GP cert) i kirurgi
Les mer om Ingunn
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook