Veterinær og dyrepleier utfører tannrens

Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr.

I dag: 08:00 - 20:00

Lørdag (kun butikk) 10.00–13.00

Før besøket

For at besøket og behandlingen her hos oss på Evidensia Lørenskog Dyreklinikk skal bli så bra som mulig både for dyr og eier, har vi laget informasjon som du bør lese før du kommer. 

Timeavtale: Vi har timebestilling på hverdager i åpningstiden vår. Du kan bestille time på telefon, via mail eller ved å komme innom resepsjonen.

Akutthjelp: Vi tar alltid imot pasienter som har akutt behov for veterinær, men ring først slik at vi kan forberede oss før du kommer.

Faste: Vi ønsker som en generell regel at operasjons- og utrednings-pasienter skal faste i 12 timer før besøket. Dette gjelder alle dyr bortsett fra kaniner og gnagere som skal ha tilgang til høy helt fram til besøket. En del undersøkelser og operasjoner har andre krav til fasteperiode, dette får du informasjon om hvis det gjelder ditt dyr. Alle dyr skal ha fri tilgang på vann fram til besøket.

Lufting: Pasienter som har symptomer fra urinveiene eller som skal til ultralyd skal ikke tisse før de kommer. Ta dyret raskt ut i bilen og derfra inn i klinikken, slik at de kommer med full blære.

Medisinbruk: Det er viktig at du vet hvilke medisiner pasienten bruker og når det ble gitt medisiner sist.

Priser: Mange av våre faste priser finner du på våre hjemmesider. En del priser varier ut fra dyreart, størrelse på dyret og omfang av undersøkelse/skade. I mange tilfeller hvil du få et veiledende prisestimat. Oppgi gjerne dette når du kommer.

Når du kommer:

Sikkerhet: På venteværelse skal alle pasienter holdes i bur eller i bånd.

Registrering: Henvend deg i resepsjonen slik at vi vet at dere er kommet.

Veiing: Alle hunder skal veies i resepsjonen slik at vekten kan føres i journalen. Katter som sitter i bur kan veies inne på behandlingsrom.

Smittsom sykdom: Ved mistanke om smittsom sykdom som diarè, oppkast, hoste eller hudparasitter ønsker vi at du registrerer deg før du tar pasienten inn i klinikken.

Priser: Har du fått et prisoverslag er det fint om du opplyser om dette, priser på videre undersøkelser og behandlinger vil da opplyses om underveis av veterinæren.

Levering:

Oppstalling: Pasienter som skal opereres eller utredes leveres fastende til avtalt tid.

Direkteoppgjør med forsikringsselskap: Ønsker dere direkte oppgjør med deres forsikringsselskap må dette avtales ved levering slik at egenandelen er avklart når dere kommer for å hente pasienten. Vi gjør oppmerksom på at direkteoppgjør faktureres med et administrasjonstillegg.

Henting:

Tidspunkt for henting:  Ved levering av pasienten blir det gjerne avtalt om pasienten skal hentes i innenfor et tidsintervall, eller om det er ønskelig at vi ringer når pasienten er klar for å komme hjem.

Informasjon:  Våre rutiner er at behandlende veterinær eller dyrepleier ringer eier etter operasjon eller undersøkelse for å informere om dagens behandling og videre plan. I tillegg til dette skriver vi inn viktig informasjon på kvitteringen. Veterinær eller dyrepleier som leverer ut pasienten vil også kan komme med tillegginformasjon og svare på spørsmål.

Resepter: Veterinæren gir ofte informasjon om hvilke medisiner som skal gis etter behandlingen. Du får resept og må selv hente medisinene på apoteket. Klinikken har ikke anledning til å selge medisiner.

Oppfølgingstime: De fleste pasienter som har vært innlagt på klinikken, trenger en oppfølgingstime  for at behandlingsresultatet skal bli så godt som mulig. Det er gunstig å bestille en oppfølgingstime allerede ved henting.

Betaling: Du kan betale i klinikk eller ved å opprette Dyrekonto som tilbys gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank. Vi kan her tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr. Du betaler enten hele summen uten kostnad eller velger en fordelaktig delbetaling. Delbetaling inntil 12 mnd. er rentefritt. Ønsker du et lavere månedsbeløp kan du delbetale i opptil 72 måneder med rente. Valget er ditt, og du velger først når du har mottatt fakturaen. Du søker om dyrekonto her eller i klinikken. Ønsker du å søke i klinikken, må gyldig legitimasjon medbringes. Fakturaen fra Resurs Bank mottar du måneden etter du har vært hos oss. Den kommer i midten av måneden, og har betalingsfrist siste dag den måneden.

Dette sier kundene

Gerard Niesthoven

5

Er en grunn for at jeg bruker Evidensia Lørenskog. Flinke folk og god service. Har alltid hvert fornøyd med dem.

Charlotte Kvalø

5

Veldig profesjonelle og man føler seg alltid sett og godt ivaretatt. Jeg har selv kun erfaring med tannlege Merete Stai og føler kattene mine er i de beste hender hos henne.

Heidi Herstad-Hammerlund

5

Var på dyreklinikken med 8 valper fordelt på 2 dager. Flinke veterinærer, hyggelige og flinke dyrepleiere/assistenter. Anbefales på det sterkeste.

Rikke Breiby

5

Besøkene hos dere har utelukkende vært positive, fra møte med resepsjonen til inne hos veterinæren. Dere er vennlige og dyktige, og gir god informasjon. Jeg er trygg på at hunden min er i de beste hender hos dere og anbefaler dere på det varmeste🐶🤗

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Lørenskog Dyreklinikk

Lørdag (kun butikk) 10.00–13.00

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 20:00
 • Tirsdag
  08:00 - 20:00
 • Onsdag
  08:00 - 20:00
 • Torsdag
  08:00 - 20:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Caroline Breiby

  Klinikkleder, Autorisert Dyrepleier

  Caroline Breiby

  Sevu anestesi og smertebehandling

  Caroline er vår klinikkleder. Hun er autorisert dyrepleier og har jobbet på Lørenskog siden 2009. Hun er en av våre mest erfarne dyrepleiere og er hovedansvarlig for operasjon/narkose. Caroline har lang etterutdannelse i Anestesi og smertebehandling og er uvurderlig å ha når det kommer til sitt fagområde. E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring   Utdannet dyrepleier ved NMBU i 2009, Sevu Anestesi og smertebehandling 2016  
  Les mer om Caroline
  Katarina Storli

  Veterinær

  Katarina Storli

  Spesialist i hunde- og kattesykdommer, NFVK godkjent hjerteundersøker, autorisert øyelyser, autorisert patellaattestutsteder

  Katarina Storli er utdannet veterinær ved Veterinærhøgskolen i Giessen, Tysland i 1990. Hun har også utført utdannelsen i Kansas, USA. Katarina jobber tirsdager og fredager på Evidensia Oslo dyresykehus og mandager og torsdager på Evidensia Lørenskog dyreklinikk. Katarina er spesialist i hunde- og kattesykdommer, autorisert øyelyser, patellautsender og NFKV godkjent for hjerteundersøkelser. I 2020 fullførte hun i tillegg sin mastergrad i kardiologi ved universitetet i København. Katarina er gull verdt når det kommer til ultralydundersøkelser, oftalmologi (øyesykdommer) kardiologi (hjerteskydommer) og indremedisin.     E-postlorenskogdyreklinikk@evidensia.noDyrJaktlabaradoren LennaFerdigheterFlertallige etterutdanningskurs og kongresser de siste 25 år, med hovedvekt på indremedisin, ultralyd, kardiologi, oftalmologi, årlig deltagelse på nordiske og norske møter innen oftalmologi og norske møter innen kardiologiSpesialist i hunde- og kattesykdommerAutorisert øyelyser i 2013Autorisert patellaattestutstederPaw Peds autorisert for hjerteundersøkelser 2012Godkjent for avlsundersøkelser på hund 2015Erfaring Utdannet veterinær i Tyskland, Giessen / USA, Kansas 1990 Arbeidet ved Evidensia Lørenskog Dyreklinikk siden 1996 Arbeidet ved Groruddalen dyreklinikk 1994-1995 Arbeidet vet Norges Veterinærhøgskole, avd smådyr 1996-1997 Spesialist i hunde- og kattesykdommer 2001
  Les mer om Katarina
  Ingrid Hermansen

  Klinikkveterinær

  Ingrid Hermansen

  GPCertSAM&S

  Ingrid Hermansen jobber som dyrlege på Evidensia Lørenskog Dyreklinikk siden 2013. Hun jobber med almenmedisin og hud, med en spesiell interesse for hudproblemer E-postlorenskogdyreklinikk@evidensia.noErfaring• Ingrid er uteksaminert fra Veterinærhøgskolen i Budapest 2001 • Hun har jobbet i Sverige på Jönköping Djursjukhus og Doktor Dyregod inne hun begynte på Lørenskog i 2013 Kurs: • Ingrid er i ferd med å avslutte et 4 årig kurs i Small Animal Medicin og Surgery • Mange kurs og møter innen dermatologi ( hudsykdommer )
  Les mer om Ingrid
  Merete Stai, Veterinær

  Veterinær

  Merete Stai

  Veterinær og ledende tannveterinær

  Merete Stai har jobbet ved Evidensia Lørenskog siden 2018. Før dette jobbet hun ved Evidensia Nannestad og Gjerdrum Dyreklinikk. Hun var ferdigutdannet ved Norges Veterinærhøyskole i 2012. Merete er en allsidig veterinær med høy faglig interesse og etterutdanning innen de fleste fagområder. Hun er klinikkens ledende tannveterinær og har stor lidenskap for munnhuleproblemer og forebygging av disse. Merete legger stor vekt på høy faglig kompetanse, men er også svært opptatt av at både pasient og eier skal føle seg trygge, «sett» og forstått, og tilpasser undersøkelse og behandling til den enkelte ekvipasje. Hun har jobbet i over 10 år som hundeinstruktør ved Lundqvist hundeskole og er derfor godt vant med å håndtere hunder med ulike utfordringer. Merete har også god kunnskap innenfor brukshunder og trening av disse etter sin karriere som hundefører i forsvaret og trening av egne hunder.   E-postlorenskogdyreklinikk@evidensia.noDyrHund, en hvit SchæferErfaring Hospitering med Sigbjørn Storli, Accesia Veterinary Dentistry del 1, 2 og 3 SVFs Høstkurs – Odontologi hos hund og katt Accesia Veterinary Dental extraction Tannkurs JFA Diverse kurs i Norge innen generell smådyrmedisin 2012-2019 Instruktørutdannelse fra Lundqvist hundeskole, og  over 10 års erfaring som instruktør herfra. Senere har Merete i regi av klinikken holdt mange inspirerende kurs og foredrag om tannhelse, valpens første leveår, viktige treningsprinsipper, samt språk og adferd hos hunder.
  Les mer om Merete
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook