Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

Dyrebutikk på Lørenskog

I dag: Stengt

Lørdag (kun butikk) 10.00–13.00

Vår dyrebutikk på Lørenskog

Som en del av vår resepsjon har vi et godt utvalg hunde- og kattefôr, pleieprodukter og kosttilskudd, samt et utvalg godbiter, leker og utstyr.

Fôr til kjæledyr

Riktig ernæring og fôring er et meget viktig kriterium for dyrets helse. Vi fører derfor kvalitetsfôr fra Purina Pro Plan, Hill’s og Royal Canin. Disse merkene tilbyr fôr til både sykdomsrelaterte tilstander, samt vedlikeholdsfôr til friske dyr.

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Smaksgaranti

Våre fôr selges med smaksgaranti, slik at du som kunde vil få pengene tilbake eller kan bytte til en annen type, dersom maten ikke faller i smak hos ditt dyr.

Hver 7. sekk er gratis

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis*
*Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov.

Klippekort på Purina Pro Plan - hver 7. sekk er gratis

Øvrige produkter

Av kosttilskudd og pleieprodukter tilbyr vi produkter for blant annet mage- og tarmfunksjon, urinveier, tannhelse, ører, øye, hud, pelse, ledd/skjelett og stressdempende produkter.

I vår salgsavdeling vil du få kyndig veiledning av våre dyrepleier, studenter og assistenter. De kan gi deg råd om blant annet ernæring, pleieprodukter og kosttilskudd i samråd med veterinærens anbefalinger.

Kom innom for en hyggelig handel, og ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du savner i vårt sortiment.

Dette sier kundene

5

Bra service, raskt betjent, hyggelig personal 🥰

5

Hyggelige ansatte og flinke leger. Fine lokaler og gratis parkering.

5

Hunden vår var innlagt en hel dag for å få tatt gjentatte blodprøver hver 2-4 time. Gjennom dagen, innimellom blodprøvene, hadde han fått vært på flere turer ut hvorav en lengre. De hadde aktivisert han med oppgaver i klinikken, og han er veldig glad i å få oppgaver. Han hadde fått mat og masse kos.Ved en tidligere operasjon hadde de postoperativt sittet med han i buret da han hadde sutret litt etter selskap. Da de ikke hadde mulighet til å sitte der mer, så hadde dyrepleieren funnet beroligende musikk på sin mobil som ble lagt inn til han. Både han og hunden i buret ved siden av hadde da roet seg og sovnet.Begge disse opplevelsene synes jeg sier mye om at de virkelig har omsorg for dyrene og strekker seg langt utover basal pleie for at dyrene skal ha det så bra som overhodet mulig under besøket/ oppholdet. Vil også legge til at postoperativ smertelindring, oppfølging og annen behandling har vært strålende!Mvh intensivsykepleier og fornøyd hundeeier

5

Beste veterinæren vi har vært hos. Tar seg god tid og gir gode råd og tips. Er en like god opplevelse hver gang vi er der. Anbefales på det sterkeste.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Lørenskog Dyreklinikk

Lørdag (kun butikk) 10.00–13.00

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 20:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 20:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  10:00 ­- 13:00
 • 2. pinsedag
  Stengt

Medarbeidere

Caroline Breiby

Klinikkleder, Autorisert Dyrepleier

Caroline Breiby

Sevu anestesi og smertebehandling

Caroline er vår klinikkleder. Hun er autorisert dyrepleier og har jobbet på Lørenskog siden 2009. Hun er en svært erfaren dyrepleier og er hovedansvarlig for operasjon/anestesi. Caroline har lang etterutdannelse i anestesi og smertebehandling og er uvurderlig å ha når det kommer til sitt fagområde. E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring   Utdannet dyrepleier ved NMBU i 2009, Sevu Anestesi og smertebehandling 2016  
Les mer om Caroline
Ingrid Hermansen

Veterinær

Ingrid Hermansen

GPCertSAM&S

Ingrid Hermansen har jobbet som dyrlege på Evidensia Lørenskog Dyreklinikk siden 2013. Tidligere har hun jobbet i Sverige på Jönköping Djursjukhus og Doktor Dyregod. Hun jobber med allmennmedisin og har en spesiell interesse for hudproblemer/dermatologi. E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring Utdannet veterinær ved Veterinærhøgskolen i Budapest 2001 General Practitioner's certificate of Small Animal Medicine and Surgery (4-årig etterutdanning) Mange kurs og møter innen dermatologi (hudsykdommer)  
Les mer om Ingrid
Merete Stai, Veterinær

Veterinær

Merete Stai

Veterinær og ledende tannveterinær

Merete Stai har jobbet ved Evidensia Lørenskog siden 2018. Merete er en allsidig veterinær med høy faglig interesse og etterutdanning innen de fleste fagområder. Hun er klinikkens ledende tannveterinær og har stor lidenskap for munnhuleproblemer og forebygging av disse. Merete legger stor vekt på høy faglig kompetanse, men er også svært opptatt av at både pasient og eier skal føle seg trygge, sett og forstått, og tilpasser undersøkelse og behandling til den enkelte ekvipasje. Hun har jobbet i over 10 år som hundeinstruktør ved Lundqvist hundeskole og er derfor godt vant med å håndtere hunder med ulike utfordringer. Merete har også god kunnskap innenfor brukshunder og trening av disse etter sin karriere som hundefører i forsvaret og trening av egne hunder.   E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring   Utdannet veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 2012 Hospitering med Sigbjørn Storli Accesia Veterinary Dentistry del 1, 2 og 3 SVFs Høstkurs – Odontologi hos hund og katt Accesia Veterinary Dental extraction Tannkurs JFA Diverse kurs i Norge innen generell smådyrmedisin 2012-2019 Instruktørutdannelse fra Lundqvist hundeskole, og over 10 års erfaring som instruktør herfra. Senere har Merete i regi av klinikken holdt mange inspirerende kurs og foredrag om tannhelse, valpens første leveår, viktige treningsprinsipper, samt språk og adferd hos hunder.  
Les mer om Merete
Ingunn Nybråten

Veterinær

Ingunn Nybråten

Veterinær og ledende kirurg

Ingunn har jobbet i Evidensia siden 2018 og ved Evidensia Lørenskog siden 2019. Ingunn har særlig interesse for tannbehandling og kirurgi, men du vil også møte henne i poliklinikken, hvor hun blant annet tar imot pasienter for halthetsundersøkelser. Hun har også en forkjærlighet for de mindre pasientene, kaniner og gnagere. E-post lorenskogdyreklinikk@evidensia.no Erfaring og ferdigheter Utdannet veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 2013 JFA kurs i tannmedisin Sykdommer hos kanin, gnager og ilder Bløtvevskirurgi Akuttmedisin Patellaattestutsteder (NKK) BOAS-gradering (NKK) Er i gang med etterutdanning (GP cert) i kirurgi
Les mer om Ingunn
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook