Evidensia Sandefjord Dyreklinikk - Din Dyreklinikk i Vestfold

Bestill time hos Evidensia Sandefjord Dyreklinikk

I dag: 09:00 ­- 16:00

Bestill time

25% rabatt på tannbehandling

I perioden 21. mai til 30. juni får du nå 25% rabatt på tannrens og tanntrekk hos oss. Book time via online booking eller ring oss for å avtale en tid.
Vilkår: Timen må gjennomføres i kampanjeperioden. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. 


Ved Evidensia Sandefjord Dyreklinikk ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 33 47 01 13 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til sandefjord@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

Alle hverdager etter kl 17 og lørdager tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 14%. 


Se priser på vårt behandlingstilbud
 

Akutt behov for veterinær?

Vi prioriterer alltid akutt sykdom. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 33 47 01 13

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 22 68 35 00 eller Tønsberg Dyreklinikk på telefon: 33 33 33 33*

*Vi gjør oppmerksom på at klinikken er kommunal veterinærvakt som også har ansvar for produksjonsdyr og hester i distriktet.

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her